Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не разумем ту иронију?
Украјинци врате једно Косово за 2х по 7 дана борбе, "ви" прославите рушење трафостаница и брана и кажете да територије нису битне.
Али, зато последња три дана неколико "вас" понавља вест о три села
Znači super vam ide? Sve ok, kontraofanzive se nastavljaju?

Što kmečite onda?

Kako su mi smesni ovi ustaski optimisti,ne mogu da verujem da su toliko ograniceni i veruju u poraz Rusije.Njihovi mediji su pocinili veci iformacijski zlocin nego Gebelsovi u Nemackoj,protiv svog naroda
To je sve mentalitet kolonija.
Zapadna Evropa je pod USA još od 1945., kao i Japan. Recimo, Japanci (koji za sebe kažu da su američka 51. država) uopšte više i ne veruju u to da je moguće biti samostalan. Oni misle - bolje USA nego Rusija ili Kina. U smislu - neko mora nad tobom da vlada. Pretpostavljam da i mnoge evropske zemlje slično razmišljaju, tj. da nakon decenija i decenija pod USA, verovatno isto više ni ne veruju u nezavisnost i da ih ona plaši.
U tome se ogleda snaga USA - uspeli su da od nekad samostalnih država, sila, kolonista - naprave sluge. Prevaspitali su ljude tako da više ni ne veruju da je sloboda moguća.
To se vidi i u upisima nekih forumaša. Isto to razmišljanje. Kao, izaberimo manje zlo (USA)!
Tužno za 21. vek........

Ахахахахаа

Ево гааааааа ево гааааааа, конаЋно се опоравио од јуЋерашњег шока

Screenshot_20221011_223342_com.android.chrome_edit_1190414966776169.jpg

20221011_130710_edit_1188224943470774.jpg

АналитиЋар и стратег јутарњег листа

Du8qOuNWsAAeSn6_edit_1190478426813659.jpg

Gdje sam ja uopšte komentarisao tvoj doživljaj banderaša?
Prvi dio koji si boldovao je moj komentar, da vezivanje za bandere, kada se uporedi sa kanibalizmom, djeluje kao dječija igra.

Drugi dio koji si boldovao, a koji ne čini cjelinu sa prvim dijelom (otud i početak rečenice sa Što se tiče), već zasebnu temu ruski jezik, ipak nosi kritiku tvoje relativizacije progona ruskog jezika u Ukrajini, naročito kada smo mogli vidjeti da su civili ubijani samo zbog toga što govore jezikom koji govore.

Ne bih znao koliko je široko prihvaćen u narodu, ali internetom su kružila dva snimka (koliko sam ja mogao vidjeti) kanibalizma.
Pretpostavljam da je u pitanju neka od NATO tehnika zastrašivanja protivnika (vidi i pod bosanski muslimani i srpske glave), sad koliko će biti uspješna, ostaje da se vidi.

Ne sjećam se da se na spisku Čikatilovih boleština spominjao kanibalizam, ali svakako nećemo na osnovu njega praviti profil prosječnog Ukrajinca..
Прогон језика?

Језички тренд на слободарском руском Криму само две године после анексије.
Так, в 2013 году в Автономной Республике Крым 13589 человек получало образование на украинском языке, тогда как в 2016 году число таких учащихся снизилось до 371.
Пре анексије на украјинском Криму - тамници руског народа.
Из ответа Министерства образования Украины на имя КПГ следует, что на момент оккупации в Крыму получали образование 208536 учеников. Из них на русском языке обучалось 189132 ученика или 90,7%, на украинском – 13589 человек (6,5 %), на крымскотатарском – 5551 человек (2,7 %).

Poslednja izmena:
:klap::klap::klap:„Сукоб у Украјини не сме да се заврши америчком економском доминацијом и слабљењем ЕУ. „Не можемо да прихватимо да наш амерички партнер продаје свој ЛНГ 4 пута више од цене по којој га продаје својим индустријалцима. – француски министар економије, финансија и опоравка
FewNLGBVIAAEJZT

Meni je licemerije kad malu Milicu Rakić kanonizujemo (i treba), a Ukrajinskih verovatno 400 ubijenih devojčica slavimo

gde je tu logika moji drugovi imali Boga
Нисам видео да је било ко славио убијање украјинске деце, а још мање да је ико од вас што их сад јавно сажаљевате и сузу пустио за бесомучно убијање деце Донбаса претходних 8 година!?

Мени је искрено жао сваког страдалог цивила и на силу мобилисаног војника, ал' ко што каже Балашевић - "рат вам је крвав да знате..."

Evo, na primjeru HR.

Američka ulaganja u HR 0
Američke ucjene 100
Američki svjetonazor 500+

Kod Rusa toga nema, njima je samo do trgovine, plaćaj i ne talasaj.
Globalizam, agenda i pedder prava njih ne zanimaju.
Ali, ne smiješ rovariti protiv Rusije niti na svom teritoriju dozvoliti neprijateljske aktivnosti protiv njih.

Pa ti sad vidi tko te mrči.
Meni je najfascinantnije bilo kad je američki ambasador Hil izjavio da on ne može naterati Srbiju na sankcije Rusiji, jer je Srbija ovisna od ruskih energenata (kao bajagi, tj. to mu očigledno nije važno), ali je zato premostio odluku Vlade Srbije i NAREDIO da se održi gej parada! Mislim - vidi se šta je važno.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back