Šmrče*Украјина гори, а Зелени се чешља...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šmrče*Украјина гори, а Зелени се чешља...
Rusija od turskih firmi htjela naručiti izradu 300k zimskih uniformi pa su odbijeni. Ruski general javno grmi da je nestalo 1,5 milijuna zimskih kompleta, vjerojatno nisu ni napravljeni.Ти си цар.
Русија пропада јер шаље 800 тенкова Т62 у Украјину, а Украјина побеђује јер јој запад шаље вунене рукавице и хулахопке!
Pogledajte prilog 1237368

Gotovi su!Potvrđeni gubici zaraćenih strana za danas.
RUS
Pogledajte prilog 1237369
UKR
Pogledajte prilog 1237370
A ništa onda, kriv je kamerman jer nije bio na visini zadatka .Ништа се ту не види, испалио наводно ракету, где је погодак?
Slika odgovara situaciji u mom MaxijuNe bih rekao. Ja kupujem samonu Maxi trgovinama i ovo nisam video. A moja kravica ima u izobilju.
Ma bravo.Ти пола године поствљаш једне те исте слике и снимке
A bre ceo jedan opsti i Vaseljenski sabor se bavio pitanjem opravdanja ikonopostovanja i cela crkva, kada smo bili zajedno i Zapad i Istok, je prihvatali ikonopoštovanje, nešto sumnjam da možeš da budeš veći i da bolje razumeš Evanđelje i sveto predanje od svih njih.Gdje u Evanđeljima imaš "ikonopoštovanje"? Jesi li makar pročitao Evanđelja pa si siguran u što tvrdiš? Evo ja ti odgovorno tvrdim da nemaš niti jednu riječ u sva 4 Evanđelja koja bi rehabilitirala "ikonopoštovanje".
Mada moj point uopće nije ikona, nego predstavljanje tzv svetaca kao boga, moljenje svecima umjesto bogu, u stvari u prijevodu zlatna telad.
Većina tih "svetaca" su veliki grešnici i obični ljudi koji su na neki način zadužili nekog poglavara i narod ih je kroz stoljeća napravio quasi ili de jure božanstva.
Druga stvar je stavljati na tenkove (u ovom slučaju radare) koji idu ubijati božju djecu a u ovom slučaju 99% krštene duše i u velikom broju prave kršćane vezu s bogom, isusom i kršćanstvom je pišanje po Isusu, a tko je pročitao Evanđelja zna o čemu pišem.
"Izučavam Kršćanstvo više od 50 godina ako ti to nešto znači.
odgovara miSlika odgovara situaciji u mom Maxiju
Evo stavit će kamere točno tamo gdje će se sresti samo za mene i tebe.Ништа се ту не види, испалио наводно ракету, где је погодак?
Veliš, dok Rusi ne počnu slati T34 tenkove u Ukrajinu ti se ne brineš.Gotovi su!
Nemaju ništa, gladni i žedni, goli i bosi ratuju kopljima.
Od ožujka ide priča kako Rusi nemaju dovoljno.
Kao da ovo nisu pripremali godinama.
Rusi pali s drveta, nemaju vojne akademije, tvornice naoružanja, nemaju pojma o vođenju rata, logistici.
A bili su uvjereni da će to kaj su nacisti biti plus na Zapadu.njemci viču naci raus...
Zato sto ih slikaju novinari je "namesteno" ?
Nijemci? Buahahaha, 5 milijuna Rusa živi u Njemačkoj, ali tihi su kao mravi.njemci viču naci raus...
Ja se uopće ne brinem jer Rusi nemaju ništa.Veliš, dok Rusi ne počnu slati T34 tenkove u Ukrajinu ti se ne brineš.
Inače im ne bi palo na pamet pjevati u crkvi.Сујеверни Мексиканци су помислили да је сова која је улетела у цркву вештица и почели су да певају да је отерају. И почела је да игра у ритму

Pa nije normalno da 1000 kg TNT-a nekog ozlijedi, to su rusko visokoprecizne rakete.Zato sto ih slikaju novinari je "namesteno" ?
I dalje mi nije jasno sta vi ovde prikazujete.
Русија шаље тенкове - пропада.Rusija od turskih firmi htjela naručiti izradu 300k zimskih uniformi pa su odbijeni. Ruski general javno grmi da je nestalo 1,5 milijuna zimskih kompleta, vjerojatno nisu ni napravljeni.
Pa ti kad bude -20 grij Ruse sa šaljivim gif-ovima.![]()
Ах па одакле онда знаш да је погодио нешто?Evo stavit će kamere točno tamo gdje će se sresti samo za mene i tebe.
Mnogo ste bre ljubomorni, dečko je pravi *****, karizmatičan, lijep, pametan, ugodan za oko i uho. Ako znaš kakav je Putin e nije ni sličan njemu.Украјина гори, а Зелени се чешља...
I ti se češeš gdje te ne svrbi.Ja se uopće ne brinem jer Rusi nemaju ništa.
Prihvatila sam poraz i čestitam pobjednicima.
Samo čekam kad će NATO objesti gay zastavu u Vladivostoku.