Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нова руска стратешка нуклеарна подморница „Генералиссимо Суворов” се припрема за предају Ратној морнарици, завршене су све фазе испитивања, рекао је генерални директор Севмаша Михаил Будниченко.
Fg91KPmaMAEglLi

Svaka donacija zastarelog naoružanja je licemerni zločin prema Ukrajinskim mladićima.
Tim licemerijem se hvale Slovenci i Makedonci ovde na Balkanu.
Svaka donacija modernog naoružanja Ukrajini je takodje zločin prema mladima Ruske federacije .
I time se hvale zapadne sile, time što pomažu da nastrada više gradjana Ruske federacije i Ukrajine ,
što je zločin i prema jednima i drugima.

Svaki dan se obje strane na temi hvale unistenom tehnikom i ljudstvom onog drugog, a rat sve vise podsjeca na rovovski WW1.
Rusija je skroz razocarala, supersila koja je spala na to da se hvali civilnim quadcopterima preuredjenim da pustaju rucne bombe u ukrajinske rovove.
Sarmati, Kinzali, Iskanderi, Kalibri, S500 SU57 i Borej podmornice, a na kraju ovise o igrackama za tinejdzere.
Supersila koja skace od radosti ako nakon pola godine na nekom pasnjaku uspije pomjeriti crtu bojisnice deset metara prema neprijatelju, i to Konasenkov s ponosom objavi na nacionalnoj TV.
Zemlja koja je porazila Hitlera, koja je za 5 minuta vojnim putem smirila neposlusne clanice Varsavskog pakta, od koje je cijeli zapad desetljecima drhtio, sve one ponosne vojne parade a na bojisnici katastrofa od prvog dana.
Tko god sto mislio, kad jedna supersila ratuje to izgleda potpuno drugacije.

Sad će rusogoozija reći da sam pristran, ali ta ispod stvarno nije moj tip. Malo me podseća na Anicu Dobru iz mlađih dana. Izražene jagodice, plavuša, okrugla faca, izražene usne. Kapiram da to neko voli, ja nisam neki fan tog oblika lica. Doduše, bolja je od ove iznad svakako, ali se ne bih okrenuo za njom na ulici. Ali da ima lepih Ruskinja, ima, to ne sporim.
Ова је атрактивна, али Аница Добра је (била) лепша.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back