Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka donacija zastarelog naoružanja je licemerni zločin prema Ukrajinskim mladićima.
Nema Ukrajinaca ni Ukrajine ako se predaju. Nisi slušao Putina?Jedini spas za Ukrajnu je bez uslovna kapitulacija ako misle da sačuvalu živote Ukrajinaca jer ako se ovako nastavi svi do jednog će biti istrebljeni.
Masoni se dele na škotske i švedske...
Nisam slušao Putina.Nema Ukrajinaca ni Ukrajine ako se predaju. Nisi slušao Putina?
Bice ukropa dok je i Bošnjaka.Nema Ukrajinaca ni Ukrajine ako se predaju. Nisi slušao Putina?
Šta se dogodilo sa "rusofili sledi vam hladni tuš"Jedini spas za Ukrajnu je bez uslovna kapitulacija ako misle da sačuvalu živote Ukrajinaca jer ako se ovako nastavi svi do jednog će biti istrebljeni.
Polako nigde ne žuri.Šta se dogodilo sa "rusofili sledi vam hladni tuš"
Smsnjujj belo!Zamisli, ubili nekoga, bjavooooo
A šta ćemo sa 540 okupatora danas koji su spakirani u vreće i nazad u Rusiju
Rest in pieces griffinrest in peace petergriffin

Ukrajina kao drzava posle ovoga i ne zasluzuje da postoji. A ukrajinci su izmisljena nacija. Tamosnji ljudi nece biti vise sludjivani ukrajinskim nacionalizmom.Nema Ukrajinaca ni Ukrajine ako se predaju. Nisi slušao Putina?
Polako ali sigurno Rusi grickaju Ukrajinu.Pogledajte prilog 1252107
Aktivan ceo front
Sve su nacije izmisljene, a to negiranje postoji oduvek i svuda u sukobima,ako nisi znao....A sad idi i objasni Ukrajincima da su oni ono sto ti mislis da jesu, a ne ono sto oni misle da jesu....A ukrajinci su izmisljena nacija.
rec je navodno o 4 danane verujem u priču od 300 poginulih rusa u jednom danu na jednom malom segmentu fronta. a posebno profesionalaca.
Ова је атрактивна, али Аница Добра је (била) лепша.Sad će rusogoozija reći da sam pristran, ali ta ispod stvarno nije moj tip. Malo me podseća na Anicu Dobru iz mlađih dana. Izražene jagodice, plavuša, okrugla faca, izražene usne. Kapiram da to neko voli, ja nisam neki fan tog oblika lica. Doduše, bolja je od ove iznad svakako, ali se ne bih okrenuo za njom na ulici. Ali da ima lepih Ruskinja, ima, to ne sporim.