pogledaj nacin na kojem i pises
i onda mi odgovori , dal je to sto pises cinjenicno stanje kao i ovjasnjenje.
dajem prikaz toka dogadjaja i ne likujem na smrt pojedinaca ali imajuci u vidu
sta i je problem u Ukrajini , pozotivan sam za Rusku stranu.
stim da , nisi ni mogao da vidis da sam na neki nacin obicne ukrajince sa podsmehom pisao.
Sta nije cinjenica?Da su usli nespremno u rat?Da im logistika i informacije ne rade i ne stizu na vreme?Da im vojska izgleda kako izgleda?Da smenjuju generale kao na traci,povlace se i ostavljaju svoj narod da ih muce,ubijaju,i oznacavaju im kuce sa Z kao izdajnici?
Pitaj one iz Kupjanska i Limana sta misle o tome.
Ovo sad je peglanje i deluje kao kupovina vremena sve ovo oko anketiranja da bi se vojska dovela u kakav takav red i komandni lanac,i znam,lako je baciti FAB 3000 ili neko slicno cudoviste,imam par osoba koje konstatno idu za Rusiju,Moskvu,Kazanj,jedna mi je bas bliska,tamo je bes kod naroda ogroman,samo nema gde da se vidi.
Jbt,sta radi FSB kad nisu znali sta ih tamo ceka?Ili su znali ali vrh drzave rekao idemo,znajuci za skoro 100K Ukrajinaca koji su vec na granicama Donbasa?Zasto se nisu spremali za ovaj rat,mislili su da ga nece biti?Posle zaokreta glumca,jasno je bilo sta sledi.Ne,50K vojnika trenira dok pada cela Harkovska oblast.
Recimo,trenutno je tamo rat u Rusiji izmedju poljovrivredne i namenske indutrije sa jedne strane i energetske sa druge zbog ovog rata.
Tako su ovde rusofili po Srbiji zacutali konacno shvativsi da ovi prvo treba sebe da odbrane,a kamoli nas od Natoa.
Bajke su na drugom spratu,i iz ovog fijaska to je jedino pozitivno proizaslo.
Sprdnju sa Iigom i Nezgodnim ne racunam