Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.462
Eh pa nisam ja Mentalno Bolesni Pas kao tvoja mikroskopska malenkost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh pa nisam ja Mentalno Bolesni Pas kao tvoja mikroskopska malenkost
A to.
Sledi suicid na mlaviA to.
Pa nisam ja travestit, to je tvoja fix ideja
Niti jedanput. Navođenje brojke nastradalih je činjenica. Empatija je pak osjećaj koji gajim samo prema uskom krugu ljudi iz svoje blizine.
Pa "ruski zločinci" su ubili total od 6,557 civila optočivanjem rata, a pola tih mrtvih su Rusi iz Luganska i Donjecka.Poznajući te to navodiš samo da bi relativizirala ruske zločine skrećući temu na navodne američke.
Tebi je činjenica da su amerikanci ubili 500-600 tisuća iračke djece?
Koliko ukupno su amerikanci ubili iračana ako su samo iračke djece ubili 500-600 tisuća?
A ustaše su ubili od 700 tisuća do preko milijun Srba?
Али и Џои Бритва је русофил. Види како се диви овом момку:Smatram da je rusofilija veće zlo.
Broj ubijene iračke djece potvrdila je pred kamera tadašnja državna tajnica USA, Madeleine Albright.Poznajući te to navodiš samo da bi relativizirala ruske zločine skrećući temu na navodne američke.
Tebi je činjenica da su amerikanci ubili 500-600 tisuća iračke djece?
Koliko ukupno su amerikanci ubili iračana ako su samo iračke djece ubili 500-600 tisuća?
A ustaše su ubili od 700 tisuća do preko milijun Srba?
Nemoj da se iznenadiš.Rusija se privremeno povukla iz Hersona a inace ce uci u Lavov
Verujemo ti DŽegi, samo te zafrkavaju ljudi, sve živo nerviraš.A to.
Pa nisam ja travestit, to je tvoja fix ideja
Pa "ruski zločinci" su ubili total od 6,557 civila optočivanjem rata, a pola tih mrtvih su Rusi iz Luganska i Donjecka.
Broj ubijene iračke djece potvrdila je pred kamera tadašnja državna tajnica USA, Madeleine Albright.
Nemam ja potrebu ništa relativizirati jer ne dira me niti jedno niti drugo.
Ne glumim empatiju kad se to traži, ne sudjeluje u antiruskoj histeriji i nisam poslušnica zapada.
Pa, da. Od Ukrajinske agresije na građane Donjecka i Luganska je stradalo 14,000 ljudi od 2014-2020.Znači Rusi su za pola godine po Donbasu ubili preko 3000 Rusa a Ukrajinci su za 16 puta više vremena ubili duplo više?
Dobro su ih obranili, Rusi su to, učinkoviti.
Pred kamerama 60 minutes.Pred čijim kamerama?
Pa, da. Od Ukrajinske agresije na građane Donjecka i Luganska je stradalo 14,000 ljudi od 2014-2020.
CNNovim.
JNA je vršila svoju ustavnu dužnost očuvavanja granica. Naredbu za to je izdao Ante Marković.Jel Hrvatska izvršila agresiju na Jugoslaviju ili Jugoslavija na Hrvatsku?
kiwmz_TGu5o
JNA je vršila svoju ustavnu dužnost očuvavanja granica. Naredbu za to je izdao Ante Marković.
Миодраг Зарковић пре неки дан каже да су у Доњецку и Москви локалци одушевљени кад чују да је неко Србин и спремни моментално да помогну ако нешто треба. За Кримљане каже да су углавном неутрални. А за људе из Ростова да су надрндани и нељубазни према било којим странцима укључујући и Србе. Очито се ради о руским локалним менталитетским разликама.Rusi su po mentalitetu i temperamentu sasvim drukciji narod od Srba.
Gotovo da nema nikakave slicnosti medju nama.
Važno je ko je započeo konflikt. Ja da sam bio odrastao 90ih bih bio protiv rata i za mirno rešenje u Jugoslaviji, međutim uvek ima krivca tj. eskalatora.Ukrajinska vojska nema tu dužnost?
Marković je to učinio samo u Sloveniji pokušavši vratiti nadzor nad graničnim prijelazima.
Nije li predsjednik predsjedništva bio vrhovni komandant JNA?