Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.578
Nisam, Hašugdži je OK lik.
Ali vi ste vazda pričali da je Amerika zla jer uopšte ima diplomatske odnose sa zemljom koja je teokratska.
Danas klanjate Džumua namaz kao da se ništa nije desilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, Hašugdži je OK lik.
Ali vi ste vazda pričali da je Amerika zla jer uopšte ima diplomatske odnose sa zemljom koja je teokratska.
Danas klanjate Džumua namaz kao da se ništa nije desilo
To je normalna reakcija žrtve.Ima velike razlike izmedju nas koji smo za evroatlanske integracije i ovih rusopatofila... Mi smo oduvek bili protivnici bombardovanja Jugoslavije, nas boli svaka bomba koju je bacio nato pakt, nama je zao sto je do toga uopste doslo, nama je zao zrtava, mi smo uvek uz svoj narod, mi smo hriscani... Dok rusopatofili navijaju za sto zesce bombardovanje Ukrajine, svaku raketu docekuju sa radoscu, ozari ih svaka vest o sve vecim razaranjima i mukama Ukrajinaca... Jos im je najveca nada i zelja da se upotrebi nuklearno oruzje.... Naravno ja od njih ni ne ocekujem da umeju sebe da vide sa strane... Samo konstatujem...
a jel cuka , preziveo
Ne razumes princip funkcije hipersonicne tehnologije. Nevidljive su za radar, nema odbrane. Kada se lansira potapa cilj. Daljina sa koje se ispaljuje je veca nego dolet aviona ili sta vec. Nosaci su postali nepotrebni i nisu vise sposobni da projektuju moc na velikim udaljenostima. Ako zelimo balans u svetu, neku vrstu ravnoteze koja ce biti garant mira, amerikanci ce morati da ubrzaju rad na svojoj hipersonicnoj tehnologiji, jer kasne A Rusima vise od 20 godina. Za kinezima 10 godina. Najgore je sto su ameri prvi poceli da rade na tome.Da ali ti u pustinji nisu nosili na sebi 90 borbenih aviona, nisu imali pratnju cijele flote i podrsku satelita i nisu imali cijeli borbeni, logisticki i obavjestajni sustav koji stiti te brodove.
U biti je Kinzal gadjao gomilu celika u pustinji koja se kretala na tracnicama, nista vise.
Ali to nije bio razlog mog komentara vec njihova dominacija svijetom koja i dalje traje a jedan od najvaznijih innstrumenata te dominacije su ti nosaci aviona, Kinzal postoji ali ih ne gadja i vjerojatno nikad i nece i ne mijenja nista na stvari.
Kako može biti predsednik nepostojećeg identiteta?Видели смо да Пољаци већ праве прорачуне:
Pogledajte prilog 1233457
Lažovčina! Isto kao “slučaj Račak”.Репортер ББЦ-ја доноси свој херојски „рововски” извештај, док запањена жена у оближњем „рову” не разуме шта се овде дешава.
![]()
Nad Ukrajinom se izvodi odmazda, ostali će pre ili posle sa dobiju svoje! I obavezno im sledi 10-20 megatona, da se priča i pripoveda!Ima velike razlike izmedju nas koji smo za evroatlanske integracije i ovih rusopatofila... Mi smo oduvek bili protivnici bombardovanja Jugoslavije, nas boli svaka bomba koju je bacio nato pakt, nama je zao sto je do toga uopste doslo, nama je zao zrtava, mi smo uvek uz svoj narod, mi smo hriscani... Dok rusopatofili navijaju za sto zesce bombardovanje Ukrajine, svaku raketu docekuju sa radoscu, ozari ih svaka vest o sve vecim razaranjima i mukama Ukrajinaca... Jos im je najveca nada i zelja da se upotrebi nuklearno oruzje.... Naravno ja od njih ni ne ocekujem da umeju sebe da vide sa strane... Samo konstatujem...
Vuku ovu jadnicu sa sobom, presvukli je i stavili čist zavoj na glavuРепортер ББЦ-ја доноси свој херојски „рововски” извештај, док запањена жена у оближњем „рову” не разуме шта се овде дешава.
![]()
У прелазном периоду.Kako može biti predsednik nepostojećeg identiteta?
Zašto je svaki pošten rusofil ujedno teoretičar zavjera?Takvi se ne podučavaju - oni se denacifikuju, a to Rusi najbolje rade ... Da li su Ameri, u kukavičkoj bežaniji iz Avganistana istima ostavili "lek" Bajdenovog sina koleru? To je pitanje na koje će se uskoro da nađe odgovor ...

"nepostojeći identitet"Kako može biti predsednik nepostojećeg identiteta?

Jel tu ratuju Kadirovi maloljetni sinovi
Dobio si dojam da bi Ukri izabrali bezmudnog Putina za predsjednika?У прелазном периоду.
Ма не, али њих нико ни не пита. Ово Пољаци кажу.Dobio si dojam da bi Ukri izabrali bezmudnog Putina za predsjednika?
Dobro me podseti da general-pukovniku čestitam unapređenje i 46. rođendanJel tu ratuju Kadirovi maloljetni sinovi

Aha, onda dobro. Poljaci ionako žele okupirati zapadnu Ukrajinu, potvrdio Brko. Isto tako Bjelorusija neće dopustiti da se nađe u poljskom okruženju, opet potvrdio Brko.Ма не, али њих нико ни не пита. Ово Пољаци кажу.