Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Želiš reći da bi pucao na ruskog okupatora kada bi poželio okupirati Srbiju?

Znaš kako je meni jedan Švaba pre četrdeset i nešto godina rekao kad sam ga pitao ''šta bi radio ako Rusi krenu na Nemačku''?

''Ne bih ja bio tu,morao bih hitno da otputujem do obale Atlantika'':hahaha:

Šta će ovde ruski okupator?I šta da mu ja radim u skoro 70 godina,iz čega da pucam?

Bolje da ja pitam tebe ŠTA bi ti uradio ako ti dođe ruski okupator?:mrgreen:

Pa sta da rade s njima?
Napravili su barter sa Iranom, vi nama Shahide, mi vama SU-35... Znas li ti koliko dronova moras da napravis da bi otplatio jedan SU-35?
Navodno Rusi naručili još par hiljada tih kosilica. Ali, kao i svako oružje u Ukrajini (Hajmars je tu izuzetak), ima svoj rok trajanja dok ga ne skontaš.
Sjeti se Barjaktara, pomerao je dupe okupatoru, a danas se ni ne spominje jer su Rusi naučili kako s njim.

Zapravo je obratno. Ja 2012. krenem pisati svakodnevno protiv Rusije.

Na početku niko nije shvatao, ali sad ti Rusija umire :zurka:
Vidimo kako Rusija propada, izmenjaše se sve vlade po zapadu, upadoše u recesiju a sad će i da se mrznu.

Rusi se isprđuju s plinom, prave dilove sa celim svetom, trpaju Bajdena kroz OPEC+ i smeju vam se u lice.

Vidimo kako Rusija propada, izmenjaše se sve vlade po zapadu, upadoše u recesiju a sad će i da se mrznu.

Rusi se isprđuju s plinom, prave dilove sa celim svetom, trpaju Bajdena kroz OPEC+ i smeju vam se u lice.
To vam je jedan od najglupljih argumenata.

"Dok je naš prelepi Gadafi na vlasti već 70 godina, u Evropi se desila SMENA! :super:"

Pa to i jeste razlika između slobodnih društava i rusokmetova

Znaš kako je meni jedan Švaba pre četrdeset i nešto godina rekao kad sam ga pitao ''šta bi radio ako Rusi krenu na Nemačku''?

''Ne bih ja bio tu,morao bih hitno da otputujem do obale Atlantika'':hahaha:

Šta će ovde ruski okupator?I šta da mu ja radim u skoro 70 godina,iz čega da pucam?

Bolje da ja pitam tebe ŠTA bi ti uradio ako ti dođe ruski okupator?:mrgreen:
Isto što i Ukrajinac, naravno.
Meni je stalo do svoje države

Али не Укри нису нацисти Лавров лаже

Screenshot_20221014_223226_org.thunderdog.challegram_edit_1342660832391480.jpg
Screenshot_20221014_223230_org.thunderdog.challegram_edit_1342652719568043.jpg

"Dok je naš prelepi Gadafi na vlasti već 70 godina, u Evropi se desila SMENA! :super:"

Upravo se radi o tome da 143 države vode danas jedni ljudi, sutra drugi, i da država funkcionira. Po USA možeš vidjeti koliko je kvalitetno uređena čim je preživjela izdajicu Trampa.
S druge strane, imaš točno 5 država, one koje u Un-u stisnu ❌, koje izuzetno ovise o mentalnom zdravlju jedne jedine osobe, Vlad, Kim, Bašar, i sličan odron.
A vole ljudi poludjeti, nije to neobično.

Joj budale. Ček još koji mesec da krene opšta pobuna po Evropi, niste još ništa videli.

Onda će da se dogodi prava smena a ne ove rokade WEF marionetica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back