Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh pa nisam ja Mentalno Bolesni Pas kao tvoja mikroskopska malenkost
1668727647151.png

Niti jedanput. Navođenje brojke nastradalih je činjenica. Empatija je pak osjećaj koji gajim samo prema uskom krugu ljudi iz svoje blizine.

Poznajući te to navodiš samo da bi relativizirala ruske zločine skrećući temu na navodne američke.

Tebi je činjenica da su amerikanci ubili 500-600 tisuća iračke djece?
Koliko ukupno su amerikanci ubili iračana ako su samo iračke djece ubili 500-600 tisuća?

A ustaše su ubili od 700 tisuća do preko milijun Srba?

Poznajući te to navodiš samo da bi relativizirala ruske zločine skrećući temu na navodne američke.

Koliko ukupno su amerikanci ubili iračana ako su samo iračke djece ubili 500-600 tisuća?

Pa "ruski zločinci" su ubili total od 6,557 civila optočivanjem rata, a pola tih mrtvih su Rusi iz Luganska i Donjecka.

Broj ubijene iračke djece potvrdila je pred kamera tadašnja državna tajnica USA, Madeleine Albright.
Nemam ja potrebu ništa relativizirati jer ne dira me niti jedno niti drugo.
Ne glumim empatiju kad se to traži, ne sudjeluje u antiruskoj histeriji i nisam poslušnica zapada.

Pa "ruski zločinci" su ubili total od 6,557 civila optočivanjem rata, a pola tih mrtvih su Rusi iz Luganska i Donjecka.

Znači Rusi su za pola godine po Donbasu ubili preko 3000 Rusa a Ukrajinci su za 16 puta više vremena ubili duplo više?
Dobro su ih obranili, Rusi su to, učinkoviti.
Broj ubijene iračke djece potvrdila je pred kamera tadašnja državna tajnica USA, Madeleine Albright.
Nemam ja potrebu ništa relativizirati jer ne dira me niti jedno niti drugo.
Ne glumim empatiju kad se to traži, ne sudjeluje u antiruskoj histeriji i nisam poslušnica zapada.

Pred čijim kamerama?
A odgovor na ostala 2 pitanja?

Znači Rusi su za pola godine po Donbasu ubili preko 3000 Rusa a Ukrajinci su za 16 puta više vremena ubili duplo više?
Dobro su ih obranili, Rusi su to, učinkoviti.
Pa, da. Od Ukrajinske agresije na građane Donjecka i Luganska je stradalo 14,000 ljudi od 2014-2020.
Pred čijim kamerama?
Pred kamerama 60 minutes.

Rusi su po mentalitetu i temperamentu sasvim drukciji narod od Srba.

Gotovo da nema nikakave slicnosti medju nama.
Миодраг Зарковић пре неки дан каже да су у Доњецку и Москви локалци одушевљени кад чују да је неко Србин и спремни моментално да помогну ако нешто треба. За Кримљане каже да су углавном неутрални. А за људе из Ростова да су надрндани и нељубазни према било којим странцима укључујући и Србе. Очито се ради о руским локалним менталитетским разликама.

@zx16

Ukrajinska vojska nema tu dužnost?
Marković je to učinio samo u Sloveniji pokušavši vratiti nadzor nad graničnim prijelazima.
Nije li predsjednik predsjedništva bio vrhovni komandant JNA?
Važno je ko je započeo konflikt. Ja da sam bio odrastao 90ih bih bio protiv rata i za mirno rešenje u Jugoslaviji, međutim uvek ima krivca tj. eskalatora.
Razlog za ruski secesionizam u istoku Ukrajine jeste političko nasilje koje se vršilo nad opozicijom Majdana, npr. u Marijupolju su pucali na civile.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back