Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
МИ6 је послао обавештајне податке Канцеларији председника Зеленског и Генералштабу о пребацивању руских космичких снага у борбену готовост! Кремљ је дао зелено светло за уништавање сателита изнад Украјине.
Извор: Руденко

White House: Organization of the Petroleum Exporting Countries, cutting production, sided with Russia. Looks like the Collective West will find themselves soon isolated from the rest of the world . Unipolar world is coming to the end , the rest of the world has had enough .
Bijela kuća: Organizacija zemalja izvoznica nafte, smanjenjem proizvodnje, stala na stranu Rusije.
Čini se da će se Kolektivni Zapad uskoro naći izoliran od ostatka svijeta. Unipolarni svijet se bliži kraju, ostatku svijeta je dosta.

To je konzerva na vodi. Nosači avioni su dobri kada ispred njih ne stoji valjan protivnik..

Jedan Kinžal može da potopi nosač bez problema te uzmi cenu koštanja jednog nosača aviona sa avionima na njenu i jedne Kinžal rakete i možda shvatiš da su nosači veliki gubitnici u današnjem vremenu.
Budi malo objektivniji, USS gerald Ford je najmocniji brod na svijetu, nazivati ga konzervom je neozbiljno.
Ako cemo objektivno i realno, jedini brod koji se pokazao kao konzerva je Moskva. Sta god uzrok njenom potonucu bio, pogodak protubrodskom raketom (zakazala onako navodno mocna PZO na brodu) ili neka druga havarija. Ali brod je bio dosta star, tako da je moguce da je splet nesretnih okolnosti i ljudski faktor doveo do nesrece.
Moguce da bi Kinzal mogao da potopi americki nosac, to se sa sigurnoscu ne zna. Ja sam taj primjer naveo sa geopolitickog a ne sa vojnog aspekta kao dokaz da Rusi debelo grijese kad govore o kraju americke dominacije u svijetu.
Nosaci aviona sa njihovim flotama su garancija i alat te dominacije. A prave jos dva ovakva.

Budi malo objektivniji, USS gerald Ford je najmocniji brod na svijetu, nazivati ga konzervom je neozbiljno.
Ako cemo objektivno i realno, jedini brod koji se pokazao kao konzerva je Moskva. Sta god uzrok njenom potonucu bio, pogodak protubrodskom raketom (zakazala onako navodno mocna PZO na brodu) ili neka druga havarija. Ali brod je bio dosta star, tako da je moguce da je splet nesretnih okolnosti i ljudski faktor doveo do nesrece.
Moguce da bi Kinzal mogao da potopi americki nosac, to se sa sigurnoscu ne zna. Ja sam taj primjer naveo sa geopolitickog a ne sa vojnog aspekta kao dokaz da Rusi debelo grijese kad govore o kraju americke dominacije u svijetu.
Nosaci aviona sa njihovim flotama su garancija i alat te dominacije. A prave jos dva ovakva.

Nisi objektivan ti uopšte. Kinžal protiv tvog nosača izlazi kao pobednik jer nema odbrana od istog.

Tačka na tu temu.

Sta je sa kolegom x16? Rusi gomilaju trupe izgleda kod njegovog grada za ulazak u Ukrajinu... Mogu da ga pokupe i regrutuju onako bez grca na ulici...Znamo da su tatini sinovi i svi sa vezom u tom trulom sistemu izbegli mobilizaciju, pa ce verovatno mesto popuniti svi koje nahvataji bez otpora...Tako to ide u tim "idilicnim" drustvima.... Jadan covek...

pogledaj nacin na kojem i pises
i onda mi odgovori , dal je to sto pises cinjenicno stanje kao i ovjasnjenje.
dajem prikaz toka dogadjaja i ne likujem na smrt pojedinaca ali imajuci u vidu
sta i je problem u Ukrajini , pozotivan sam za Rusku stranu.
stim da , nisi ni mogao da vidis da sam na neki nacin obicne ukrajince sa podsmehom pisao.
Sta nije cinjenica?Da su usli nespremno u rat?Da im logistika i informacije ne rade i ne stizu na vreme?Da im vojska izgleda kako izgleda?Da smenjuju generale kao na traci,povlace se i ostavljaju svoj narod da ih muce,ubijaju,i oznacavaju im kuce sa Z kao izdajnici?

Pitaj one iz Kupjanska i Limana sta misle o tome.

Ovo sad je peglanje i deluje kao kupovina vremena sve ovo oko anketiranja da bi se vojska dovela u kakav takav red i komandni lanac,i znam,lako je baciti FAB 3000 ili neko slicno cudoviste,imam par osoba koje konstatno idu za Rusiju,Moskvu,Kazanj,jedna mi je bas bliska,tamo je bes kod naroda ogroman,samo nema gde da se vidi.

Jbt,sta radi FSB kad nisu znali sta ih tamo ceka?Ili su znali ali vrh drzave rekao idemo,znajuci za skoro 100K Ukrajinaca koji su vec na granicama Donbasa?Zasto se nisu spremali za ovaj rat,mislili su da ga nece biti?Posle zaokreta glumca,jasno je bilo sta sledi.Ne,50K vojnika trenira dok pada cela Harkovska oblast.

Recimo,trenutno je tamo rat u Rusiji izmedju poljovrivredne i namenske indutrije sa jedne strane i energetske sa druge zbog ovog rata.

Tako su ovde rusofili po Srbiji zacutali konacno shvativsi da ovi prvo treba sebe da odbrane,a kamoli nas od Natoa.

Bajke su na drugom spratu,i iz ovog fijaska to je jedino pozitivno proizaslo.

Sprdnju sa Iigom i Nezgodnim ne racunam

trebaš znati činjenicu..da je ove godine plan za popunu US army podbacio za 25%...a znaš li zašto?...pa zato što su večinom vojsku popunjavali red neck koji danas podržavaju trumpa i današnju američku vojsku smatraju stranačkom vojskom demokrata....

The head of EU diplomacy Borrel said that the EU is ready for a diplomatic solution on Ukraine, "if circumstances allow"

What about defeating Russia on the battlefield⁉️

Minues 2 000 000 barrels per day hurt

Šef EU diplomacije Borrel rekao je da je EU spremna na diplomatsko rješenje za Ukrajinu, "ako to okolnosti dopuste"

Što je s porazom Rusije na bojnom polju⁉️

Manje 2 000 000 barela dnevno boli

trebaš znati činjenicu..da je ove godine plan za popunu US army podbacio za 25%...a znaš li zašto?...pa zato što su večinom vojsku popunjavali red neck koji danas podržavaju trumpa i današnju američku vojsku smatraju stranačkom vojskom demokrata....
I ne treba im US Army u ogromnom broju, pjesaka koji govore raznim europskim jezicima im ne fali. Samo u Ukrajini ih ima nekoliko stotina tisuca.

Rekao vam je Patreus da će rusija biti modra ako išta proba s WMD petljati
KOMPLEKSAŠ koji je popio penzionisanje po najkraćem postupku posle fenomenalnih uspeha CIA po Iraku i Afganistanu. Poslednje zanimanje direktor CIA, slao izveštaje odvojene od stvarnosti - posle njega su U.S ratovale ponovo za već osvojeni Irak i Afganistan. Jedinstveno iskompleksirano stvorenje.

KOMPLEKSAŠ koji je popio penzionisanje po najkraćem postupku posle fenomenalnih uspeha CIA po Iraku i Afganistanu. Poslednje zanimanje direktor CIA, slao izveštaje odvojene od stvarnosti - posle njega su U.S ratovale ponovo za već osvojeni Irak i Afganistan. Jedinstveno iskompleksirano stvorenje.
Dobro ali razume se u materiju čim je nekad rukovodio Cijom

I znači Putin ne sme da ide na WMD, nego mora da krvari konvencionalno

# cool

Ja ti govorim o americkoj dominaciji svijetom za koju Putin kaze da je gotova, a ne o nekom nepostojecem sukobu Kinzal Vs. USS Gerald Ford.
Nikola,

Američka dominacija posustaje polako ali sigurno.

Nosači aviona su de facto konzerve i u slučaju rata, veruj mi da će prvi oni nastradati. Takodje verujem da njih u stopu prate ruski podvodni dronovi za brzo delovanje.

I da, nosači aviona su pravljeni kao podršku za invaziju na suverene zemlje i pljačku tih zemalja.

Ukro kasarne u najboljem izdanju:

https://t.me/rybar/39785

B3A5B9C7-DE84-4EDD-AD26-630133FA7A97.jpeg
82300541-D484-4A56-9C48-CF0BCD3BC708.jpeg
6C23D6E0-6781-4F99-8AAB-D56531A326DB.jpeg

The losses of the Ukrainian army over the past two weeks have been enormous.

So many Ukrainian soldiers are dead or missing that their relatives have started organizing protests to demand authorities release information about what is happening on the front lines.
Gubici ukrajinske vojske u protekla dva tjedna su ogromni.

Toliko je ukrajinskih vojnika mrtvih ili nestalih da su njihovi rođaci počeli organizirati prosvjede tražeći od vlasti da objave informacije o tome što se događa na prvim crtama bojišnice.
.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back