- Poruka
- 48.433
Do decembra se očekuje pun sastav sa novomobilosanim na terenu.Inače, proveravam telegram i još uvek vidim da su mobilisani na obuci.
Hoće li barem do kraja Novembra konačno stići? Imam utisak da će ova zima biti topla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do decembra se očekuje pun sastav sa novomobilosanim na terenu.Inače, proveravam telegram i još uvek vidim da su mobilisani na obuci.
Hoće li barem do kraja Novembra konačno stići? Imam utisak da će ova zima biti topla.
znaci, antisemita >Ovo 1938, zato i kažem zadrži kusur.
Svi znaju da su Jevreji izmislili nacizam.
Prvih 50k upravo uči kako se bježi pred Ukrima. Kad stigne ostatak da i njih poduče.Do decembra se očekuje pun sastav sa novomobilosanim na terenu.
Ma kakvoj crnoj obuci...U pitanju je ogroman broj ljudi pa ne mogu odjednom svi na front....Mnogi od njih su vec odavno na frontu, a neki na zalost vec poginuli...To sto neki jesu jos na obuci, to samo moze da posluzi rusopatofilima da se nadaju da je vecina jos na obuci...Inače, proveravam telegram i još uvek vidim da su mobilisani na obuci.
Taman da se napijem za novu godinuDo decembra se očekuje pun sastav sa novomobilosanim na terenu.
pa ne znam,Pre ce bitkoin i na 598000 nego sto ce Amerika dobiti neki rat protiv Rusije i Kine![]()

i šta bi značio taj malecki rov da je na krimu? ne znamo ni šta znače one wagnerove piramide duboko na teruitiju DNR.Pa dobro, nije pisao Maks, pisao je proruski izvor
Sorry ako sam malo zbunjen ovim događajima
Primijetio sam, čim pitaš ko ga je izmislio.znaci, antisemita >
A tanak led cini mi se kod Jekaterinburgamalo po malo. znaju Rusi sta rade vidices ti kako ce na kraju oni ispasti najpametniji. Samo vi ne igrate sah i ne znate kako to moze biti gadno na kraju.
Kad Rus podvikne: Sah-mat!
Navlace ih Rusi na tanak led.![]()
ne bratePrimijetio sam, čim pitaš ko ga je izmislio.
Kod nacizma nemam mnogo dilema, samo pogledam u pravcu Njemačke i kancelara Hitlera.ne brate
pitao sam da li si ti to skontao
Ukrajina je sprzena, nece se oporaviti sledecih 100 godina. Niko nema toliki nivac da je obnovi. Ovo je samo pocetak. Mobilisani su dosli samo jedan deo na front , ostali jos nisu ni pristigli. Zasto mobilizacija ako ce ovo brzo da se zavrsi.? Hm….. ukrajina je puklaMoguće, mada je sumnjam da Ruse rade povlačenje iz čista mira. Tu je neka skrivena agenda.
Kuha nešto Surovikin, imam takav predosjećaj.
O Hersonu se priča 3 mjesec unazad.Za mene iskreno ovaj potez nije iznenadjenje.Iznenadio bih se ukoliko Donjeck ili Lugansk oblast padne pod ruke Ukrajine ili čak Krim.To bi značio kraj Putina definitivno.Ukoliko Rusi u narednih mjesec dana budu imali uspjeha na pravcu Bahmut i uopšte Donjeck oblast onda je diplomatija napokon počela šljakati i kraj rata kao tračak nade i svjetlosti na kraju tunela nazirati.Nadam se iskreno...Prvih 50k upravo uči kako se bježi pred Ukrima. Kad stigne ostatak da i njih poduče.
biče da je pao dogovor o podeli hersonske oblasti, federalizaciji ukrajine, demilitarizaciji i neutralnosti. druga je opcija ratna igra.Može li karta Rusije bez Hersonske regije.Zahvaljujem![]()
Ili bar u Limanu krasnom i Hersonu manje krasnompa ne znam,
pokazi mi zastavu Rusije u Odesi, i reci cu da si u pravu

Nema to toliko veze sa mobilisanima koliko sa pristupom. Citam na jednom drugom forumu tezu"morali su, Dnjepar je iza ledja a most unisten". Pri tome ljudi zaboravllaju da je Staljingrad bio bez mosta i opet su se odbranili i to protiv prave sie kakav je bio wermaht,kakva se nikad vise nece ponovitiInače, proveravam telegram i još uvek vidim da su mobilisani na obuci.

Vi rusofili imate neki interni dogovor medju sobom?biče da je pao dogovor o podeli hersonske oblasti, federalizaciji ukrajine, demilitarizaciji i neutralnosti.
Da, ali što pita DOKTOR Petrović, zašto se ne udari na Harkov iz Belgoroda? Vrlo aljkava operacija sveukupno. Jednostavno nisu dobro procenili Ukrajince, stepene pomoći i celu operaciju.Nema to toliko veze sa mobilisanima koliko sa pristupom. Citam na jednom drugom forumu tezu"morali su, Dnjepar je iza ledja a most unisten". Pri tome ljudi zaboravllaju da je Staljingrad bio bez mosta i opet su se odbranili i to protiv prave sie kakav je bio wermaht,kakva se nikad vise nece ponoviti
Od avgusta su mogli tako da se utvrde da tih trideset hiljada oko hersona ne bi moglo izbaciti ni pet puta brojniji hoholji
Ruski vrh nije izdao naredbu da se uniste mostovi unutar Ukrajine kojim se dovlace snage i tehnika u zonu sukoba,sto je najblaze receno sabotaza sopstvene armije.
aha. svi smo se interno dogovorili da su 2 i 2 četiri.Vi rusofili imate neki interni dogovor medju sobom?