Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.988
Slobodno prebroj pa nam kaži cifru, nikako mi ne ide brojanje, zabrojim se svaki put.Kako pobjeze od odgovora, sa dvije teme, odlicno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodno prebroj pa nam kaži cifru, nikako mi ne ide brojanje, zabrojim se svaki put.Kako pobjeze od odgovora, sa dvije teme, odlicno![]()
Ozbiljno se tamo gine 18+
Došli poginuti
Imaju minobacač 82mm koji rafalno puca. Saržer je valjda 5 granata.S čim to pucaju, ovo kad zapraši pet šest eksplozija odjednom...?
.
The Investigative Committee of Russia has begun to create investigative bodies on the territory of the new constituent entities of the Russian FederatioDa. Vladimir Putin je rekao u Donjecku i Lugansku da drže Ukrajinski jezik kao izbor za decu. Putin dakle ne preti genocidom nikakvim.
Sa druge strane, ne priznaje ih kao narod. Ovo je kao da sam ja rekao da imam enormno poštovanje za Crnu Goru i njeno stanovništvo.
Ovo je Rusija koja prati Solženjicina, a ne Lenjina.
druže, drug Putin tamani gamad, ne pravdaj se....biće sve okejEvo nečega što je pokrivalo lansiranje Iskandera sinć:
https://versia.ru/lazernye-kompleksy-peresvet-vydumali-chtoby-pugat-vragov-i-osvaivat-byudzhety
Evo nečega što je pokrivalo lansiranje Iskandera sinć:
https://versia.ru/lazernye-kompleksy-peresvet-vydumali-chtoby-pugat-vragov-i-osvaivat-byudzhety
Појавиле су се фотографије нуклеарне подморнице специјалне намене Белгород.Vjerujem tiI na ovakvu bednu propagandu nasedaš?
Ja bih bolje režirao.
S čim to pucaju, ovo kad zapraši pet šest eksplozija odjednom...?
.
Još jedan dokaz da Rusi ne znaju što je civilizacija. Pored WC-a u stanu oni išli kopati rupu u podu u koju su srali.
Nemaš pojma,što si napisao.Da. Vladimir Putin je rekao u Donjecku i Lugansku da drže Ukrajinski jezik kao izbor za decu. Putin dakle ne preti genocidom nikakvim.
Sa druge strane, ne priznaje ih kao narod. Ovo je kao da sam ja rekao da imam enormno poštovanje za Crnu Goru i njeno stanovništvo.
Ovo je Rusija koja prati Solženjicina, a ne Lenjina.