Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O Hersonu se priča 3 mjesec unazad.Za mene iskreno ovaj potez nije iznenadjenje.Iznenadio bih se ukoliko Donjeck ili Lugansk oblast padne pod ruke Ukrajine ili čak Krim.To bi značio kraj Putina definitivno.Ukoliko Rusi u narednih mjesec dana budu imali uspjeha na pravcu Bahmut i uopšte Donjeck oblast onda je diplomatija napokon počela šljakati i kraj rata kao tračak nade i svjetlosti na kraju tunela nazirati.Nadam se iskreno...
Rusi su se uzdali u rasputicu i zimu da će im to pomoći da održe što drže, ali nije nimalo.
Ukrajinci uzimaju sve do Dnjepra, ali teško će išta preko. Sljedeće na što će se koncentrirati je Zaporožje gdje mogu, takoreći, zaobići Dnjepar i doći Rusima s leđa .

Rusija, zemlja slobode, demokratije, brige o ljudima, etc

dakle drzava naterala privatnu firmu da ugasi VPN

jer gradjani ne treba da imaju slobodu da surfuju internetom

Rusija postaje Severna Koreja i Kina krupnim koracima
Kakva ironija, zaboravio si da su slobodnjački EU i SAD odmah udarili medijsku blokadu svih ruskih medija?

Kako možeš da pomiriš ovo što si napisao sa tim?

"We're very lucky that they are so f***king stupid."

:lol::lol::lol::lol:
Još jedan primer kako si sposoban držiti protivrečne informacije u glavi - Rusi se povukli iz Hersona da zaštite vojsku, bez borbe, ali istovremeno i Arestovič govori istinu da Rusi šalju vojsku da masovno ginu u bezglavim jurišima :mrgreen:

Zaslepila vas mržnja, nemate ni trunku racionalne misli u glavi.

Kakva ironija, zaboravio si da su slobodnjački EU i SAD odmah udarili medijsku blokadu svih ruskih medija?

Kako možeš da pomiriš ovo što si napisao sa tim?

1. pa recimo mi ne ukidamo VPN. niti ce da ukinemo.
2. ruski mediji sire lazi. masne.

3. ono sto je ipak daleko vaznije za tebe, ruski mediji vode rat cak i protiv Srbije, aktivno rade na podeli drustva. o tome mogu eseje da napisem.

1668110147387.png

1. pa recimo mi ne ukidamo VPN. niti ce da ukinemo.
2. ruski mediji sire lazi. masne.

3. ono sto je ipak daleko vaznije za tebe, ruski mediji vode rat cak i protiv Srbije, aktivno rade na podeli drustva. o tome mogu eseje da napisem.
VPN koriste tehnički pismeni ljudi, koji se uvek snađu. Ko zna šta je tu prava vest.

Tvoji ne blokiraju ruske medije zbog istine, to se radi kad želiš da sakriješ istinu.

Srbija je jedinstveno društvo, mi dobro znamo i jedne i druge. Jasno nam je ko je u pravu.

VPN koriste tehnički pismeni ljudi, koji se uvek snađu. Ko zna šta je tu prava vest.

Tvoji ne blokiraju ruske medije zbog istine, to se radi kad želiš da sakriješ istinu.

Srbija je jedinstveno društvo, mi dobro znamo i jedne i druge. Jasno nam je ko je u pravu.

Neverovatno je da si vakcinisan i podržavaš rusofašiste.

Deadly combo... A ruski mediji i istina, ko srbski mediji i istina, ista fioka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back