F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Rusi u klaonici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da te malo utješim: Krim će, vrlo vjerojatno, ostati Rusima.To je blago rečeno strašno i velika bruka i sramota za Ruse, organizovali referendum i sve super i slavlje, dok je Moskva već znala i planirala evakuaciju iz Hersona i sad se Ukrajinci tamo sprdaju sa Ruskom vojskom i narodom. Sramota.
Zaboravljaš da Ukrajinci ako ne budu išli dalje mogu onda svoju vojsku da preusmere na druge frontove i šta ako na primer probiju front u Zaporožju i dodju sada ovoj Ruskoj vojsci na Dnjepru iza ledja, Glumac je već pričao da im je cilj Krim.
I sada po svemu sudeći sve može da zavisi od Amerikanaca, ako ne žele diplomatiju i vojno rešenje onda može da bude svašta čak i poraz Rusa ako ovi nešto ne promene na vojnom i taktičkom planu, ako bude diplomatija u ovom trenutku izgleda da će ipak Amerikanci da diktiraju diplomatiju i sta i kako u pregovorima.
Užas. Trenutno se Rusi raspadaju, i moram da kažem iako mislim za sebe da sam najveći Rusofil na forumu, nefer napadaju elekro Ukrajinaca, bombarduj ono što ima veze sa vojskom, civilne stvari da se poštede sto je više moguće.
Meni izgleda da se nešto krupno desilo medju Rusima posle oslobadjanja Severodonjecka i Lisičanska, kao da je neka unutrašnja svadja ili ko zna šta već, doprinela da se Ruska vojska i taktika raspadne skoro na svim frontovima, primetno je da Kadirovci ne učestvuju na frontu kao ranije, gde su prekaljeni vojnici Donbasa, gde je specnaz Rusije i slične jedinice, samo ovi ludi Wagnerovci nešto deluju da su aktivni, dok Putin sprema neke rezerviste ko da će od njih da napravi najeltinije komandose.
Da li će Rusi moći da se konsoliduju, da li možda stvarno mi ne znamo nešto što Rusi znaju. Ne znam, ja sam lično trenutno razočaran kako se stvari odvijaju, a to sam prognoziro ovim ovde proukrajincima, bem te živote.

Немој стављати кеш на то.Кад Руси нешто крену да жртвују онда знаш да је то само увод у контра-напад од кога ће непријатељ у овом случају украјинци доживети катастрофу.....
Pa ruski grad je po vokaciji i naslijeđu.Osim kad Putin kaže da je Herson od sada pa zauvijek - Rusija.
A to je pajac ispalio prije 6 tjedana.
Ti najveci rusofil ovde?To je blago rečeno strašno i velika bruka i sramota za Ruse, organizovali referendum i sve super i slavlje, dok je Moskva već znala i planirala evakuaciju iz Hersona i sad se Ukrajinci tamo sprdaju sa Ruskom vojskom i narodom. Sramota.
Zaboravljaš da Ukrajinci ako ne budu išli dalje mogu onda svoju vojsku da preusmere na druge frontove i šta ako na primer probiju front u Zaporožju i dodju sada ovoj Ruskoj vojsci na Dnjepru iza ledja, Glumac je već pričao da im je cilj Krim.
I sada po svemu sudeći sve može da zavisi od Amerikanaca, ako ne žele diplomatiju i žele vojno rešenje onda može da bude svašta čak i poraz Rusa ako ovi nešto ne promene na vojnom i taktičkom planu, ako bude diplomatija u ovom trenutku izgleda da će ipak Amerikanci da diktiraju diplomatiju i sta i kako u pregovorima.
Užas. Trenutno se Rusi raspadaju, i moram da kažem iako mislim za sebe da sam najveći Rusofil na forumu, nefer napadaju elekro Ukrajinaca, bombarduj ono što ima veze sa vojskom, civilne stvari da se poštede sto je više moguće.
Meni izgleda da se nešto krupno desilo medju Rusima posle oslobadjanja Severodonjecka i Lisičanska, kao da je neka unutrašnja svadja ili ko zna šta već, doprinela da se Ruska vojska i taktika raspadne skoro na svim frontovima, primetno je da Kadirovci ne učestvuju na frontu kao ranije, gde su prekaljeni vojnici Donbasa, gde je specnaz Rusije i slične jedinice, samo ovi ludi Wagnerovci nešto deluju da su aktivni, dok Putin sprema neke rezerviste ko da će od njih da napravi najeltinije komandose.
Da li će Rusi moći da se konsoliduju, da li možda stvarno mi ne znamo nešto što Rusi znaju. Ne znam, ja sam lično trenutno razočaran kako se stvari odvijaju, a to sam prognoziro ovim ovde proukrajincima, bem te živote.

Све јер то ок , сви имају неке своје интересе, наравно да их има и Русија.Pljačka Rusije bi omogućila Zapadu da još 100 godina živi u blagostanju - kratko radno vreme, čist posao (banke, IT, usluge, turizam), velike plate, dobar standard, zelena agenda, čisti gradovi i parkovi, zabava, zadovoljstvo, putovanja... Poljoprivredom i industrijom bi se bavili ostali kontinenti i narodi i dobijali novac na kašičicu tek toliko da prežive i nastave da rade za gospodare. Ne interesuje Zapad saradnja, ravnopravnost, ljudska prava, tolerancija, poštovanje različitosti... Ne misle oni da Kinez ili Indijac imaju podjednako pravo da uživaju u životu kao i oni. To je viševekovni kolonijalni mentalitet koji nikad nije nestao, samo se menjao - od osvajanja sirovom silom se prešlo na osvajanje ekonomijom i politikom. Gde ne mogu ekonomija i politika - opet se koristi sirova sila, kao sad protiv Rusije, sutra protiv Kine, u prošlosti protiv Arapa...
Za Amerikanca, Britanca, Francuza, Nemca je smrt 150 miliona Rusa sasvim prihvatljiva cena za energente i rudna bogatstva koja će tako dobiti. Bila bi prihvatljiva cena i 1,5 milijarde Kineza.
Ovo nikada ne treba gubiti iz vida.
Ono što iznenađuje je tolika podrška ovakvom svetskom uređenju od strane naroda bivše YU, jer mi NISMO kolonisti i nećemo biti glavni uživaoci sveg tog popljačkanog bogatstva (ako bi do njega došlo). Ostali bismo polukolonije koje bi dobijale novac na kašičicu kao sad i najveće dostignuće bi nam bilo da pobegnemo u neku od kolonijalnih zemalja i dočepamo se njihovog dobrog života, kao što je i sad.
Upravo ovo što se sad dešava u Ukrajini, ova spremnost Zapada da žrtvuje Ukrajince kao životinje treba da nam bude pokazatelj toga šta oni misle o svima nama. I Ukrajinci su belci, hrišćani i Evropljani. I mi u Srbiji smo to isto. Ali to ne menja ništa. Zato je nerealno očekivanje nas iz ex YU da ćemo ikad i igde imati ikakav povlašćeni položaj i biti zajedno sa gospodarima. Nama mogu dati Balkan da se po njemu igramo i međusobno dokazujemo, ali nikad mi nećemo biti ništa više ni bolje od Ukrajinaca u njihovim očima.
Zato razmislite dvaput šta zapravo podržavate.
Kiev, Kharkiv, Herson, gusle…Кад Руси нешто крену да жртвују онда знаш да је то само увод у контра-напад од кога ће непријатељ у овом случају украјинци доживети катастрофу.....
Povlače se iz Kersona, a njih trojica prde da će Rusi možda udariti na Nikolajev ili Odesu.
Oni jedan prdi o nekim fantomskim zračno-pomorskim desantimaKapetan Dragan priča o mogućem padu Kijeva, te o nekim super modernim oružjima koje još nisu počeli koristiti u Ukrajini
Onda svi unisno tvrde da su Ukrajinci ostali bez vojnosposobnih muškaraca(jer su valjda izginuli), te se Poljaci bore umjesto Ukrajinaca

Jadna ona voditeljica šta mora slušat i pravit se ozbiljna.

Americki crnci karaju Hrvatice na redjaljku a Hrvati cute ko p1ckice
Mozda im i kondome kupuju

Ako je trgovina, onda su valjda naplatii i SN-2To je blago rečeno strašno i velika bruka i sramota za Ruse, organizovali referendum i sve super i slavlje, dok je Moskva već znala i planirala evakuaciju iz Hersona i sad se Ukrajinci tamo sprdaju sa Ruskom vojskom i narodom. Sramota.
I sada po svemu sudeći sve može da zavisi od Amerikanaca, ako ne žele diplomatiju i žele vojno rešenje onda može da bude svašta čak i poraz Rusa ako ovi nešto ne promene na vojnom i taktičkom planu, ako bude diplomatija u ovom trenutku izgleda da će ipak Amerikanci da diktiraju diplomatiju i sta i kako u pregovorima.

Odličan dan, lijep sunčan. Poslije ručka idem u dužu šetnju.Duboko, pravo. Kako idu iluzije danas, gore li u plamenu spoznaje?
Све јер то ок , сви имају неке своје интересе, наравно да их има и Русија.
Међутим не треба заборавити да су Руси кроз историју страдали масовно због својих ресурса и територије те знају одлично шта други желе.
Зато су уз Американце једина држава на свијету која посједује систем "мртва рука".
Укратко ако Русија "умре" како многи прижељкују, умреће и цивилизација, барем ова нама позната.
Ту чучи главна фрустрација "нападача" али и снага Русије.
amerikanci nemaju sistem slican mrtvoj ruci ali imaju podmornice koje bi ako bi bile unistene totalno unistile americki povratni udarСве јер то ок , сви имају неке своје интересе, наравно да их има и Русија.
Међутим не треба заборавити да су Руси кроз историју страдали масовно због својих ресурса и територије те знају одлично шта други желе.
Зато су уз Американце једина држава на свијету која посједује систем "мртва рука".
Укратко ако Русија "умре" како многи прижељкују, умреће и цивилизација, барем ова нама позната.
Ту чучи главна фрустрација "нападача" али и снага Русије.
Daj izostavi struju i drogiranog Zelnskog bar u jednom postu, sreca je ruska da on smrce da nije tako odavno bi uhapsio Putka u zlatnom salonu Kremlja.s obzirom na ogromno skro sve sto im vredi , gomilanje kod hersona, i broj rusklih snaga u gradu, gde je ispred tolika tehnika ukropa a iza rije i jos brana tu, rizik je, i gubitak ocito
gomilanje je sa razlogom jer idu na tu pirovu pobjedu....
no sirok je fornt i slede ofanzive rusa
u ovom ratu morate shvatiti da su dva cilja
STO VECE UNISTENJE LJUDSTVA, NACISTA , i sto vece unistenje ifrastrukture i ukrajine uostalom (zasto nije pocelo u martu stratesko bombardovanje? e pa gospodjo, potrebno je sto vise izvuci novca od zapada za ukrajinu , sada im vec polako da prostite dopizdjava..., dakle i steta po usa ekonomiju...)
dakle, to se ostavruje , a kada stalno nestanu bez struje a vec skoro 50 % energetike izgubise za stalno, onda ce doci do ezgodusa i kamenog doba...
zamislite samo kiev ne spominjuci ostale gradove
tri miliona ljudi van stanova, jer ce se siriti zaraza po zgradama koje ce biti neupotrebljive, bez grejanja vodovoda... jer toga nema bez struje...
i onda civilizovan svjet po nekim skolama vrticima i po poljanama u halama...
rokaj kokaj , a mi kokice id a uzivamo u pracenju unistenja drogiranog zelenskog i nacista
Kad baba skine gace mozda ce da kara deku, ali cesto bude obratno.Кад Руси нешто крену да жртвују онда знаш да је то само увод у контра-напад од кога ће непријатељ у овом случају украјинци доживети катастрофу.....
Ko da se preda kad su pobegli?Ја, напротив, очекујем да ће бити значајне масовне руске предаје у Херсону.
Ako nema samokritike onda smo ugasili.Ti najveci rusofil ovde?
Pa ovako pisse samo defetista par ekselans...
 Ukrajincima kada su najavljivali da će u avgustu i na jesen krenuti u ofanzivu i osvajanje Hersona, i šta sad.
 Ukrajincima kada su najavljivali da će u avgustu i na jesen krenuti u ofanzivu i osvajanje Hersona, i šta sad.
A kako izgleda ruska pobjeda?Ako nema samokritike onda smo ugasili.
Jel smo se pre 5,6 meseci smejaliUkrajincima kada su najavljivali da će u avgustu i na jesen krenuti u ofanzivu i osvajanje Hersona, i šta sad.
Da ne bude da se smejemo ako kažu da hoće i Donbas da povrate i da opet bude razočarenje. Ili Krim.
Ja se još uvek nadam da će ipak Rusi pobediti, ali iskreno malo manje nego pre nekoliko meseci.