Krishna
Elita
- Poruka
- 24.503
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja opet, ponavljam, pokušavam da odgovaram na post (vrati se na prvi post na koji sam odgovorio i verujem da će ti biti jasno) ne na tvoje misli.U vreme Staljinovog terora je ubijeno 20 miliona ljudi u SSSR-u.
Razvodnjavanje te činjenice i svađanje da li je 19.999 999 ili 20. 000 001 za cilj ima samo da fiktivnu krivicu prebaci na ljude koji upozoravaju na te zločine a da ih skine sa Putina koji slika Staljina na freskama crkava.
Ali, da, strašno je što je Staljin (predsednik RF-e) ubio 19 999 999 Ukrajinaca i Drugih.
Najbolje što si dosada napisao.Odustao sam nakon prve bijele kockice. Nemam pojma sta postavljas i ne zanima me. Idi sada opet kmeci…
Je li propao zapad jos, mrzne li se Njemacka?
Znači, tako veli starac Lažovije sa kanala Agiorit na Kvadrat
Понашате се као да је ово једини сукоб и рат у историји.Не волим те неискрене патетике.Vise Nosfi, to je premala cifra. A gde su tek ranjeni, unakazeni, dozivotni invalidi, gde su milioni kojima se usro u zivot, na obe strane granice. Gde su tek unisteni materijalni resusrsi etc
Ruski narod ako mu ne otkine glavu i ne obesi ga na zid Kremlja naglavacke da visi nista naucio nije iz ove epizode

Koji sad nacisti?Pa nacisti

Pa oni u HersonuKoji sad nacisti?
A da ti nacisti.Pa oni u Hersonu
Zar nije Putin u onom svom gadljivom govori pričao o denacifikaciji

Ukrajinci jesu napredovali prema Hersonu, doduse vrlo sporo ali su dovlacili nove snage non-stop dok su Rusi bili bez rezervi. Normalno je da se Ukrajinci plase uci u grad bar za sada, opreznost je majka mudrosti. Branu je vrlo tesko potopiti iz vazduha pogotovu Ukrajincima cija je avijacija inferiorna u odnosu na rusku, ostaje samo da su Ukrajinci jaci oko Hersona na tlu sto nije cudo ako se zna da imaju ubojitiju i precizniju artiljeriju, dobro je sto je proslo ovako, sacuvano je mnogo zivota pogotovo ukrajinskih jer bi kao napadaci imali daleko vece gubitke od Rusa.Ne znam, zbunjuje me to, očito neki deal koji nije obični smrtnicima razumljivi niti je potrebno da nam bude objašnjiv.
Ukrajinci više nisu bili u stanju da prodru ni metra u Hersonskoj oblasti.
Front je bio nepomičan.
I onda ovo kao grom iz vedra neba.
Biden je tražio od Ukrajine Herson a oni nisu bili u stanju to isporučiti.
I sad veliki ruski poklon Bidenu da može nastaviti slanje oružja Ukrajini.
Pitanje svih pitanja zasto se Rusi povlače?!
Kažu boje se provale one brane i potopa?!
Pa sad Rusi mogu Ukrajince potopiti, ako je to bio problem!
Sami Ukrajinci su zbunjeni i ne znaju kaj da misle. Zato I nema nikakvog slavlja
Boje se da nije klopka u pitanju.
Ja ne vjerujem da je klopka Ali ovo mi je neshvatljivo...
Grad kao Herson je teško zauzeti a Rusi ga samo tako prepuštaju?!
Ne znam...nisam vojni stručnjak, ali ni samim stručnjacima nije jasno...
Političke igre.
Ma to su forumske narikače, ne uzimaj ih za ozbiljno.Понашате се као да је ово једини сукоб и рат у историји.Не волим те неискрене патетике.
Ако би ишли вашом логиком многи би свјетски моћници лежали доживотну робију или били објешени по неким трговима да простиш.
Међутим знаш врло добро да не иде то тако, јер ратови су гле чуда саставни дио људске цивилизације нажалост.
Ništa nije zauvijek
Rusi doživljavaju svoj Dunkirk, samo što nema nikoga da ih spasi, a ni Ukri ne rade pauzu.
Sada razmislimo što će se sljedeće dogoditi? Stabilizacija...
Pišu da je počela panika među ruskom vojskom u Hersonu. Ne može se mirno, Oružane snage Ukrajine nastavljaju udare na prijelaze, nikakvih dogovora nije bilo. Sprema se vojna katastrofa. Stoga se gore opisani planovi za zimu mogu promijeniti na gore. Sasvim je moguće da Dnjepar neće postati granica smrzavanja.
Pogledajte prilog 1253675
Razlika u uniformama odmah upada u oci. Rusi tako jadno izgledaju.
Kažeš, herojski se povukli dok su Ukrajinci mahnito bježeći ušli u Kherson.Rusi su se povukli u potpunom redu, baš svi pokušaji Ukra da iz mitskog HIMARS-a nešto učine su suzbijeni dejstvom PVO. Ostale su samo grupe VDV i Specnaz GRU da malo sekiraju Ukre, Mi-35 će vršiti rotaciju snaga i snabdevanje, u pratnji Ukrima po zlu poznatih Ka-52.
Antonovski most je srušen, da bi Ukri mogli na miru da plivaju preko Dnjepra, trenutak aktivirana mine se lepo vidi u IC na drugom snimku - blesak je malo zaslepeo kameru, ali retko koja IC kamera osetljiva na male razlike u temperaturi može da baš da uhvati trenutak detonacije kako treba.
Nadajmo se da će Zeleni da naredi trenutni juriš preko Dnjepra, čisto da dostigne neke rekorde.
Pogledajte prilog 1253729Pogledajte prilog 1253728

Osim kad Putin kaže da je Herson od sada pa zauvijek - Rusija.Ništa nije zauvijek

To je blago rečeno strašno i velika bruka i sramota za Ruse, organizovali referendum i sve super i slavlje, dok je Moskva već znala i planirala evakuaciju iz Hersona i sad se Ukrajinci tamo sprdaju sa Ruskom vojskom i narodom. Sramota.Ма нема од продора Укра јужније од Херсона ништа ,слободно запиши.То би било равно буквално самоубиству.
Мени се чини да се овај правац за сада гаси и да ипак ради дипломатија.
Знаш шта још мислим, да су се Руси планирали повући још пре 2 два мјесеца али нису намјерно док не прођу амерички избори.
Буквално су следећи дан после избора објавили да се повлаче.![]()
, bem te živote. 

Duboko, pravo. Kako idu iluzije danas, gore li u plamenu spoznaje?Najbolje što si dosada napisao.