Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.350
To je malo, dok ne isključe svima TV neće moći da ukapiraju gde ih vodi Klovn.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo svi licemjerni, ima nas i iskrenih.Obraz sve deblji i deblji
How surprising!
Pa ti si skromniji od Konašenkova, jbt@Frtajler
Frci, Mediazona (= Pussy Riot, smrtni neprijatelji Putina i ovakve Rusije) je sastavila verifikovanu listu sa imenima i prezimenima poginulih Rusa i na njoj je samo nešto više od 8000 hiljada imena. Izginule Ukrajince niko ozbiljan ne želi da broji.

Iskreno si licemjerana, to stojiNismo svi licemjerni, ima nas i iskrenih.
To je ruski naziv, krstareće su prevod s engleskog - JNA i naslednici (HV/OSRH i VS) kažu krilate, osim ako NATO nije prevaspitao OSRH.Pa nećeš trošiti Iris na glupe iranske kosilice nego na, kako Ukri kažu, krilate rakete.
Smatram da je rusofilija veće zlo.Opet izvrćeš moje reči i namećeš percepciju "Rusi si krivi za sve". Hajde me ubedi da je USA predvodnik slobodnih zemalja sveta i kolevka demokratije. Koliko su USA i njeni sateliti, čopor krvoločnih hijena koji se zazvaše NATO, porobili naroda, ubili, najkrvoločnije, nevinih ljudi, uništili država,vršili otimačinu, činili najveća zverstva od 1945. godine? Zar ti nisi protiv toga da se takav terorizam prekine i da su svi ljudi na ovoj predivnoj planeti slobodni. Hoćeš li mi osporiti, makar jedan, podatke iz ovog nabrajanja USA demokratskih principa ... Svi normalni ljudi se tom zlu moramo usprotiviti? Da li si ti normalna?
Pogledajte prilog 1257101
Krstareće su u RH, apsolutno. Nikad čuo za krilate rakete do sadaTo je ruski naziv, krstareće su prevod s engleskog - JNA i naslednici (HV i VS) kažu krilate, osim ako NATO nije prevaspitao HV.
U samo jednom Telegramu, Inkubator Hohlov imaš skoro 11,000 fotografija.@Frtajler
Frci, Mediazona (= Pussy Riot, smrtni neprijatelji Putina i ovakve Rusije) je sastavila verifikovanu listu sa imenima i prezimenima poginulih Rusa i na njoj je samo nešto više od 8000 hiljada imena. Izginule Ukrajince niko ozbiljan ne želi da broji.
Баба да има муда, била би деда.Smatram da je rusofilija veće zlo.
Kad Putin bude pao s vlasti, onda se možeš vratiti priči kako Bush nije trebao da napadne Al-Qa'idu u Iraku
Nimalo licemjerna, jer ne glumim empatiju prema diktatu msm i "civilizacijskog" kruga koga pripadam.Iskreno si licemjerana, to stoji
Kakve su to rusoglupostiБаба да има муда, била би деда.
naravno,das tri platne liste i trgovac automobilima ti za deset minuta zavrsi ugovorneuspešna kopija rojs rojsa.. ovo sam pre neki dan slikao na parkingu
skoro svaki evropljanin može da ga ima ako prišteka malo para
nemoj se ložite na rusku lažnu propagandu ovo dole je pravi auto!
i ne morati biti precednik ni diktator da bi se vozali u ovome!
Pogledajte prilog 1257104
Pogledajte prilog 1257105
Ide nova pošiljka gnojiva za ukrajinske suncokrete![]()
Ja sam čula od našeg ministra obrane, malog Baneta, da ih ima kratkoročnihKrstareće su u RH, apsolutno. Nikad čuo za krilate rakete do sada

Pa da, ti samo uživaš u blagodatima Zapada, ali si ustvari ruski spavač i špijun.Nimalo licemjerna, jer ne glumim empatiju prema diktatu msm i "civilizacijskog" kruga koga pripadam.
Meni su isti i mali Jemenci i mali Ukrajinci i mali Huti, dok je za "civilizaciju" jedno prašuma a drugo uredan vrt bez korova.
Ti, kao vjerni vojnik zapada, jasno da ne vidiš da si lutak na koncu.

Da li si normalan?! Pa Pussy Riot se kriju od FSB-a i Kadirova već deset godina, a na njihovom sajtu sve sami saveti kako izbeći mobilizaciju ili pobeći iz Rusije - imaju celi deo pisvećen uspešnijem izbegavanju vojske. Feministkinje otvoreno podržavaju Ukrajinu i Zelenog, a posebno Zelenu i Ukro leve liberale.Pa ti si skromniji od Konašenkova, jbt
8k sam ih ja izbrojao na svim silnim snimcima.
Znači ti vjeruješ da je okupator u osvajanju pobio jedno 200.000 Ukrajinaca a izgubio 8.000 svojih vojnika.
Sad razmisli zašto u to vjeruješ.
Ajde sam popuni rečenicu.
ZATO JER SAM ________________.
Rusofobija je bolest, a rusofilija je smiraj duše ... Strah i ljubav su dva suprotna pojma ...Zar ti je stvarno to teško shvatiti? Ljubav nikada nije bila zlo - upamti to!Smatram da je rusofilija veće zlo.
Da li si normalan?! Pa Pussy Riot se kriju od FSB-a i Kadirova već deset godina, a na njihovom sajtu sve sami saveti kako izbeći mobilizaciju ili pobeći iz Rusije - imaju celi deo posvećen uspešnijem izbegavanju vojske. Feministkinje otvoreno podržavaju Ukrajinu i Zelenog, a posebno Zelenu i Ukro leve liberale.Pa ti si skromniji od Konašenkova, jbt
8k sam ih ja izbrojao na svim silnim snimcima.
Znači ti vjeruješ da je okupator u osvajanju pobio jedno 200.000 Ukrajinaca a izgubio 8.000 svojih vojnika.
Sad razmisli zašto u to vjeruješ.
Ajde sam popuni rečenicu.
ZATO JER SAM ________________.
То су српске народне умотворине. Није довољно едуковати се, потребно је и образовати се.Kakve su to rusogluposti
Šta treba da mislim o narodu koji je ogrezao u Lažne VestiLjubav nikada nije bila zlo - upamti to!
Baš uživam, ko prase u cekeru....Pa da, ti samo uživaš u blagodatima Zapada, ali si ustvari ruski spavač i špijun.![]()
ocekivanoKrstareće su u RH, apsolutno. Nikad čuo za krilate rakete do sada

Aha, sad su Pussy Riot relevantni?Da li si normalan?! Pa Pussy Riot se kriju od FSB-a i Kadirova već deset godina, a na njihovom sajtu sve sami saveti kako izbeći mobilizaciju ili pobeći iz Rusije - imaju celi deo pisvećen uspešnijem izbegavanju vojske. Feministkinje otvoreno podržavaju Ukrajinu i Zelenog, a posebno Zelenu i Ukro leve liberale.
Taj sajt ima intervju sa svakim neprijateljem Putina, i ceo spisak želja i “načina” kako ga oboriti.

Ti si u Italiji?neuspešna kopija rojs rojsa.. ovo sam pre neki dan slikao na parkingu
skoro svaki evropljanin može da ga ima ako prišteka malo para:
nemoj se ložite na rusku lažnu propagandu ovo dole je pravi auto!
i ne morati biti precednik ni diktator da bi se vozali u ovome!
Pogledajte prilog 1257104
Pogledajte prilog 1257105
Patiš, jel tako? Samo nisi imala srećeBaš uživam, ko prase u cekeru....