Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa.
One NATO kučkice neće da priznaju da je Kalibr opičio Poljsku nego sad izmišljaju da je ukrajinska S-300.
Ne bi ih mitraljezom naterao u rat. Sakupljaju parčiće S-300 rakete po Kijevu da bi sutra prezentovali kao dokaz.
Neki ruski vojni otpis pao na pogranično selo jer je Sergej opet preterao sa votkom i zaboravio da ih deaktivira pre reciklaže.

Fhoex5-WYAMHkfS

Ako nije slučajno, onda je još veća sramota - pogranično selo sa babama i dedama.

Čak ni ja ne mislim toliko loše o ruskoj vojsci.
Jbt, po kakvom vas kriterijumu biraju?
Već svi znaju da je na poljsku farmu pala ukrajinska PVO raketa ispaljena iz ukrajinskog S-300 (čak je i serijski broj je nađen) koju su ispalili ukrajinski vojnici.
Samo ti ne znaš, doduše, ne čudi me, ti ne vidiš ni nacizam kod Ukrajinaca i smatraš Banderu za nekog Ukrojunaka.

Jbt, po kakvom vas kriterijumu biraju?
Već svi znaju da je na poljsku farmu pala ukrajinska PVO raketa ispaljena iz ukrajinskog S-300 (čak je i serijski broj je nađen) koju su ispalili ukrajinski vojnici.
Samo ti ne znaš, doduše, ne čudi me, ti ne vidiš ni nacizam kod Ukrajinaca i smatraš Banderu za nekog Ukrojunaka.
Niko ovde pojma blagog nema ni šta je palo, ni kad je palo, ni da li je uopšte palo, a mahanje serijskim brojevima na Twitteru ostavimo dežurnim ložanama dok se ne izda neko zvanično zajedničko saopštenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back