Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.592
To si rekao kao da ima nešto loše u korišćenju letećih artefakata. (dosta su štedili nacističke teroriste)Koriste sve šta leti jos iz Staljinova doba..
A izgleda da i pucaju iz raznoraznih cevki. Zamisli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si rekao kao da ima nešto loše u korišćenju letećih artefakata. (dosta su štedili nacističke teroriste)Koriste sve šta leti jos iz Staljinova doba..
Uragani, smerc i slicni sistemi masovno koriste klaster municiju svaki dan, a u isti klasu nehumanih oruzja spada i termobaricni TOS1Nije, jer Rusija ne koristi kasetne bombe nad pijacama...
КмеЋиш цмиздриш не престајешLud sam is toga..
Ti si odmah svršim to se vidi..
Pa da, rat baš nije najzdravijiГађана је Петрохемија Панчево. Огромна количина отрова-канцерогених супстанца је ослобођена. Кажу да су на сјеверу Данске мјерили неколико хиљда пута веће вредности од дозвољених. Питам се колика је онда била концентрација у Панчеву? Људи умиру од канцера...
Dozvoli: Nema borbe, nema rata, bez Jasera Arafata!Nema rata bez Jasera Arafata!
u dilemi sam ,da li si jednostavno priglup ili samo bezobrazanKao prvo NATO vojna vježba iz 1999. i najveći rat u Europi nakon ww2 nije za nikakvu usporedbu..
Pa šta nisi javio drugu Šojgu da znaš nego se praviš grbav?Rusi su danas (slučajno) otkrili da u luku Odesa stiže oružje brodovima koji služe za transport žita. (koliko moraš da budeš glup, ja to znam od početka)
Ukrajina se sporazumom obavezala da luku neće koristiti u nikakve vojne svrhe.
Ovo zahteva ponovno razmatranje sporazuma o izvozu ukrajinskog žita
Траже трећег чланаKao prvo NATO vojna vježba iz 1999. i najveći rat u Europi nakon ww2 nije za nikakvu usporedbu..
To nije sveDa ali vi ste ubili 0 američkih vojnika 1999. i 0 američkih vojnika 2022.
Dok je Pravi sektor skenjao dakle 70k rusobudala
Iranski dronovi imaju elektroniku iz Tetrisa. Buše kao da su iz Predatora V.Ma daj, koristi kako vi kažete, neke bezvezne slepačke dronove koje Ukiji masovno obaraju.
I ne bude li pristojan i fin prema gospodinu PlenkovićuNe bude li Vučku slušao EU neće Srbija dobiti ni bocu plina.
Ja nisam u dilemi jer ti si malo glup, puno tup i sta hoce reci neupotrebljiv..u dilemi sam ,da li si jednostavno priglup ili bezobrazan
93% podržava Zelenskog, istraživanje staro 20tak danaMislim da će 6 meseci biti dovoljno (trebaće otprilike 1-2 meseca da mobilizacija pokaže značajnije efekte, a onda ubrzanje.
A možda ukre opamete ove rakete pa zbace budaletinu pa kapituliraju i pre potpunog vojnog poraza.
Zelenbuba bi najsrećniji bio da može da vrati vreme pre ataka na most.Ulazimo u trusan period gde će iznenadni atentati na ruske građane postati The New Normal
Gde god se čovek okrene, leteće glava neke Darje ili nekog Kerča
КмеЋиш цмиздриш не престајеш
Данас цунами од усташких суза
Predivno.To nije sve
Azov su nedavno poslali na slobodu
A po čemu je za usporedbu? Nisu se spustili ispod 10k stopa, a nisu ni trebaliu dilemi sam ,da li si jednostavno priglup ili samo bezobrazan
То он због хаубице у хелићу?КмеЋиш цмиздриш не престајеш
Данас цунами од усташких суза

Колико га становника Донбаса, Мариупоља, Херсона подржава?93% podržava Zelenskog, istraživanje staro 20tak dana
Aha
Нису се усудилиA po čemu je za usporedbu? Nisu se spustili ispod 10k stopa, a nisu ni trebali
evo jos jednog retardiranog.Rusi su danas raketrirali Kijev Dnjepro,Harkov,..krilatim raketama kao sto je NATO koristio tomahavke 1999.Zasto je ovo potez ocajnika dok za istu stvar u Srbiji Libiji Bagdadu,...je potpuno razmna vojna doktrina?A po čemu je za usporedbu? Nisu se spustili ispod 10k stopa, a nisu ni trebali
Само ако не успе лагано да је утури, али инаЋе му то успеваТо он због хаубице у хелићу?![]()