Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.667
Francuzi kupuju još 42 Rafala 2023...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prije će biti obrnuto.1 Izrael je USA, sve što židovi prave je vlasništvo USA, doslovno sve.
2 Nije sramota uzeti nešto od Izraela, izrael je vojna sila. Ovakve rudimentalne dronove kamikaze poput iranskih može bilo koji klinac u garaži sastavit a jedna Rusija nije sposobna o tome se radi. Kupuju dronove za jenokratnu uporabu od Irana a mjerili bi se s USA, Kinom, UK itd.
Na Alibabi imaš boljih stvarčica.
Gdje sam ja uopšte komentarisao tvoj doživljaj banderaša?А кад сам ја то представио линч, чак и лопова, као невину и безазлену забаву коју оправдавам?
Straw man argument!
Ne bih znao koliko je široko prihvaćen u narodu, ali internetom su kružila dva snimka (koliko sam ja mogao vidjeti) kanibalizma.Нисам знао да је канибализам, украјински широко прихваћени народни обичај ,којим се хвале али за Чикатила сам знао.
Ukrajina ima 170 komada M777, Rusima su baš dobro sjele sa pametnim projektilima koje šalju na 40 km...
**** mi se za Putina, meni je dovoljno da se torna iz Ukrajine i pusti Europu na miru.A ništa onda.
Gdje se Putin mora javiti da potpiše kapitulaciju?
Ako je Izrael vojna sila, a Iran “nije”, zašto ne napadnu Teheran? Čekaju valjda da Iran napravi atomsku bombu?1 Izrael je USA, sve što židovi prave je vlasništvo USA, doslovno sve.
2 Nije sramota uzeti nešto od Izraela, izrael je vojna sila. Ovakve rudimentalne dronove kamikaze poput iranskih može bilo koji klinac u garaži sastavit a jedna Rusija nije sposobna o tome se radi. Kupuju dronove za jenokratnu uporabu od Irana a mjerili bi se s USA, Kinom, UK itd.
Ne ugrožava nas Rusija nego USA.**** mi se za Putina, meni je dovoljno da se torna iz Ukrajine i pusti Europu na miru.
**** mi se za Putina, meni je dovoljno da se torna iz Ukrajine i pusti Europu na miru.

Kosom bi ti odrubili glavu u Kijevu.paljanicija.
A Ujgurima fali kaj?Što im je nedostajalo? Po cijeli Božji dan nisu ništa radili, samo su slušali pjesme Metallice. Blago im se.![]()
Aha! Pa bi sad htjela promijenit silovatelja? Pa što ne kažeš?Ne ugrožava nas Rusija nego USA.
Oni nas siluju već +70 godina.

Zakaj? Di sam fulala?Kosom bi ti odrubili glavu u Kijevu.
**** mi se za Putina, meni je dovoljno da se torna iz Ukrajine i pusti Europu na miru.
sta se cudis nisu hrvati bez veze bili poslednji nacisti na svetu u haljinama koji su verovali u nacisticku nepobedivost na blajburguKako su mi smesni ovi ustaski optimisti,ne mogu da verujem da su toliko ograniceni i veruju u poraz Rusije.Njihovi mediji su pocinili veci iformacijski zlocin nego Gebelsovi u Nemackoj,protiv svog naroda
Muslimani su imali jedan logor, Ujguri ih imaju na desetke na raspolaganju. Nije baš fer da se toliko bolje zabavljaju od svoje subraće.A Ujgurima fali kaj?
Shaolin i zen, nirvana.
“Klinac u garaži” da napravi dron sa kojim se PVO onako muči? Geranijumi su prodirali i u izraelski vazdušni prostor, i žarili i palili po saudijskim i UAE naftnim poljima, uprkos svim onim baterijama Patriota i avijaciji sa preko 100 F-15.1 Izrael je USA, sve što židovi prave je vlasništvo USA, doslovno sve.
Ti navikao pa ne bi dirao nista......Aha! Pa bi sad htjela promijenit silovatelja? Pa što ne kažeš?![]()

inace Ujguri su veoma miroljubivi, do prve prilike...nesto ne brines za nasu bracu hriscane u Pakistanu ili EgiptuNi s Ujgurima. Jučer je bio dokumentarac o kineskom teroru i genocidu nad njima.

Доказ да добијају рат и да химарс даје резултате.