Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neznalice, Hrvati su se borili rame uz rame sa Srbima na Kosovskom polju predvođenim hrvatskim banom Ivanom od Paližne.
Само у вашим лутањима беспућима повјесних неозбиљности.
Измишљотине које ти овде пишеш равне су Толкиновој машти.
Чак си превидео чињеницу да се косовски бој десио много после
вашег храброг убиства сопственог краља зарад славне предаје
Мађарима. Нисте имали храбрости бранити сопствену државу
а овде нам просипаш будалаштине о одбрани српске.
Непојамна је бестидност којом одише сваки твој упис.

Само у вашим лутањима беспућима повјесних неозбиљности.
Измишљотине које ти овде пишеш равне су Толкиновој машти.
Чак си превидео чињеницу да се косовски бој десио много после
вашег храброг убиства сопственог краља зарад славне предаје
Мађарима. Нисте имали храбрости бранити сопствену државу
а овде нам просипаш будалаштине о одбрани српске.
Непојамна је бестидност којом одише сваки твој упис.
:lol: Pa nije valjda baš tako teško provjeriti lažem li. :lol: Ako te nije strah, provjeri jesu li se Hrvati borili na Kosovom polju ili nisu. :lol: Samo pazi da te ne strefi srčani udar! :lol:

Feub45aXkAEAObA

svasta je radjeno u WWII ali ipak mislim da ne treba izjednacavati ustase sa hrvatskim narodom. Tacno je da se zlocini ustasa fakturisu Hrvatima jer sve ustase su bili Hrvati, ali veliki broj Hrvata je bio protiv ustasa a dosta ih je i nastradalo od ustasa. Npr gotovo sigurno se zna da je samo u jasenovcu ubijeno oko 30000 Hrvata.

Ja eto cujem kako dolaze ovde razni Hrvati pa se busaju kako je Hrvatska u oba rat pobedila na pocetku i na kraju, a istina je da su Hrvati takodje narod koji je mnogo postradao u ratnim vihorima dva svetska rata. A to upravo i dokayuje da Hrvati nisu bili zdusno za Pavelica i NDH nego da su se i medjusobno istrebljivali slicno kao i Srbi.

Najbolje za Srbe i hrvate bilo bi da se zapravo pomirimo
Najbolje bi bilo da svako gleda svoja posla
Od pomirenja nema nista

:lol: Pa nije valjda baš tako teško provjeriti lažem li. :lol: Ako te nije strah, provjeri jesu li se Hrvati borili na Kosovom polju ili nisu. :lol: Samo pazi da te ne strefi srčani udar! :lol:
Ево сад сам разговарао прако медијума са Кнезом, заценио се од смеха.
И остали српски витезови грохотом се смеју.

Putin nikad ne bi digao Jeljcinovu Rusiju da nije saradjivao sa Zapadom isto kao sto bi i Kinezi i dalje vozili tricikle da nisu postali radionica Zapada.

I sad neko kaze Kina i Rusija ce slomiti Zapad! Ajde bas to da vidimo. Kini ne pada na pamet da ulaze u klinc sa Zapadom jer ce momentalno izgubiti sve poslove. Zato cute na provokacije oko Tajvana i usput guraju na Tajvanu partiju za ujedinjenje. Jednom ce proci. 5 10 20 godina.

Sa druge strane Rusija kaze da ce izvoziti gas i naftu Indiji i Kini ali ja ne znam sta ih je sprecavalo da to jos ranije pocnu s obzirom da imaju sasvim dosta za izvoz.

Putin nikad ne bi digao Jeljcinovu Rusiju da nije saradjivao sa Zapadom isto kao sto bi i Kinezi i dalje vozili tricikle da nisu postali radionica Zapada.

I sad neko kaze Kina i Rusija ce slomiti Zapad! Ajde bas to da vidimo. Kini ne pada na pamet da ulaze u klinc sa Zapadom jer ce momentalno izgubiti sve poslove. Zato cute na provokacije oko Tajvana i usput guraju na Tajvanu partiju za ujedinjenje. Jednom ce proci. 5 10 20 godina.

Sa druge strane Rusija kaze da ce izvoziti gas i naftu Indiji i Kini ali ja ne znam sta ih je sprecavalo da to jos ranije pocnu s obzirom da imaju sasvim dosta za izvoz.
Transport ...Oprezni su Rusi sto se tice Kineza nije lako sa njima ...

Ne opravdavam ja ništa. Činjenicu su činjenice. Samo upozoravam na ludost koju činiš opravdavajući slanje djece u konc logore za odrasle. Po tebi i tebi sličnima ispada da su djeca koja su stradala u masovnom broju u logorima za odrasle zapravo bolje prošla i imala sreću u odnosu na one koji su stradali u posebnim logorima za djecu. Takvo nešto može tvrditi samo poremećena osoba. :kafa:
Овај упис је пример особе која се небригом здравствених радника
налази на слободи и има приступ друштвеним мрежама.
Сваки твој упис квалификује те за кошуљу која се копча на леђима
и за смештај у гумену собу.

svasta je radjeno u WWII ali ipak mislim da ne treba izjednacavati ustase sa hrvatskim narodom. Tacno je da se zlocini ustasa fakturisu Hrvatima jer sve ustase su bili Hrvati, ali veliki broj Hrvata je bio protiv ustasa a dosta ih je i nastradalo od ustasa. Npr gotovo sigurno se zna da je samo u jasenovcu ubijeno oko 30000 Hrvata.

Ja eto cujem kako dolaze ovde razni Hrvati pa se busaju kako je Hrvatska u oba rat pobedila na pocetku i na kraju, a istina je da su Hrvati takodje narod koji je mnogo postradao u ratnim vihorima dva svetska rata. A to upravo i dokayuje da Hrvati nisu bili zdusno za Pavelica i NDH nego da su se i medjusobno istrebljivali slicno kao i Srbi.

Najbolje za Srbe i hrvate bilo bi da se zapravo pomirimo
Проблем су ове данашње будале које се диче том идеологијом или прећуткују, релативизују, а не схватају да им је то подметнуто и да је на њихову штету у сваком смислу. Ту је и наратаив власти која је и 90-их и сада иста.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back