kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.549
Kad to tako kazes kao Seselj, predlazem onome ko cita ovo, a poveruje ti, da se vrati unazad i procita postove i da shvati da nisam lagao i da ti to kazes ne znajuci ni sam na sta mislis....Lago si, tisina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad to tako kazes kao Seselj, predlazem onome ko cita ovo, a poveruje ti, da se vrati unazad i procita postove i da shvati da nisam lagao i da ti to kazes ne znajuci ni sam na sta mislis....Lago si, tisina
Rusi su se uzdali u rasputicu i zimu da će im to pomoći da održe što drže, ali nije nimalo.O Hersonu se priča 3 mjesec unazad.Za mene iskreno ovaj potez nije iznenadjenje.Iznenadio bih se ukoliko Donjeck ili Lugansk oblast padne pod ruke Ukrajine ili čak Krim.To bi značio kraj Putina definitivno.Ukoliko Rusi u narednih mjesec dana budu imali uspjeha na pravcu Bahmut i uopšte Donjeck oblast onda je diplomatija napokon počela šljakati i kraj rata kao tračak nade i svjetlosti na kraju tunela nazirati.Nadam se iskreno...
ovaj ti izvor fula. ukri već šetaju tamo. tukli bi sami svoje trupe. doduše ne bi bilo prvi put.navodno snimak raketnog baraza po oblasti Hersona, danas
kazem navodno jer imamo druge izvore takodje danas koji kazu da se teritorija razmenjuje bez borbi, tako da snimak moze biti od nekog drugo mesta i vremena

Nigde veze…Ne mislim da vi bas razumijete o cemu se radi. Rusi su pukli skroz. Ne samo na terenu, nego i u svijetu, u politici itd. poslje ovoga predstavljace najobicnije ruglo koje niko ne uzima za ozbiljno.
Dobro,ako izgube ovaj rat javite mi kako je kod njih.Nigde veze…
Kakva ironija, zaboravio si da su slobodnjački EU i SAD odmah udarili medijsku blokadu svih ruskih medija?Rusija, zemlja slobode, demokratije, brige o ljudima, etc
dakle drzava naterala privatnu firmu da ugasi VPN
jer gradjani ne treba da imaju slobodu da surfuju internetom
Rusija postaje Severna Koreja i Kina krupnim koracima
Nece izgubiti, u tome je kljucDobro,ako izgube ovaj rat javite mi kako je kod njih.
Руси се јесу избламирали , чињеница.ovaj ti izvor fula. ukri već šetaju tamo. tukli bi sami svoje trupe. doduše ne bi bilo prvi put.
šta kaže drugi izvor s kojom se oblašču razmenjuje.
Još jedan primer kako si sposoban držiti protivrečne informacije u glavi - Rusi se povukli iz Hersona da zaštite vojsku, bez borbe, ali istovremeno i Arestovič govori istinu da Rusi šalju vojsku da masovno ginu u bezglavim jurišima"We're very lucky that they are so f***king stupid."
![]()
Kakva ironija, zaboravio si da su slobodnjački EU i SAD odmah udarili medijsku blokadu svih ruskih medija?
Kako možeš da pomiriš ovo što si napisao sa tim?
Ima fore da se izvuku, ako se izvukuРуси се јесу избламирали , чињеница.
VPN koriste tehnički pismeni ljudi, koji se uvek snađu. Ko zna šta je tu prava vest.1. pa recimo mi ne ukidamo VPN. niti ce da ukinemo.
2. ruski mediji sire lazi. masne.
3. ono sto je ipak daleko vaznije za tebe, ruski mediji vode rat cak i protiv Srbije, aktivno rade na podeli drustva. o tome mogu eseje da napisem.
има. Тактичке по војсци а не по трАфо станицама. Онакав арсенл у штеку а цепају их нео наци клошари.Ima fore da se izvuku, ako se izvuku
Eto, zašto se ne napada Sumi, zašto ne Černigov? Samo dobijaju šamar.има. Тактичке по војсци а не по трАфо станицама. Онакав арсенл у штеку а цепају их нео наци клошари.
VPN koriste tehnički pismeni ljudi, koji se uvek snađu. Ko zna šta je tu prava vest.
Tvoji ne blokiraju ruske medije zbog istine, to se radi kad želiš da sakriješ istinu.
Srbija je jedinstveno društvo, mi dobro znamo i jedne i druge. Jasno nam je ko je u pravu.
Vakcina je legitimnaNeverovatno je da si vakcinisan i podržavaš rusofašiste.
не знам уопште шта тренутно руси раде али не изгледа добро.Eto, zašto se ne napada Sumi, zašto ne Černigov? Samo dobijaju šamar.