Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гађана је Петрохемија Панчево. Огромна количина отрова-канцерогених супстанца је ослобођена. Кажу да су на сјеверу Данске мјерили неколико хиљда пута веће вредности од дозвољених. Питам се колика је онда била концентрација у Панчеву? Људи умиру од канцера...
Pa da, rat baš nije najzdraviji

Rusi su danas (slučajno) otkrili da u luku Odesa stiže oružje brodovima koji služe za transport žita. (koliko moraš da budeš glup, ja to znam od početka)
Ukrajina se sporazumom obavezala da luku neće koristiti u nikakve vojne svrhe.
Ovo zahteva ponovno razmatranje sporazuma o izvozu ukrajinskog žita
Pa šta nisi javio drugu Šojgu da znaš nego se praviš grbav?

Kao prvo NATO vojna vježba iz 1999. i najveći rat u Europi nakon ww2 nije za nikakvu usporedbu..
Траже трећег члана

Без журбе хоће само тебе

Prilozi

• bb43ed05f62a81f893ca2c106a273e5d.jpg
    bb43ed05f62a81f893ca2c106a273e5d.jpg
    57,7 KB · Pregleda: 6
Генерал армије Сергеј Суровикин изнео је своје утиске о првом радном дану на новој функцији

. „Први дан рада је одличан начин да покажете своју најбољу страну.Чини се да радим одличан посао са овим.Сада сам као пионир у џунгли. Опасност је свуда около, није јасно шта очекивати, а чини се да у жбуњу вребају змије отровнице.

Secamo se kako je bez struje? BZV nema TV ali kod nas je to bilo najvise par sati pa dodje ,koliko je bio onda dobar EPS ! Kupovali su se primusi na plin oni mali i ,bele svece ,baterije za tranzistor. Par puta sam dolazio na odsustvo i cini mi se da je bllo gore u gradu nego na liniji. Jedno vece su gadjali el,centralu na B,Kosi i nije bilo struje 3 sata. Velika solidarnost u narodu ,zene spremale gibanice za svu decu.Komsija Vukmirovic pricao im bolje ostanite u stanu ,dole cete svi da poginete,,,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back