piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.584
Šta si ti dokazao osim svoje ograničenosti??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takijanje, čovjek reče "ne samo za Ukrajince, nego za sve nas", bla, bla, bla.
Oprosti, ali kada počne rat, kome se daje oružje?! Virtuozima na klaviru, konceptualnim umjetnicima i pantomimičarima?Ko podržava Zelenog kao ti mora da zna time podržava i one koje Zeleni toleriše, iako nema nikakvu kontrolu nad njima - naoružao je Azov, Kraken, Desni Sektor - daš puške u ruke podivljalim fudbalskim navijačima Dinama iz Kijeva i Metalista (spaljivali žive ljude u Odesi) i još okorelijim neonacistima - kriv si ti za sve što dotični ludaci urade. Dotičnima treba dobro čuvana psihijatrijska ustanova, a on ih oprema i šalje u rat.
Oni su poceli da ubijaju Ruse,rusku decu,da ih proteruju..jel to tesko da zapamtis....Da, oni su poslali rakete..
Hebote koja obrnuta logika..
Па, како иду?Pusti sad to, nisi se time bavio u septembru, kaži ti nama kako idu kontraofanzive?
Koji rat,2014 je u pitanju...tebi stvarno tesko ulazi u glavu.Oprosti, ali kada počne rat, kome se daje oružje?! Virtuozima na klaviru, konceptualnim umjetnicima i pantomimičarima?
Oni su poceli da ubijaju Ruse,rusku decu,da ih proteruju..jel to tesko da zapamtis....
Tipično, Zelenski je kondom, potpuno nevažan tip, istina karizmatičan i pametan, njegov narod ga voli.Ko podržava Zelenog kao ti mora da zna time podržava i one koje Zeleni toleriše, iako nema nikakvu kontrolu nad njima - naoružao je Azov, Kraken, Desni Sektor - daš puške u ruke podivljalim fudbalskim navijačima Dinama iz Kijeva i Metalista (spaljivali žive ljude u Odesi) i još okorelijim neonacistima - kriv si ti za sve što dotični ludaci urade. Dotičnima treba dobro čuvana psihijatrijska ustanova, a on ih oprema i šalje u rat.
Eto mi kremljoboti protiv kojih se ovde boriš, pitam te u ime svih nas kako napreduju kontraofanzive?Па, како иду?
И који сте то "ви" у хору?
Ničija nije do zore. Ima koliko hoćeš Hitlerovih baza i bunkera po Evropi, astrougarskih i sovjetskih takođe.
Не разумем ту иронију?Eto mi kremljoboti protiv kojih se ovde boriš, pitam te u ime svih nas kako napreduju kontraofanzive?
Da te ne bih ja edukovao ti procitaj malo nesto pa komentarisi,posebno Krim.....ajde pa se javi za par meseci kada naucis nesto..Ma šta mi napriča, a Krim su oteli zbog božje pravde..
Nije - Ukri su silom oborili svakog predsednika koji je izabran glasovima juga i jugoistoka zemlje. Baš svaki put.A što je bio povod napadu Ukrajinaca na domicilne Ruse u Ukrajini? Da nisu Rusi koristili staru, ali neuspješnu bazu stvaranja RAO Krajina, vikanja "Ovo je Rusija!" i "Hoćemo oružje!" i slično? Ha?![]()
²
Mogu Rusi biti sretni ako ih ne izbace nagavačke iz Ukrajine..
Osim na Kosovinije volja naroda pečat. narod tih regija se izjasnio za prisjedinjenje rusiji. Narod ne može biti okupatorom sam sebi.

Zelenskog?Nije - Ukri su silom oborili svakog predsednika koji je izabran glasovima juga i jugoistoka zemlje. Baš svaki put.
Dobro se govori da su Srbi mali Rusi. Kopiraju ih u svemu pa i u tim mitomanskim ideologijama Krvi i tla.Ma šta mi napriča, a Krim su oteli zbog božje pravde..
za Krim koji je bio ruski dok ga Hruscov bez bilo cije konsultacije nije dodelio Ukrajini su placali zakup,kada su Amerikanci posle pritisli hoholje da se ruska flota izbaci iz Sevastopolja Krim je postao ruski.Da nije bilo uplitanja amerike i dan danas bi bio ukrajinski.Ma šta mi napriča, a Krim su oteli zbog božje pravde..
Ukrajina ima 170 komada M777, Rusima su baš dobro sjele sa pametnim projektilima koje šalju na 40 km...Што цмиздриш, нисам.ја крив што све редом испадају из зракомлата.
Не користи толико слине видиш како лако исклизну.
Ko to govori,Plenkovic,ustaski mediji,ustaski mudraci.......jadni ste i bedni...jednom ustase uvek ustase.......jos ste u dedovskim cokulama.Dobro se govori da su Srbi mali Rusi. Kopiraju ih u svemu pa i u tim mitomanskim ideologijama Krvi i tla.
Na cijoj si ti strani?Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг рекао је данас да би, у случају да у руско-украјинском рату победи Владимир Путин, то био пораз не само за Украјину већ "за све нас".
Naravno. Zato ovoliko kmece Hrvati i domaci saradnici.