Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde se tačno povlače? je prešla u progonjenje - imaju masu pešadije kojoj Ukri ne mogu da pruže baš najpropisniju artiljerijsku podršku
LNR je prešla u progonjenje - Ukri kod čuvene Kremine naišli na celu RU tenkovsku diviziju, a i Kozaci od pešadije postali oklopno-mehanizovana pešadija, pa je krenuo lov na Ukro diverzantske grupe koje bi da se infiltriraju i ukopaju. Batine po Ukrima ne prestaju još od juče:

Kaže glasina da će prvi stepen mobilizacije biti završen 10. oktobra
Toliko o tome - u prvoj grupi su inače ljudi sa ratnim iskustvom, kao i profesionalci koji su raskinuli ugovor - mogu da se ubace u borbu praktično čim se jedinice kompletiraju i oni aklimatizuju - oko 2 nedelje.

Videćemo već Ukre u punom sjaju - sad se troše u uzaludnim jurišima, da bi posle bolje bežali.

Toliko o tome - u prvoj grupi su inače ljudi sa ratnim iskustvom, kao i profesionalci koji su raskinuli ugovor - mogu da se ubace u borbu praktično čim se jedinice kompletiraju i oni aklimatizuju - oko 2 nedelje.

Videćemo već Ukre u punom sjaju - sad se troše u uzaludnim jurišima, da bi posle bolje bežali.
Da. Nisam ni trepnuo kad je pao Liman jer sam shvatio koliko je privremena ta Ukro ofanziva. Zbog mobilizacije je jednostavno postalo neizvesno da će da budu zgaženi.

Dok se Putin nećka,mi se ne mislimo puno u vezi objave rata:cepanje::cepanje:
Da vas nema,tribalo bi vas izmislit..:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
1665102270940.png

Dok se Putin nećka,mi se ne mislimo puno u vezi objave rata:cepanje::cepanje:
Da vas nema,tribalo bi vas izmislit..:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Pogledajte prilog 1234154
Samo napred Kotlokrpe, niti je “odluka” konačna, niti će se Srbija smrzavati sama, niti će ovaj odnos snaga ostati isti za 20-30 godina, a da će se u Srbiji ova sitna pakost mnogo duže pamtiti nego u CRO, to je veoma jasno.

Srbima je Pax Americana izašao na nos, pazi da vama ne izađe na nos Pax Sinica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back