Hm, da, odojci znam sta je, do mene…Inace ti malo znas...kaze se obojci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, da, odojci znam sta je, do mene…Inace ti malo znas...kaze se obojci...
Pa nemaju čarape, kenjaju u čučavce koje sami iskopaju nasred primače, WC školjke kradu da u njima pred kućom sade cvijeće.Je li ??...gladni i promrzli, bez carapa itd...gdje vas samo nalaze, ko da vas uzgajaju negdje..
Ukrajinska čelična šaka mrvi Ruse
Jaguaress Twin Konza, Džegi draga naša, da li može nešto zanimljivije? Nije valjda vaše Jaguarsko Veličanstvo spalo na tako prosto kontriranje.*Nesrećan
Podeli glasove sa 8 i dobijas broj glasaca. Ostalo su dopunski nalozi koji sluze da se ispricaju ssmi sa sobomNije baš. Jedino je potrebno da klikneš dugme da vidiš ko je glasao. Isti ljudi od početka sa istim uverenjem.
Pogledajte prilog 1233970
Ma nisam.Ti si stvarno jako agresivna osoba...
.
Nisam ja nista rekao. Kako god ti kazes. Kada budes dobio svoj prvi posao razumeces. To je to. Nista drugo. Uzivaj mali i pikaj pesSmjesan decko. Vjerovatno sam malo stariji i sa puno vise radnog iskustva od tebe, ali hajde, da se ne gadjamo glupim doskocicama…
Da , samo ovaj ima svoje, dok ovaj poziva druge da to urade. Velika je to razlikaOno kad bi Medvedev slao nekoga na psihijatriju, a lik je vadi nuklearno oruzje iz usta evo pola godine![]()
![]()
![]()
Bilo bi jako opasno da neko mnogo sposobniji dodje na to mesto.Hm. Tesko. On je drzava u drzavi.
Mnogo bi me iznenadilo da se tako nesto desi. To bi bio "tektonski poremecaj" u Moskvi posle cega vise nista ne bi bilo kao pre.
Fals. Da ne objasnjavam dalje…
Bez j. Rusija je vec uveliko u oslobadjanju Ukrajine od fasista. Ukro trupe su vec stale, na vecem delu fronta rusi ponovo napreduju. Ukri su sami izjavili da moraju da se povuku jer ne mogu zadrzati sadasnje pozicije. Alo ne patrijote jel mozete shvatit da su fašisti izgorili i da je oslobadžanje Ukrajine neminovnoAlo patrijote... jel mislite da će te stavljanjem neki starih, lažnih, a možda di koji i pravi klipova usporit Ukrajinsko napredovanje na svim dijelovima fronte? jel možte shvatit da su fašisti izgorili i da je oslobađanje Ukrajine neminovno
Za sta?Kažu Ameri sada je što se tiče njih i Krim u igri...ukratko, dali su Ukrima zeleno svijetlo...
Nisi u toku.Linije fronta vam pucaju, ja ti savjetujem da se što prije isplačeš...
Ljudi se ovde ne raduju smrti nikoga, nego pobedjivanju NATO-a , makar ko bio njihova produzena rukaZastrasujuce je koliko na temi i jedni i drugi uzivaju u mrtvim Rusima i Ukrajincima.
Od Vardara pa do Tiglava primitivni divlji bolesni poremeceni Balkan.
Nadati se samo da se vecina ljudi ipak zgraza na sve ovo.
Jedino pravedno resenje bila bi kantonalna podela Ukrajine, ne ide to u komunjarske tintare, lakse je potuci se.Evo etnolingvističke mape Ukrajine - Ukropistan je ovo tamnocrveno, plus nijanse crvene:
Pogledajte prilog 1234025
Hoce, cim im daju ispravne puske i nahrane ih. Ljudi od gladi umiru i smrzavaju se na poljani u Rusiji, zamisli kako ce im tek u Ukrajini biti![]()
Ovo je iz igrice. Ne lupajČahure se vide još kako, Moj vrt je pun cvijeća, prečisto je za igricu ali ipak izgleda sve neprirodno. Može biti i jedno i drugo.
Gde se tačno povlače?Bez j. Rusija je vec uveliko u oslobadjanju Ukrajine od fasista. Ukro trupe su vec stale, na vecem delu fronta rusi ponovo napreduju. Ukri su sami izjavili da moraju da se povuku jer ne mogu zadrzati sadasnje pozicije. Alo ne patrijote jel mozete shvatit da su fašisti izgorili i da je oslobadžanje Ukrajine neminovno
Preveslali ha, ili su imali Tomos pentu 3.5 konja? Čamac gumeni ili kanu dvoklek?Pljuske za Putina se samo nižu.
Dvojici Rusa uručen poziv za mobilizaciju. Čamcem su pobjegli na Aljasku i traže azil
Pogledajte prilog 1234123

Sto dalje.Gde se tačno povlače?