Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.658
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoji drugovi više nemaju Boga?Meni je licemerije kad malu Milicu Rakić kanonizujemo (i treba), a Ukrajinskih verovatno 400 ubijenih devojčica slavimo
gde je tu logika moji drugovi imali Boga
....Italija do Zadra a Madarska Varazdin do Osijeka taj deo gore uz geanicu ..Ima logikaAko se dozvoli danas, da Rusija uzme ove četiri oblasti u Ukrajini, sutra će Mađarska da uzme Vojvodinu, a Turska BiH, Srbiju, Bugarsku, Albaniju...naravno, neće ni Rusija da se odrekne Ukrajine, Belarusije, Kazakhstana....kad još počnu da traže svoje Nemci, Poljaci...
Jok nema nista od toga..Nije niko lud sa se samoubija radi tamo nekih Ukro fasista ..Rusi uzimaju ono po sta su došli i to nece niko spreciti ..Te priče su na nivou onih o nuklearnom ratu .. Nece de desitiZnači, SAD se sjetio i bombardirao Srbiju, ono, iz čista mira, vi sadili krompire kad navali na vas sila? Ajde beži bre, tko vas ne zna skupo bi vas platio, dok ste rokali po Zagrebu i Zadru niste kmečali, a kad je počelo po Beogradu onda đenosajd
No, nije ni važno, Rusija mora biti zaustavljena u Ukrajini, drugog izbora nema, ako se Rusiju ne zaustavi u Ukrajini slijedi svjetski rat sa svim posljedicama koje to nosi sa sobom, pa kom obojci kom opanci![]()
Ma pjevat će oni Kaćušu na čečenskom kroz kratko vrijeme.A jbg. sad. Stvari i jeste u dikciji. Da ne traže posebno frfljanje prilikom izgovora, svaka budala bi mogla da izgovori, ali sa dobrom dikcijom nije pravilno i radi kosa.
Kako umešno i patriotski sipaju cement u rupu...
Već ste sprečeni zar ne. "Na Kiev!" se pretvorilo u poklič "Nema struje u Belgorodu"Rusi uzimaju ono po sta su došli i to nece niko spreciti ..
Pticica mi rekla da je Donabas jako bogat a uz to tu žive RusiPitaj Putka, zašto pripaja dijelove tuđeg teritorija, zašto nije zadovoljan s 'narodnim republikama'?![]()
Već ste sprečeni zar ne. "Na Kiev!" se pretvorilo u poklič "Nema struje u Belgorodu"
Očigledno ste pozleđeni onim markama o brodu i mostu

Pogledaj gradove koje su Rusi zauzeli prije 5 mjeseci, liče na Bejrut.Neverovatan uspeh.
![]()
![]()
![]()
Krpili smo i mi tako...
Mongolsko divljaštvo vs. kozačka ukrovrednoća
Rusi rade isto sto i NATO, u svojoj interesnoj sferi... nema tu pravde, nego samo sile.Opet pogrešna dedukcija.
Nisu Ukrajinci napali Rusiju, već Rusi Ukrajinu.
Ima tu jedna velika razlika.Rusi rade isto sto i NATO, u svojoj interesnoj sferi... nema tu pravde, nego samo sile.
UsA bi to isto radila u svojoj interesnoj sferi...
Da ali vi niste sila.Krpili smo i mi tako...
Popravljali...
Čak naši i smisliše neku novotariju beše za zaštitu elektro mreže (ne sećam se više), što je šokiralo Amerikance - znam da su hteli da kupe patent posle rata, ali im nisu prodali.
Ali ništa ti to ne vredi kad te napada sila. Samo produžavaš agoniju, narod ti gine, truju ga, uništava ti se infrastruktura i imovina...
Isto ti je i sa Ukrajinom sad. Džabe što Amerika opelješi celu EU (svi poslaše oružje u Ukrajinu i sad će malo sutra da prave EU vojsku i odlepe se od USA), što šalju i oružje i vojnike... Time samo produžavaju rat i uništavaju Ukrajinu sve više. Mislim, njima se isplati da rat traje, to se zna, ali ih je istovremeno briga za Ukrajince kao za Iračane. S druge strane, Rusi su s tim narodom živeli, osećali bliskost, koliko dugo nisu ni hteli da ih ovako bombarduju... Zelenski je u svojoj kampanji obećavao da neće biti rata, da će se naći mirovno rešenje... A šta je posle uradio?!
Ukrajince su prodali njihovi oligarsi. Amerikanci su ih gurnuli u bespotrebni rat i ne staju. Računaju da im se isplati - iscrpljuju Rusiju, EU će morati da kupuje preskupe američke energente (sankcije Rusiji daju dobar bumerang efekt)... A za Ukrajinu i njen teritorijalni integritet im je stalo k'o do lanjskog snega.
USA je na drugom kontinentu. Rusija je prvi sused i to moćan sused. EU peva USA pesmu, ali ih isto boli briga za Ukrajinu.
Ali uzalud je sve kad su te prodali... Ukrajina je država puna kriminala. Ovime su nadmašili sebe - prodali ceo narod i državu za ratne igre sila.
Da te ispravim:Da ali vi niste sila.
Sila je NATO i on je na strani pravde.
SLAVA UKRAINI
GEROJAM SLAVA
ocigledno nije tako, Rusi rokaju Ukrajinu od februara, a ovi ne smeju da prdnu...Ima tu jedna velika razlika.
Quod licet Iovi, non licet bovi.![]()
Haha, volim ovakve fantazije. Šokirani Amerikanci mole da kupe patent ali Srba kaže Jok, nama pravoslavnim pare ništa ne znače!Čak naši i smisliše neku novotariju beše za zaštitu elektro mreže (ne sećam se više), što je šokiralo Amerikance - znam da su hteli da kupe patent posle rata, ali im nisu prodali..
Ima i većih fantaziranja, recimo ovo aktuelno da će Ukrajina pobediti Rusiju.Haha, volim ovakve fantazije. Šokirani Amerikanci mole da kupe patent ali Srba kaže Jok, nama pravoslavnim pare ništa ne znače!
Da ali vi niste sila.
Sila je NATO i on je na strani pravde.
SLAVA UKRAINI
GEROJAM SLAVA
Ukrajinci baš ne vole svoje termoelektrane...UZBUNA NA KRIMU! Proglašen "žuti" stepen opasnosti!
https://www.alo.rs/svet/ruske-vesti/681567/proglasen-zuti-stepen-opasnosti/vest
bi zvuci kao mozda bi da joj se ukaze prilika.Monroovom doktrinom citav Karibik Centralna i J.Amerika su proglasena zonom interesa SAD,i to se ne menja 150 godina.Organizovali su drzavne prevrate,podrzavali najgore ekstremiste jer im je to bilo u interesu.Za takve diktatore imaju izraz "He may be a son of a bitch, but he`s our son of a bitch". Odredi smrti u Nikaragvi i Hondurasu,Pinoce koji je pokupio lidere opozicije ,strpao u avion i izbacio iznad otvorenog mora,...Rusi rade isto sto i NATO, u svojoj interesnoj sferi... nema tu pravde, nego samo sile.
UsA bi to isto radila u svojoj interesnoj sferi...