killdozerfire
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
Mogli bi i sa novcem koji imaju ali bit regionalna sila a ne glumatat globalnu silu (a vojnici zicaju tampone od mama)Novac uvijek pobjeđuje, a Rusi uvijek švorc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogli bi i sa novcem koji imaju ali bit regionalna sila a ne glumatat globalnu silu (a vojnici zicaju tampone od mama)Novac uvijek pobjeđuje, a Rusi uvijek švorc.
Baš lep video, bolji od CS Go.Rus poginuo dok se skrivao u šekretu.
Iznos od samo 0,15% BDP cijelog Zapada. Zamisli što bi bilo da pošalju 1% BDP-aNovac uvijek pobjeđuje, a Rusi uvijek švorc.

Pomoli se za jadnog kamerada za kojeg si navijao.Baš lep video, bolji od CS Go.
A i ruže i ostalo cveće u punom cvatu su me oduševili svojim koloritom.
Bjaaaaaži tamo.
Iznos od samo 0,15% BDP cijelog Zapada. Zamisli što bi bilo da pošalju 1% BDP-a![]()
Vidiš li nesrećniče da je u pitanju videoigrica?Pomoli se za jadnog kamerada za kojeg si navijao.
A koj je to velik potez? jel su stigli mobilisani?
Znamo da su Dalmosi ubjedljivo najgluplja kategorija na ovim prostorima, nema potrebe da to potvrdjujes...Alo patrijote... jel mislite da će te stavljanjem neki starih, lažnih, a možda di koji i pravi klipova usporit Ukrajinsko napredovanje na svim dijelovima fronte? jel možte shvatit da su fašisti izgorili i da je oslobađanje Ukrajine neminovno
Pa tako oni i pobedjuju. Uglavno na twitteru, na video igricama, insceniraju neke predaje, hapsenja i kojestarije koje dete od 9 godina provali...Vidiš li nesrećniče da je u pitanju videoigrica?

Pre će biti da ste vi Naprednjaci izgubili hladni rat 1991, a internet sajtovima gajite iluziju da niste.Pa tako oni i pobedjuju. Uglavno na twitteru, na video igricama, insceniraju neke predaje, hapsenja i kojestarije koje dete od 9 godina provali...
Ebiga, moraju da pravdaju pare onima koji ih izdrzavaju. Zeleni je trazio $ 38 mrd. od Zapada da bi mogao da napuni budzet za 2023. godinu.
Shuplji ko dobosh...sto bi se reklo...
Да, каже и да Русија самоуверено иде ка својој новој 1917. години, и то брзим корацима – али овога пута на власт неће доћи бољшевици, већ „уважени западни партнери“Strelkova u Kremlj.
Kako su fine Kh-101, to Ukri otkriju tek kad počnu detonacije. Evo kako izgledaju konvencionalne, mada možda dobiju oni i koju Kh-102 po glavi.Strateski bombarderi su krenuli, bice jebade nocas
Video sa 12 septembraKako su fine Kh-101, to Ukri otkriju tek kad počnu detonacije. Evo kako izgledaju konvencionalne, mada možda dobiju oni i koju Kh-102 po glavi.
Lažete da ne koriste wc.

Snimak drugi dan rata, skladište oružja.Jel su ovo iskoristili taktičku nuklearku? Il sam ja lud?
Pod BJel su ovo iskoristili taktičku nuklearku? Il sam ja lud?
Je baš će stare pijanice i dica dignuta sa toplog kakaoa prominit stanje na terenu...Dok mobilisani ne stignu ne očekujte velike promene.