Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лик нема појма о било чему? Мора да је балавац коме ово личи на видео игрицу па би заузимао Харков? Тешко да би на карти света показао и Украјину а не Харков.
Ali zato bih rado ti pokazao i Kupjansk i Liman Krasni i Herson i ostale gradove Ukrajine, a bivse ruske "Sparte" 😉

Ако Руси изгубе употребиће нуклеарно оружје је пре ће цео свет и Русија нестати у нуклеарној зими него што ће они прихватити пораз и ликовање запада.

Шта ће украјинци ако изгубе ? Да неће запад због њих да ризикује судњи дан ?
Јел мислиш да ће кгб трговац природних ресурса из кремља да ризикује свој конфор и одркне се срања у златну вц шољу или јахте од 300 метра и све то ризукује притиском на дугме или ће да се нагоди са западом и за још мању цену тих истих ресурса започне "транзицију"?

Sinoć u 23,00 povlačenje je bilo završeno dok su Ukropi bili 25 kilometara daleko od Dnjepra :D

Kako povući vojsku od 25 hiljada vojnika preko reke sa zanemarivim gubitkom:

1. Ojačaš svoje pozicije
2. kažeš neprijatelju da se povlačiš
3. neka napadaju nekoliko nedelja dok neprijatelj ne kaže: To je bila obmana, nisu se povukli
4. zatim se izvući tajno
5. dva dana pre završetka izvlačenja objaviti da počinješ povlačenje.
Odlično su to izveli.
Sada neka to ponove sa kompletnog okupiranog teritorija, ako im već tako dobro ide

A vi ćete kao baciti atomsku bombu u sopstveno dvorište tj. na one teritorije koje ste rekli da su Rusija
Ако је баце бациће на запад Украјине никако на исток.Толико луди нису :lol:
Међутим мени ово све више слути да је почела дипломатија напокон да шљака увелико.
Е сада ко ће шта извући и колико бум видјел.

Šta u Somaliji, ti navijaš za Harakat al-Šabab?
Pikac, u Somaliji su tvoji drogirani p.ederi rekli kako će za 2 sata da zauzmu Mogadiš. Pa ih je privatna paravojna formacija popišala i u kesama ih vratila kući. Odmah je hrabri Klinton naredio povlačenje. Šta bi tek bilo da su ratovali protiv regularne vojske???? Ostali bi samo dugmići i zlatni zubići. Prema tome, Pikac, smanji malo. Izgledaš kao 2 dinara druže.

Можда је Дејтон већ и договорен само док се исцртају границе до краја.Не знамо ми то.

Није још договорен тек просе да им макар крим признају и врв неку дејтон аутономију ограниченог рока трајања за ове из днр,лнр.да би макар са тим покушали глеве да сачувају на раменима од свог народа и то продају као неку победу

Јел мислиш да ће кгб трговац природних ресурса из кремља да ризикује свој конфор и одркне се срања у златну вц шољу или јахте од 300 метра и све то ризукује притиском на дугме или ће да се нагоди са западом и за још мању цену тих истих ресурса започне "транзицију"?

А ови на западу иду у пољски ВЦ и сиротиња су тешка па ништа не ризикују ?
Нико ту ничега неће да се одрекне зато ће Украјина да нестане са мапе

А ови на западу иду у пољски ВЦ и сиротиња су тешка па ништа не ризикују ?
Нико ту ничега неће да се одрекне зато ће Украјина да нестане са мапе

Запад не води дојучерашња бољшевичка гологузија и сиротиња која је тек осетила благодети срања у златну вц шољу.
(Чисто да напођемем да не навијам за запад и остале усташе).

Не знам како ниси свестан колики спектар наоружања и система је руска армија имала да са њим заврши овај рат пре 5 месеци?
Тога да си свестан била би ти и сам помен употребе нуклеарног наоружања смешан.

Запад не води дојучерашња бољшевичка гологузија и сиротиња која је тек осетила благодети срања у златну вц шољу.
(Чисто да напођемем да не навијам за запад и остале усташе).

Не знам како ниси свестан колики спектар наоружања и система је руска армија имала да са њим заврши овај рат пре 5 месеци?
Тога да си свестан била би ти и сам помен употребе нуклеарног наоружања смешан.

Завршиће рат када и како то њима буде одговарало. Руси су стрпљиви, а зима је дуга тамо

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back