Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да ли ће јагуар да гласа и шеснаестим клоњом? Tvin Konza, Gobape, Kabajev, Pack Something Posse, madzia, Adiks, ichev, keyzer soza, Draven Lazslo, Otidni, naughty by natura, Bikometar, qbatica, pivi herman, menadz.
Sve su to hiper uvazeni clanovi antiteroristicke brigade slobode

A kad kazem teroristi, mislim na ruske majmune i kremljobote

Zapravo, sad ce EU da insistira kod Vucica da se iatraze i procesuiraju majmuni koji podrzavaju medjunarodne teroristicke organizacije, dakle Rusiju

Sve su to hiper uvazeni clanovi antiteroristicke brigade slobode

A kad kazem teroristi, mislim na ruske majmune i kremljobote

Zapravo, sad ce EU da insistira kod Vucica da se iatraze i procesuiraju majmuni koji podrzavaju medjunarodne teroristicke organizacije, dakle Rusiju
. kao što insistiraju već 10 godina da se izruče oni radikali u Hag..i kao što traže da se uvedu sankcije Rusiji..zabole k Vučića šta će naci EU da traži i da institira od njega :D

. kao što insistiraju već 10 godina da se izruče oni radikali u Hag..i kao što traže da se uvedu sankcije Rusiji..zabole k Vučića šta će naci EU da traži i da institira od njega :D
Ali kmečanja i patetike ne nedostaje, jel tako.
Tipa, "Mogu da me biju, mogu i da me ubiju, ali ja od borbe za bolju Srbiju odustati neću!"
Nisam siguran da je baš to rekao, ali ako nije, hoće

Da, zato su protesti po Rusiji svuda, jer je sve 5

Odliv gradjana preko granice u stotinama hiljada.

Taj mora da je slepac pored ociju pa ne vidi, ili je izabrao da ne vidi, a nije ni cudo kad se druzi sa tobom
kakvi bre protesti..150 miliona Rusa a protestvuje 5 000 budala.. ne budi smešan..
msm smešan si sam po sebi..posebno onaj komentar o zahtevu eu :D

Pa jel Tito sjedio na dvije stolice i muzao pare i od jednih i od drugih?
E pa tako će i Vučić.
Vucic vise lize dupe okolo, nego sto muze. Tj uglavnom lize a ne muze nista. Fondove EU je sredio DS za Srbiju, ne Vucic. A sad kad je EU resila da malo zatvori slavine za pare Srbiji, malo ce da leti sa vlasti zbog lizanja svih tih dupeta, ukljucujuci teroristicka, ruska

Neka stara žena je u metrou rekla Slava SSSR-u, pa ju je idiot napao, a inače je o tome koliko je teško dete roditi, podići, pa kad je poraslo onda ga Klovn prinese na žrtvu Ukrajini pa traži drugde. Kao da rusofoni Kijevljani počinju da razmišljaju da li je baš vredelo.

Aha, krivi 'klauna' umjesto da krivi kepeca koji actually ubija tu djecu? Ruska logika, Putko će im na kraju oprostiti što ih je ubijao :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back