Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20221012-195811_Chrome.jpg

EU ekonomija u recesiji DOK ISTOVREMENO RUSIJA JACA :maramica:

🇬🇧🇪🇺While Europe falls into recession, Russia's economy is strengthening - The Economist

▪️Statistics speaks of a depressed, but still strengthening economy of the Russian Federation, states the British The Economist

▪️Despite all the difficulties caused by the Ukrainian conflict and sanctions, production and business activity in Russia are recovering, which indicates that manufacturers have managed to get supplies from outside the West, writes The Economist

▪️In terms of dollars ,monthly imports of goods to Russia now exceed the average level of last year. In its latest forecasts, released on October 11, the IMF raised Russia's economic outlook for this year. Russia will be able to continue the fight, concludes The Economist.

https://www.economist.com/finance-a...europe-falls-into-recession-russia-climbs-out

Neprihvatljivo da SAD prodaju gas četiri puta skuplje nego u Americi"​

Ne bi trebalo dozvoliti da SAD dominiraju na globalnom energetskom tržištu dok EU trpi posledice sukoba u Ukrajini.

Mislite da sam promasio temu...niste u pravu,o ovome vam pricam mesecima.....dok Ukraina krvari Amerika profitira....
Hajde sada dusebriznicimborci za pravdu i ljudska prava....guknite golubovi.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...as-cetiri-puta-skuplje-nego-u-americi-2226212

A bre ceo jedan opsti i Vaseljenski sabor se bavio pitanjem opravdanja ikonopostovanja i cela crkva, kada smo bili zajedno i Zapad i Istok, je prihvatali ikonopoštovanje, nešto sumnjam da možeš da budeš veći i da bolje razumeš Evanđelje i sveto predanje od svih njih.

Isto ti je i za poštovanje svetaca i oko molitava svetiteljima, to je takodje cela crkva prihvatila i kroz bogoslužbene tekstove napisane su mnogobrojne molitve i kanoni svetiteljima.

I moraš da razumeš sta znači bogopoklonjenje i za razliku od poklonjenja ikonama i svetiteljima.

Pa i meni je malo neprilično stavljati baš na borbena vozila, ali je druga stvar da su se ikone i krsni hodovi i slično, tokom istorije ckrkve, koristili kao deo molitve Bogu i Bogorodici i svetiteljima i andjelima kako bi pomogli u pobedi nad neprijateljima, recimo koliko se sećam u 9.veku kada je opsedan Konstantinopolj ceo grad je ustao u molitven hod po gradu i zidinima kako bi se molili Bogu da pomogne u odbrani grada. Tako su Rusi tokom svoje istorije puno puta vršili molitvene krsne hodove sa čudotvornim ikonama kada su ih napadali mnogo moćniji neprijatelji, i pobedjivali su, tako im i ostalo i ovi ovde postavili veliku ikonu na vozilo, možda malo preterivanje ali šta da se radi to su Rusi imaju takvu istoriju ratovanja.
Koncentriran si na nevažne stvari u životu očigledno, iz svega što sam napisao izvukao si najmanje važno.
U ono vrijeme reče Isus svojim učenicima: "Ne mislite da sam došao ukinuti Zakon ili Proroke. Nisam došao ukinuti, nego dopuniti. Zaista, kažem vam, dok ne prođe nebo i zemlja, ne, ni jedno slovce, ni jedan potezić iz Zakona neće proći, dok se sve ne zbude. Tko dakle ukine jednu od tih, pa i najmanjih zapovijedi i tako nauči ljude, najmanji će biti u kraljevstvu nebeskom. A tko ih bude vršio i druge učio, taj će biti velik u kraljevstvu nebeskom."
Mt 5,17-19
Ovo su isusove riječi.
Možeš se molit anđelima pa i svecima da se mole za tebe, ali molit se anđelu ili svecu je pravljenje zlatnog teleta. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran.
Stavi si u glavu da u Ukrajinskom ratu nema Boga samo Sotona. Raditi ovakve gadosti svom narodu nema ničeg Božanskog, ovo je djelo onog s lijevog ramena.
Začatavamo temu, isprike svim kojima smeta.

Neprihvatljivo da SAD prodaju gas četiri puta skuplje nego u Americi"​

Ne bi trebalo dozvoliti da SAD dominiraju na globalnom energetskom tržištu dok EU trpi posledice sukoba u Ukrajini.

Mislite da sam promasio temu...niste u pravu,o ovome vam pricam mesecima.....dok Ukraina krvari Amerika profitira....
Hajde sada dusebriznicimborci za pravdu i ljudska prava....guknite golubovi.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...as-cetiri-puta-skuplje-nego-u-americi-2226212
I da joj se ogranici cena energenata za izvoz.

Koncentriran si na nevažne stvari u životu očigledno, iz svega što sam napisao izvukao si najmanje važno.
U ono vrijeme reče Isus svojim učenicima: "Ne mislite da sam došao ukinuti Zakon ili Proroke. Nisam došao ukinuti, nego dopuniti. Zaista, kažem vam, dok ne prođe nebo i zemlja, ne, ni jedno slovce, ni jedan potezić iz Zakona neće proći, dok se sve ne zbude. Tko dakle ukine jednu od tih, pa i najmanjih zapovijedi i tako nauči ljude, najmanji će biti u kraljevstvu nebeskom. A tko ih bude vršio i druge učio, taj će biti velik u kraljevstvu nebeskom."
Mt 5,17-19
Ovo su isusove riječi.
Možeš se molit anđelima pa i svecima da se mole za tebe, ali molit se anđelu ili svecu je pravljenje zlatnog teleta. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran.
Stavi si u glavu da u Ukrajinskom ratu nema Boga samo Sotona. Raditi ovakve gadosti svom narodu nema ničeg Božanskog, ovo je djelo onog s lijevog ramena.
Začatavamo temu, isprike svim kojima smeta.
A u kojem ratu ima Boga?

Možda u svakom?!

Poznata je ona vidjet ćeš ti svog Boga;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back