Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uopste ne pratim kanale, nikakve...fino sam te pitao sta govore i pisu samo Rusi, sto je bila tvoja izjava...
Bilo je postavljamo što pišu ruski ratni blogeri, što se priča u ruskim Tv emisijama. Po njima rusko pogranično područje je u razini Donjecka po uništenosti i stradanju. Misliš da su Rusi u povlačenju samo prekoračili u Rusiju i nije se više pucalo po njima? Naivko.

Da, to je tačno i ispravno razmišljanje, treba ukloniti uzrok zla da bi nešto bilo dobro. U konkretnom slučaju uzrok je nezajažljiva želja Zapada da se domognu prirodnih bogastava Rusije i svih drugih, jer padom Rusije zapad bi okupirao čovečanstvo i ostvarila bi se vatikanska ideologija - "jedna država - jedan vladar svet". Setimo se "žute patke", naci revolucije na Majdanu u Ukrajini, genocid nad Rusima, zabrana ruskog jezika i zverska mržnja do Rusa .... Sve je to direktan uzrok da se Rusija uvuče u rat, da se time oslabi, a onda da je teroristi NATO-a rastrgaju kao pobesneli psi ...

Јесу те звали у Балкан инфо? Звучиш као добар материјал за Тешу.

Muzičari

FezLoyJWIAE9cUO

Taj sindrom zaostalosti se prenosi kao virus na odabrane još od vremena grčko-perzijskih ratova kada su mali Grci porazili moćnu i veliku Perziju. To se zove vjera u sebe i samopouzdanje unatoč tome tko ti je na drugoj strani. ;) Naravno da ti to ne možeš shvatiti. :kafa:
Znam da postoje zelje, ali dovesti sebe do toga da zelje nadvladaju razum, je osobina koju vidjamo kod djece...kad to vidimo kod odraslih ljudi, onda znamo da je u pitanju bolest uma i psihe...

Putin opet reče pre neki dan "mi smo tek počeli".
Ako Bajden izgubi izbore - možda se i ubrza kapitulacija Ukrajine i prihvatanje svih ruskih zahteva.
Ako Bajden pobedi - neće on šapu skoro skinuti s Evrope i ratovaće se još dugo. Posledice i po Ukrajinu i po Evropu biće katastrofalne.
Tako da - svi navijajte protiv Bajdena ako želite skori kraj rata! :D
Bajden je u tranzitu na onaj svet, ali posto su kod njih izbori obicna farsa , ne bi me cudilo ni da pobedi sa 100% glasova

Kojim nama... mentalna sirotinjo???
Ukrajinci ce ih potrijebit ko vaske...a nasamarani rusi jos samo mogu po gradovimam i civilima raketlama. Bice russcicima i narodnoj miliciji jako tijesan onaj tuzni napola sjéban krimski most :D
Vama koji ste se poistovetili sa ovom naci bagrom iz zapadne ukrajine, znate vi koji ste.

Vidiš kako je lepa situacija, zadovoljni i mi i vi. Potrebićete ih sve, kad je Rusija pa nešto uspela vojno da uradi?

A kad ih (za koju nedelju) proterate tamo iza Urala, onda će nastupiti blagostanje, trilioni dolara će se sliti u Lavov i za koju godinu gledaćemo sletanje Ukrajinske sonde "Bandera 1" na neki od Jupiterovih satelita :mrgreen:

Макар да се приближно склопе, већ дуже време су расуте и посрћући се изнабадасмо на њих.
Lično mislim da će ljudi u EU uskoro da shvate da su im Amerika, EU i NATO najveći neprijatelji, a njihovi debili na vlasti korumpirani američki plaćenici ... Niko u EU na izborima nije obećavao da će se boriti da se narod smrzava, da živi u mraku, gladan i bedan, ostajati bez posla i da će da tone sve dublje - sve do dna pakla Zbog koga? Sako zbog interesa USA, UK i NATO-a ....

Ides na ignor. U pitanju su klon nalozi i ista osoba se nalazi iza njih. Samo ignore i cao
Кавез ми је пун. Мораћу да га проширим с дотле мало да се смејем новој серији "Мућке" али без браће Тротер. Овде су у главној улози кроасани и њихова историја.
То што они могу да смисле, тешко да ико нормалан може.
Највећи бисер је што и они знају да је све лаж али, јбг, кад се нема ништа друго, дај бар лажи.
Нису ни себе убедили али држе се свог идеолошког гуруа, Гебелса. Више пута поновљена лаж биће истина.

Bilo je postavljamo što pišu ruski ratni blogeri, što se priča u ruskim Tv emisijama. Po njima rusko pogranično područje je u razini Donjecka po uništenosti i stradanju. Misliš da su Rusi u povlačenju samo prekoračili u Rusiju i nije se više pucalo po njima? Naivko.
Strasno, nisam znao koja je to kataklizma ruske vojske...ne mogu da pisem od uzasa...kad bi se zajebavali...

Lično mislim da će ljudi u EU uskoro da shvate da su im Amerika, EU i NATO najveći neprijatelji, a njihovi debili na vlasti korumpirani američki plaćenici ... Niko u EU na izborima nije obećavao da će se boriti da se narod smrzava, da živi u mraku, gladan i bedan, ostajati bez posla i da će da tone sve dublje - sve do dna pakla Zbog koga? Sako zbog interesa USA, UK i NATO-a ....
Nesto mi je Izrael mnogo miran,cudno mi je to :D

Кавез ми је пун. Мораћу да га проширим с дотле мало да се смејем новој серији "Мућке" али без браће Тротер. Овде су у главној улози кроасани и њихова историја.
То што они могу да смисле, тешко да ико нормалан може.
Највећи бисер је што и они знају да је све лаж али, јбг, кад се нема ништа друго, дај бар лажи.
Нису ни себе убедили али држе се свог идеолошког гуруа, Гебелса. Више пута поновљена лаж биће истина.
Kada udari minus neka lazu sebe…

X.ray kamiona. Eksploziv je bio kamufliran u rolnama građevinske folije utovarene u Bugarskoj

Teroristički napad na Krimski most organizovala je Glavna obaveštajna uprava Ministarstva odbrane Ukrajine i njen načelnik Kiril Budanov, a tokom dosadašnje istrage je uhapšeno osam osoba, saopštila je ruska Federalna služba bezbednosti (FSB).

FSB je saopštio da je privela petoricu državljana Rusije i tri državljana Ukrajine i Jermenije u okviru istrage terorističkog napada na Krimski most, a ukrajinska vojna obaveštajna služba je proglašena za organizatora terorističkog napada.
Uhapšeni su učestvovali u pripremi zločina.
Organizator terorističkog napada na Krimski most je Glavna obaveštajna uprava ukrajinskog Ministarstva odbrane, njen načelnik Kiril Budanov, zaposleni i agenti.
Kako je istragom utvrđeno, eksplozivna naprava je kamuflirana u rolnama građevinskom polietilenskom folijom na 22 palete ukupne težine 22.770 kg i početkom avgusta „poslata iz morske luke Odesa u bugarski grad Ruse po ugovoru br. 02/ 08/2022 između Translogistik LLC UA” (Kijev) i „Baltek kapital SA”.

Obaveštajna služba je istakla da se istraga o napadu nastavlja, a svi njegovi organizatori i saučesnici, „uključujući strane državljane, odgovaraće u skladu sa ruskim zakonom”,

Fe2tR8xXkAMj0Rh

Fe2agiCXkAAKEg0
Fe2agu0X0AApN72

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back