Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema vecih nacista na Balkanu od vas Hrvata.

U svakom ratu vi ste bili na strani nacizma

I dan danas bastinite nacisticku propagandu i ideologiju

Dokaz

331581.jpg

Hrvati-za-dom-spremni-Plakat.jpg

Pa vi ste bili veci nacisti i od samih Nemaca. Nemacki nacisti su kapitulirali 9. maja 1945. dok ste vi hrvatski nacisti nastavili da se borite za nacizam jos 20 dana posle toga

A kakve veze mi imsmo sa ratom u ukraini? Kužiš koje imbecilne argumente ti rasipaš jbt.

A kakve veze mi imsmo sa ratom u ukraini? Kužiš koje imbecilne argumente ti rasipaš jbt.

Pa imate vi direktno ucestvujete u ratu na strani nacizma . Dajete dobrovoljce, oruzje, novac. Vi ste zaracena strana u sukobu.

To radi vlada NDH2

Cak ste davali i savete ***********ima kako da bolje izvrse genocid nad Rusima u Donbasu tj delili ste iskustva iz Oluje.

Iznuđen je? Zbilja? Dakle Putin tu ne sanja o velikoj ruskoj imperiji nego su ga Ameri natjerali u rat koji je znao da će izgubiti? Zanimljivo

Ne ovo je laž, Rus je glup, nesposoban i korumpiran, to što ameru to paše nije kriv amer nego bahati Rus koji misli da je jak.

One priglupe fore koje prodajete da Rus nije mislio da će rat biti gotov za 3 dana vam ne stoje iz činjenice da su odmah prvog dana napali Kijev, kužite, da je rus računao na dugi rat ne bi poslao elitne jedinice u smrt prvog dana rata.

Diši malo. I čitaj sa razumevanjem, znam da ti se srpski čini lak, ali nije dovoljno samo znati slova.

Sergej Sojgu izjavio da je 200 000 rezervista pocelo sa pripremama.
Sto je bilo sa preostalih 100 000? Jesu li to oni koji su pobjegli ili mobilizacija jos traje?
Mislim da je 200 000 nedovoljno za Ukrajinu i brojcano a pogotovu kvalitetno, rijec je o starijim i neiskusnim rezervistima.
Bojim se da ih ceka klanica.

Nema vecih nacista na Balkanu od vas Hrvata.

U svakom ratu vi ste bili na strani nacizma

I dan danas bastinite nacisticku propagandu i ideologiju

Dokaz

331581.jpg

Hrvati-za-dom-spremni-Plakat.jpg

Pa vi ste bili veci nacisti i od samih Nemaca. Nemacki nacisti su kapitulirali 9. maja 1945. dok ste vi hrvatski nacisti nastavili da se borite za nacizam jos 20 dana posle toga

Tako je, bravo

Prilozi

• 164346_166404405_Srbija 1941-1944 (4).jpg
    164346_166404405_Srbija 1941-1944 (4).jpg
    91,5 KB · Pregleda: 20
  • Akpns2.jpg
    Akpns2.jpg
    124,1 KB · Pregleda: 23
@dragon x, internet pamti sve :hahaha:
evo te s teme broj 12:
Ti si među prvima ukapirao šta se sprema nacistima. Evo lažu i da su Liman zauzeli a nisu:

https://t.me/SrbijaRusija/5090

Nije samo Kadirov, još neki komandanti su najavili iznenađenja za ukrajinsku vojsku, šta misliš o kakvom iznenađenju se radi?

Šta misliš da li su naši drugari znatiželjni isto? :D

:dash:
Da i?

Jesu ih pobili samo za jedan dan više od 400? Jesu. Znači da su ih izmamili na otvoreno da ih pobiju.

Sergej Sojgu izjavio da je 200 000 rezervista pocelo sa pripremama.
Sto je bilo sa preostalih 100 000? Jesu li to oni koji su pobjegli ili mobilizacija jos traje?
Mislim da je 200 000 nedovoljno za Ukrajinu i brojcano a pogotovu kvalitetno, rijec je o starijim i neiskusnim rezervistima.
Bojim se da ih ceka klanica.
Jbg, kad moronima sa IQ na numerologiji broja košulje moraš sve da objašnjavaš kao detetu u vrtiću.
Pozivi za mobilizaciju su sa različitim datumima javljanja, radi kapaciteta.
Uzgred, javilo se i 70000 dobrovoljaca koji nisu na spisku za mobilizaciju, tako da računaš na znatno veću cifru od 300000

@dragon x, internet pamti sve :hahaha:
evo te s teme broj 12:
Ti si među prvima ukapirao šta se sprema nacistima. Evo lažu i da su Liman zauzeli a nisu:

https://t.me/SrbijaRusija/5090

Nije samo Kadirov, još neki komandanti su najavili iznenađenja za ukrajinsku vojsku, šta misliš o kakvom iznenađenju se radi?

Šta misliš da li su naši drugari znatiželjni isto? :D

:dash:
Ahaha, Liman je naš. To što piše na internetu je fake :mazi:

Neće ih ni donacije spasiti od kapitulacije, džaba oružje kad ga nema ko da koristi.
Upravo su ih te donacije i spasile, konstantno dolaze.
Trebalo je vremena da proces obuke vojnika, dopremanja naoruzanja u Ukrajinu i na bojiste i njihovo bojevo koristenje pocne donositi plodove, za to su trebali mjeseci da budu u tolikoj mjeri da bi donijela konkretnu prednost na bojistu.
Pocelo je skromno sa sljemovima da bi se zavrsilo raketnim bacacima, samohodnim haubicama, avionima i helikopterima.
Donacije konstantno dolaze, Ukrajinci se konstantno i ubrzamo obucavaju. Nakon 6 mjeseci vide se rezultati.
Rusi vise nemaju nadmoc u naoruzanju, u ljudstvu je nikad nisu ni imali, jedina nadmoc im je u zraku ali ne donosi im nikakvu prednost na zemlji. Jer pjesak dobija rat a ne pilot.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back