Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto mi dođe žao Putina. Dvadeset godina je gajio neku sliku o sebi kao nekom frajeru, nekom dasi nabildovanih mišića, kao niko kao ja
Znas kako, to im ocigledno ne ide... vec 100i put proglasavaju kako pojacavaju sankcije Rusiji...
To je proces koji traje duže vremena kako bi kako bi se što više izbegle štete po domaće ekonomije. Pogledaj Venecuelu pa će ti sve biti jasno.

Prosto mi dođe žao Putina. Dvadeset godina je gajio neku sliku o sebi kao nekom frajeru, nekom dasi nabildovanih mišića, kao niko kao ja

To je proces koji traje duže vremena kako bi kako bi se što više izbegle štete po domaće ekonomije. Pogledaj Venecuelu pa će ti sve biti jasno.
Znas kako, ako imaju stete, to znaci da oni zavise od Rusije, a ne Rusija od njih... dakle Rusija ima sirok istok za trgovanje,
i tako te sankcije nicemu ne vrede...

Da li je Putin muško?
https://meduza.io/en/feature/2022/11/22/vladimir-vladimirovich-are-you-a-man
Vladimir Vladimirovich, are you a man or what? Do you have enough courage to look into our eyes — openly, in a meeting with women who weren’t hand-picked for you. Women who aren’t in your pocket, but real mothers who have traveled here from different cities at their own expense to meet with you? We are here, in Moscow, and we are ready to meet with you. We expect an answer from you! Are you going to keep hiding from us? We have men in the Defense Ministry, in the Military Prosecutor’s Office, in the Presidential Administration — it’s all men, including the president. And mothers are on the other side of the divide. Well, are you all going to come out for some dialogue — or will you just stay in hiding?

Normalno da imaju koristi, trgovina se zasniva na međusobnoj koristi, a ne na jednostranoj kako ti zamišljaš.
Poenta je u tome da se traže i ugovaraju poslovi sa novim partnerima koji će zameniti Rusiju. Kada se taj proces završi završila je i Rusija

Po Kijevu se ori:

- Ne može zima da bude toliko hladna, koliko mi možemo da se smrznemo.

- Nemaju Rusi toliko municije, koliko mi imamo života.

U jednom potpuno asimetričnom pristupu sukobu, fizička egzistencija Ukrajine kao države, dovedena je u pitanje. Najveće evropske države, sa najvećom evropskom armijom.
Sve rešili nekakvi muzičari, sa bradatom etno grupom iz Groznog.
Kataklizma ukrajinskog nacizma.
Alal vera.
Nije bitno, sami tako žele, a masa Ukro navijača ovde pokazuje da su spremni da ratuju do poslednjeg Ukra, zašto im ne učiniti po volji?

Lani je RF imala negativan prirodni prirast od -1.043.000 milijuna ljudi, kad makneš Čečeniju, Dagestan, Ingušetiju i još koju muslimansku jedinicu na Kvakazu, taj minus ide na -1.250.000 milijuna ljudi. U Bjelorusiji ste izgubili lani -80.000 ljudi, u Transnjistriji i Donbasu cca -50.000 ljudi lani...ove godine minusi će biti isti.

U Kazahstanu ste zadnjih 12 godina izgubili 800.000 Rusa....ove godine na području ex SSSR samo na negativnom prirodnom prirastu etnički Rusi i Bjelorusi će izgubiti -1.750.000 milijun ljudi. I uz takve demografske gubitke vi krenuli u rat.:confused:
Ne lupaj, zahvata se minimum 10-15 miliona stanovnika.’

Nije bitno, sami tako žele, a masa Ukro navijača ovde pokazuje da su spremni da ratuju do poslednjeg Ukra, zašto im ne učiniti po volji?
Mi navijamo za Maltikurca u ratu, al Rusija se postarala da Ukrajina bude dobro naoruzana. Bolje nego NATO.

Najmanje 50% ako ne i vise oklopnih efektiva AFU cini oklop koji su Rusi lagano ostavljali po livadama kojekude.

Ne postoji zabelezen rat u istoriji covecanstva u kome je neko ostavio toliko oruzja i opreme protivniku ko Ruje u ovom ratu.

Lani je RF imala negativan prirodni prirast od -1.043.000 milijuna ljudi, kad makneš Čečeniju, Dagestan, Ingušetiju i još koju muslimansku jedinicu na Kvakazu, taj minus ide na -1.250.000 milijuna ljudi. U Bjelorusiji ste izgubili lani -80.000 ljudi, u Transnjistriji i Donbasu cca -50.000 ljudi lani...ove godine minusi će biti isti.

U Kazahstanu ste zadnjih 12 godina izgubili 800.000 Rusa....ove godine na području ex SSSR samo na negativnom prirodnom prirastu etnički Rusi i Bjelorusi će izgubiti -1.750.000 milijun ljudi. I uz takve demografske gubitke vi krenuli u rat.:confused:
Kazahstan hoce ne zapad. Izgubili su ga ceo.

Najbitnija stvar u situaciji je da je Evropski parlament proglasio Rusiju terorističkom državom, ali na taj moj post niko nema komantar!
Јесте, одмах после резолуције Украјина је потиснула Русе у свим правцима а становништво је добило струју. У ЕУ пале цене енергентима и храни. Русија на коленима.

Da li vi mudraci koji ste odlično obavešteni o situaciji na terenu razumete šta znači to da je Evropski parlament proglasio Rusiju terorističkom organizacijom?

Vi nekoga zovete teroristom , zlikovci, bagro i smradovi zlocinacki?

Ubili ste 11 miliona ljudi za 23 godine nacisti

americkinacisti.jpg

Nema potrebe da ratuju. Sve diplomatske, ekonomske, kulturne, i druge veze, ukratko SVE biće prekinute sa Rusijom. Rusija će biti izolovana od ostatka čovečanstva! Ona će postaće država parija!
Takođe i svaka država koja ne prekini SVE veze sa Rusijom doživeće istu sudbinu!!!!!!!!
bye, bye Rusia...

Unisticemo vas sve do jednog. Nece vas biti ni za pelcera.

Bicete vraceni u kameno doba. Danas Ukrajina a sutra citava EU.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back