- Poruka
- 12.133
Popusio bih ostatke tog cuvenog tompusa…Jeste, bila je klinka ali je bila i punoletna ako se ne varam. Tako da iz moje perspektive to i nije neki kraj sveta što se desilo, oboje su znali šta rade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popusio bih ostatke tog cuvenog tompusa…Jeste, bila je klinka ali je bila i punoletna ako se ne varam. Tako da iz moje perspektive to i nije neki kraj sveta što se desilo, oboje su znali šta rade.
Za sad smo videli kako je NATO oteran iz Avganistana i kako je Rusija oslobodila veliki prostor od nacista. A videli smo i te vaše crte, ima ih kod Zelenskog dosta.Bude te li se pravili pametni, crta će se produžiti i preko cijene Bjelorusije.
Ništa.momci lijepo se igrajte
kakva je situacija
je li poceo 3 svetski rat?
Hoće hoće, kak da neće.Sad Ukrajini isporuciti ATACMS, da se kapitulacija ubrza.
Jašta zato vam je NATO u Harkovu, a Talibani glasaju ZA za svaku američku rezoluciju protiv RF.kako je Rusija oslobodila veliki prostor od nacista. A videli smo i te vaše crte, ima ih kod Zelenskog dosta.
Neki ruski vojni otpis pao na pogranično selo jer je Sergej opet preterao sa votkom i zaboravio da ih deaktivira pre reciklaže.Ništa.
One NATO kučkice neće da priznaju da je Kalibr opičio Poljsku nego sad izmišljaju da je ukrajinska S-300.
Ne bi ih mitraljezom naterao u rat. Sakupljaju parčiće S-300 rakete po Kijevu da bi sutra prezentovali kao dokaz.
Neki ruski vojni otpis pao na pogranično selo jer je Sergej opet preterao sa votkom i zaboravio da ih deaktivira pre reciklaže.
To što ti pominješ je svjetski rat ali trebaš imati malo više mozga da shvatiš šta pišeš.Zato i kažem da ovliko slanje oružija kojim ukrajinci oslobađaju Ukrajinu nije dovoljno....treba i vojna intervencija da se ovo završi.
Ako nije slučajno, onda je još veća sramota - pogranično selo sa babama i dedama.To majstore, apsolutno se slažem, sad je najbitnije pronaći bilo kakav izgovor za podvijanje repa.
"Bude te"?Bude te li se pravili pametni, crta će se produžiti i preko cijele Bjelorusije.
Nemaš smisla za humor i satiru, ni malo.Ako nije slučajno, onda je još veća sramota - pogranično selo sa babama i dedama.
Čak ni ja ne mislim toliko loše o ruskoj vojsci.
Liban, Sirija i Libija ujedno, a posle će tek videti.Ja ne mislim. Ja znam.
Evropa ce pomoci Ukrajinu, Ukrajina ce se podici iz pepela
Nije ruska, ukrajinski S-300. Tj. ukrajinska je raketa pala.Ako nije slučajno, onda je još veća sramota - pogranično selo sa babama i dedama.
Nemoj tako Sizife, Poljaci kažu da je u putanju Kh-101, posle nje ide Kh-102, RS-24/26/28 i sve takvi krševi na koje EU nema čime da odgovori.Neki ruski vojni otpis pao na pogranično selo jer je Sergej opet preterao sa votkom i zaboravio da ih deaktivira pre reciklaže.
Jbt, po kakvom vas kriterijumu biraju?Ako nije slučajno, onda je još veća sramota - pogranično selo sa babama i dedama.
Više nikome ništa ne treba verovati u vezi toga - ni Rusima, ni Ukrajini, a ni Poljacima, dok ne bude nekog konsenzusa.Nemoj tako Sizife, Poljaci kažu da je u putanju Kh-101, posle nje ide Kh-102...
Niko ovde pojma blagog nema ni šta je palo, ni kad je palo, ni da li je uopšte palo, a mahanje serijskim brojevima na Twitteru ostavimo dežurnim ložanama dok se ne izda neko zvanično zajedničko saopštenje.Jbt, po kakvom vas kriterijumu biraju?
Već svi znaju da je na poljsku farmu pala ukrajinska PVO raketa ispaljena iz ukrajinskog S-300 (čak je i serijski broj je nađen) koju su ispalili ukrajinski vojnici.
Samo ti ne znaš, doduše, ne čudi me, ti ne vidiš ni nacizam kod Ukrajinaca i smatraš Banderu za nekog Ukrojunaka.
Ajde da vas vidimo junačine. sitno žvaće pedu gaće, a ima i zbog čega.To je to, uništavanje Rusije
Pogledajte prilog 1255965