Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.278
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je postavljamo što pišu ruski ratni blogeri, što se priča u ruskim Tv emisijama. Po njima rusko pogranično područje je u razini Donjecka po uništenosti i stradanju. Misliš da su Rusi u povlačenju samo prekoračili u Rusiju i nije se više pucalo po njima? Naivko.Uopste ne pratim kanale, nikakve...fino sam te pitao sta govore i pisu samo Rusi, sto je bila tvoja izjava...
Da, to je tačno i ispravno razmišljanje, treba ukloniti uzrok zla da bi nešto bilo dobro. U konkretnom slučaju uzrok je nezajažljiva želja Zapada da se domognu prirodnih bogastava Rusije i svih drugih, jer padom Rusije zapad bi okupirao čovečanstvo i ostvarila bi se vatikanska ideologija - "jedna država - jedan vladar svet". Setimo se "žute patke", naci revolucije na Majdanu u Ukrajini, genocid nad Rusima, zabrana ruskog jezika i zverska mržnja do Rusa .... Sve je to direktan uzrok da se Rusija uvuče u rat, da se time oslabi, a onda da je teroristi NATO-a rastrgaju kao pobesneli psi ...
Znam da postoje zelje, ali dovesti sebe do toga da zelje nadvladaju razum, je osobina koju vidjamo kod djece...kad to vidimo kod odraslih ljudi, onda znamo da je u pitanju bolest uma i psihe...Taj sindrom zaostalosti se prenosi kao virus na odabrane još od vremena grčko-perzijskih ratova kada su mali Grci porazili moćnu i veliku Perziju. To se zove vjera u sebe i samopouzdanje unatoč tome tko ti je na drugoj strani.Naravno da ti to ne možeš shvatiti.
![]()
Bajden je u tranzitu na onaj svet, ali posto su kod njih izbori obicna farsa , ne bi me cudilo ni da pobedi sa 100% glasovaPutin opet reče pre neki dan "mi smo tek počeli".
Ako Bajden izgubi izbore - možda se i ubrza kapitulacija Ukrajine i prihvatanje svih ruskih zahteva.
Ako Bajden pobedi - neće on šapu skoro skinuti s Evrope i ratovaće se još dugo. Posledice i po Ukrajinu i po Evropu biće katastrofalne.
Tako da - svi navijajte protiv Bajdena ako želite skori kraj rata!![]()
Vama koji ste se poistovetili sa ovom naci bagrom iz zapadne ukrajine, znate vi koji ste.Kojim nama... mentalna sirotinjo???
Ukrajinci ce ih potrijebit ko vaske...a nasamarani rusi jos samo mogu po gradovimam i civilima raketlama. Bice russcicima i narodnoj miliciji jako tijesan onaj tuzni napola sjéban krimski most![]()
Сад руски тинејџери наложени на Стренџер тингс могу да проживе 80-е.
Lično mislim da će ljudi u EU uskoro da shvate da su im Amerika, EU i NATO najveći neprijatelji, a njihovi debili na vlasti korumpirani američki plaćenici ... Niko u EU na izborima nije obećavao da će se boriti da se narod smrzava, da živi u mraku, gladan i bedan, ostajati bez posla i da će da tone sve dublje - sve do dna pakla Zbog koga? Sako zbog interesa USA, UK i NATO-a ....Макар да се приближно склопе, већ дуже време су расуте и посрћући се изнабадасмо на њих.
Кавез ми је пун. Мораћу да га проширим с дотле мало да се смејем новој серији "Мућке" али без браће Тротер. Овде су у главној улози кроасани и њихова историја.Ides na ignor. U pitanju su klon nalozi i ista osoba se nalazi iza njih. Samo ignore i cao
Strasno, nisam znao koja je to kataklizma ruske vojske...ne mogu da pisem od uzasa...kad bi se zajebavali...Bilo je postavljamo što pišu ruski ratni blogeri, što se priča u ruskim Tv emisijama. Po njima rusko pogranično područje je u razini Donjecka po uništenosti i stradanju. Misliš da su Rusi u povlačenju samo prekoračili u Rusiju i nije se više pucalo po njima? Naivko.
Tviter linkove ne otvaram.Ne samo da Rusi gube, nego ih brišu sa lica zemlje.
Nesto mi je Izrael mnogo miran,cudno mi je toLično mislim da će ljudi u EU uskoro da shvate da su im Amerika, EU i NATO najveći neprijatelji, a njihovi debili na vlasti korumpirani američki plaćenici ... Niko u EU na izborima nije obećavao da će se boriti da se narod smrzava, da živi u mraku, gladan i bedan, ostajati bez posla i da će da tone sve dublje - sve do dna pakla Zbog koga? Sako zbog interesa USA, UK i NATO-a ....
Nisu, ali ako me pozovu oni koji jesu rodoljubivi normalno da ću se odmah odazvati ...Јесу те звали у Балкан инфо? Звучиш као добар материјал за Тешу.
И треба. Бићеш у сјајном друштву.Nisu, ali ako me pozovu oni koji jesu rodoljubivi normalno da ću se odmah odazvati ...
Kada udari minus neka lazu sebe…Кавез ми је пун. Мораћу да га проширим с дотле мало да се смејем новој серији "Мућке" али без браће Тротер. Овде су у главној улози кроасани и њихова историја.
То што они могу да смисле, тешко да ико нормалан може.
Највећи бисер је што и они знају да је све лаж али, јбг, кад се нема ништа друго, дај бар лажи.
Нису ни себе убедили али држе се свог идеолошког гуруа, Гебелса. Више пута поновљена лаж биће истина.
Meni nije, jer su svesni da Iran ima nuklearke i da će ih rado upotrebiti ako se Izrael ne dozove pameti i odrekne Amera ... iNesto mi je Izrael mnogo miran,cudno mi je to![]()
Uvek sam u dobrom društvu i uvek na strani onih koji se bore za znanje, istinu i pravdu ...Бићеш у сјајном друштву.
Nisi razumeo ali nema vezeMeni nije, jer su svesni da Iran ima nuklearke i da će ih rado upotrebiti ako se Izrael ne dozove pameti i odrekne Amera ... i
OK - uzeo k znanju ...Pozdrav, prijatelju!Nisi razumeo ali nema veze
I onako su samo neke moje predpostavke![]()
Aman covece nisam nista lose mislioOK - uzeo k znanju ...Pozdrav, prijatelju!
Volim tu muziku - blagougodi mi telu i duhu ...Muzičari
![]()