- Poruka
- 201.132
Drago mi je što si prihvatio da je Harkov deo Rusije.Jašta zato vam je NATO u Harkovu, a Talibani glasaju ZA za svaku američku rezoluciju protiv RF.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je što si prihvatio da je Harkov deo Rusije.Jašta zato vam je NATO u Harkovu, a Talibani glasaju ZA za svaku američku rezoluciju protiv RF.
Ruska Kh-101 ako slušaš NAFO, tj par S-300P koje su (bezuspešno, kao i obično) gonile one pomenute. Ukri još jednu oborenu Kh-101 nisu pokazali, što je veoma ohrabrujuće s obzirom na to da ima i Kh-102, izgleda isto, leti isto do 4500km, i ima malo ozbiljniju bojevu glavu. Njih PVO Made in EU otkrije kad krenu pečurke, pre toga ima da bude kao sa onim zagrebačkim Strižem - leti malo mnogo niže nego Striž.Niko ovde pojma blagog nema ni šta je palo, ni kad je palo, ni da li je uopšte palo, a mahanje serijskim brojevima na Twitteru ostavimo dežurnim ložanama dok se ne izda neko zvanično zajedničko saopštenje.
Ne pratim, izvini, previše informacija u 01:40. Možda sutra.Ruska Kh-101 ako slušaš NAFO, tj par S-300P koje su (bezuspešno, kao i obično) gonile one pomenute. Ukri još jednu oborenu Kh-101 nisu pokazali, što je veoma ohrabrujuće s obzirom na to da ima i Kh-102, izgleda isto, leti isto do 4500km, i ima malo ozbiljniju bojevu glavu. Njih PVO Made in EU otkrije kad krenu pečurke, pre toga ima da bude kao sa onim zagrebačkim Strižem - leti malo mnogo niže nego Striž.
Na koga tipuješ da drži prst na dugmetu? Bajdena ili Kamalu? Sleepy Joe se možda uspava u kritičnom momentu.
Klincu će biti bolje, a svima je jasno da poljski režim sada diže buru u čaši vide, iako ta ista čaša može da se prolije i naraste u cunami.Ne pratim, izvini, previše informacija u 01:40. Možda sutra.
Da mi klinja nije bolestan odavno bih zaspao
Da li Talibani uopšte imaju predstavnika u UN? Njih U.S of A ne priznaje, tako da ambasador bivšeg režima pkaća troškove gladajući kako treba.Jašta zato vam je NATO u Harkovu, a Talibani glasaju ZA za svaku američku rezoluciju protiv RF.
A gde je onaj čabar?
Mislim da se niko neće preterano potresti zbog ovoga, jer niko nije toliko retardiran niti da pravi ovakav napad, niti da pravi ovakvu false flag operaciju.Klincu će biti bolje, a svima je jasno da poljski režim sada diže buru u čaši vide, iako ta ista čaša može da se prolije i naraste u cunami.
Neće se desiti ništa dramatično, nisu Rusi namjerno gađali Poljsku jer time samo gube. No to nije razlog da se Ruse još malo politički nagazi (kao što to Ukrajinci rade), a posljedica toga bi moga biti da će Ameri početi istovarivati bolja oružja. Za početak, Hajmars od 500km dometa. Pa da vidimo trafostanice u SevastopoljuMislim da se niko neće preterano potresti zbog ovoga, jer niko nije toliko retardiran niti da pravi ovakav napad, niti da pravi ovakvu false flag operaciju.
Kao što nije bilo frke nakon pada ukrajinskog drona na Zagreb, tako neće ni nakon pada ukrajinske PVO rakete u Poljsku.Mislim da se niko neće preterano potresti zbog ovoga, jer niko nije toliko retardiran niti da pravi ovakav napad, niti da pravi ovakvu false flag operaciju.
Veoma glup potez, a najgore je što to rade nakon toliko meseci ratovanja. Naši su prestali da obaraju NATO krstareće rakete nad gradovima nakon nekoliko dana, kad su videli da mogu veću štetu da naprave tako civilima. Valjda se u Ukrajini civili ne rangiraju nešto naročito visoko?
Oh kako je ovo duhovito! Ali za dresirane.Ostojic - Ruska vojska je mislila da je druga na svetu, a u stvari je druga, ali u Ukrajini.....
Значи не ако, већ кад. Ово звучи као најава.Sergej Lavrov: Kad budemo raketirali Poljsku, znace brzo da smo to zaista mi.
Rusima nije duhovito ali je to točno..Oh kako je ovo duhovito! Ali za dresirane.
Za deset minuta Twiter ima ful analizu. Kakva CIA, kakav KGB, samo pitaj Twiter i Adobe.
Za deset minuta Twiter ima ful analizu. Kakva CIA, kakav KGB, samo pitaj Twiter i Adobe.
nemoj se ljutiti sto vise verujemo obicnom narodu sa tvitera nego profi lazovima sa CNNa i BBCaZa deset minuta Twiter ima ful analizu. Kakva CIA, kakav KGB, samo pitaj Twiter i Adobe.
On December 1, 2021, the nine-nation Credentials Committee of the General Assembly voted to defer a decision to allow the Taliban to represent Afghanistan at the UN.[94] However, on February 15, 2022, the UN released an updated list of member state officials with the names of Ghani administration officials removed.Da li Talibani uopšte imaju predstavnika u UN? Njih U.S of A ne priznaje, tako da ambasador bivšeg režima pkaća troškove gladajući kako treba.