Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikola,

Američka dominacija posustaje polako ali sigurno.

Nosači aviona su de facto konzerve i u slučaju rata, veruj mi da će prvi oni nastradati. Takodje verujem da njih u stopu prate ruski podvodni dronovi za brzo delovanje.

I da, nosači aviona su pravljeni kao podršku za invaziju na suverene zemlje i pljačku tih zemalja.
Još uvek znači ne odustaješ od rusovanja čak ni posle gubitka 60,000 crvenoarmejaca

Dobro ali razume se u materiju čim je nekad rukovodio Cijom

I znači Putin ne sme da ide na WMD, nego mora da krvari konvencionalno

# cool
Penzionisan - ne puta se ništa, niti ima uticaja - preti za domaću upotrebu. Samo neko 100% lud može da poveruje da bi U.S izazvale svoje sopstveno uništenje ako bi Ukropistan bio malo prorešetan ozbiljnijim bojevim glavama. Pas koji laje ne ujeda.

1664991839605.png

Nikola,

Nosači aviona su de facto konzerve i u slučaju rata, veruj mi da će prvi oni nastradati. Takodje verujem da njih u stopu prate ruski podvodni dronovi za brzo delovanje.

I da, nosači aviona su pravljeni kao podršku za invaziju na suverene zemlje i pljačku tih zemalja.
Veoma su opasni ako druga strana ne poseduje ozbiljne protivbrodske rakete sa ozbiljnim bojevim glavama: to atomska bomba ispari za čas.

Nikola,

Zadnji americki nosac aviona je potopljen japanskim bombama.
Kako Rusi vode ovu operaciju u Ukrajini, opravdano sumnjam da uopce znaju gdje se americke flote nalaze a ne da ih jos neopazeno prate.
Nosaci su dio flote koju cine bojni brodovi svih namjena i podmornice, naoruzani svime sta si mozes zamisliti, krstarece, balisticke, nuklearne rakete, PZO, torpeda, topovi, dronovi, radari, avioni, helikopteri itd.
I da, izmedju ostalog njihove flote im sluze za agresije i pljacke, i to je dokaz njihove dominacije.

Ahahahaha, Vicekancelar poziva USA da pokaže solidarnost u vezi cene gasa.
Minirali im gasovode i sad klepaju švabove po ušima 5 puta većom cenom gasa od one iz gasovoda. Plus toga prestali su da ih snabdevaju naftom iz američkih rezervi. :zblesav:

Vice-Chancellor of Germany Robert Habeck called on the US to show solidarity in the situation around the restriction of gas prices.
Kaze mi komsinica njena ćerka u Stutgartu, stari ugovor za gas mesecno 180E, novi ugovor 920E mesecno, ovi Nemci će da ispadnu bas najgluplji u ovoj situaciji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back