Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Punu kantu struje ce dobiti od Amerike...samo da nadju gumene rukavice.....Ministar energetike Ukrajine je izjavio danas da je Rusija unistila trecinu elektroenergetskog sistema Ukrajine za samo 2 dana.
Sta ce se desiti, NATO ustasiji ako Rusija nastavi sa gadjanjem recimo 4 dana, sta mislite?![]()
![]()

Uh, dosta, ali za kineske razmjere kapljica u Jang Ceng Jangu.Nakon genocida, ostalo ih je 8.399.393 (2000.).
Da, jeste, ali zbog ovoga ...Da li ti je tada i jedna suza kanula?ali Rusija jeste
Mej bregami tvrdi da se to sve popravi za par sati.Ministar energetike Ukrajine je izjavio danas da je Rusija unistila trecinu elektroenergetskog sistema Ukrajine za samo 2 dana.
Sta ce se desiti, NATO ustasiji ako Rusija nastavi sa gadjanjem recimo 4 dana, sta mislite?![]()
![]()

Što nam vrišti Damjanov Zelenko...Predsjednik Odbora za državnu sigurnost Bjelorusije Ivan Tertel rekao je danas da se na teritoriju Bjelorusije priprema niz terorističkih napada.
Ide false flag, kako inovativno!
![]()
Ajmo opetАли зна да су Руси уздрмани након јуЋерњег и данашњег дана
Бухахааааааааааа
Pranje mozga.Meni je najfascinantnije bilo kad je američki ambasador Hil izjavio da on ne može naterati Srbiju na sankcije Rusiji, jer je Srbija ovisna od ruskih energenata (kao bajagi, tj. to mu očigledno nije važno), ali je zato premostio odluku Vlade Srbije i NAREDIO da se održi gej parada! Mislim - vidi se šta je važno.....
Mej bregami tvrdi da se to sve popravi za par sati.![]()
MoLJder i SkaLJi
Ne 5eri, devojčice Donbasa ne pominješ?Meni je licemerije kad malu Milicu Rakić kanonizujemo (i treba), a Ukrajinskih verovatno 400 ubijenih devojčica slavimo
gde je tu logika moji drugovi imali Boga

Ovo što si sada naveo je argument za...šta, konkretno?Прогон језика?
Језички тренд на слободарском руском Криму после анексије.
Пре анексије на украјинском Криму - тамници руског народа.
LOL.
Mongolsko divljaštvo vs. kozačka ukrovrednoća
Koliko se crvenilo ne znam, ali crveneće se sve.Koliko se Crvenelo na onim mapama koje ste proletos kačili? Procentuelno
To hoću da etabliram, da je nekad bilo 45% a sad 4.5%Koliko se crvenilo ne znam, ali crveneće se sve.
И нису. Ајмо опетAjmo opet
Ukrajinci nisu Srbi
A jbg. sad. Stvari i jeste u dikciji. Da ne traže posebno frfljanje prilikom izgovora, svaka budala bi mogla da izgovori, ali sa dobrom dikcijom nije pravilno i radi kosa. Zato Rusi ne mogu da kažu pravilno, isto kao šta Febo i Istina je ne mogu nikako da izgovore pogača, nego viču pogaća.Kanješno.
No, još bi "profesor" kod mene na instrukcije dolazio jer dikcija mu je ajme majko.
Logopedi su u Ukrajini deficitarno zanimanje, očito.
To je zato što ne razumeš, jer Rusi su najjači kada se "povlače" ... Vole na čistinu da izvuku zveri, a onda ih pomlate, sve ...Не разумем ту иронију?
Украјинци врате једно Косово за 2х по 7 дана борбе,
Morace da posalju i posadu posto obuke za ovakve sisteme traju veoma dugo.Pvo sistem SAMP-T uskoro u Ukrajini. Putin jos jednom uspeo u naumu, Evropa salje oruzje Kijevu kao na tacni.
![]()
objasni kada je to kroz povjest narod Han vladao SibiromKinezi imaju itekakve veze sa Sibirom i dalekom istokom.
Ako ćemo o Krimu zašto ga ne vrate Tatarima, odnosno Turskoj??
Mongolsko divljaštvo vs. kozačka ukrovrednoća