Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.430
Да, и песма и певачица.Красиво.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, и песма и певачица.Красиво.
Tako, tako, ko ih je terao da rade za Ukre?Bugarska fabrika granata za Ukrajinu gori. U eksploziji troje mrtvih (za sada)
![]()
To ni nije ruska rec (slovenskog porekla), ta rec im je ostala od vekovnih vladara Tataro-Mongola.Па да. И у множини кажу лошади за врсту тј. род, а ми кажемо коњи.
MozdaPostoje 2 mogućnosti, 90% Rusi, ne zbog plina jer znaju da su tu popušili i što prodaju ove godine prodali su, Namjerno su sjebali NS1 a NS2 neznatno oštetili,l juče su prdili cijeli dan da mogu već danas slati plin preko NS2, kad bi Švabe prihvatili Putin bi imao još jednu pobjedu ali nema ništa pd toga.
Po mom subjektivnom mišljenju 90% Rusi.
Tu su i Ukrajinci koji bi u nekom ludilu mogli to napravit, ali to je toliko nevjerojatno pa ću ostavit 10%, Sam 0%.
Razumem te tvoje kajkavske akrobacije pa sam mislio da i ti razumes moje banatske, Civutin je isto sto i kod tebe Zidov odnosno Jevrejin.A kaj ti je značilo Čivutin?
Naravno da je logično ali trenutno nemaju ni vojnika ni tehnike za to. Šta će biti u budućnosti videćemo. Nisam više optimista po tom pitanju.
Pusti se neprijatelj da se dobro izmori, pa onda udar kad se oseti da im popušta borbena sposobnost. Tako se i Hitler dobro opekao na Ardenima 44-te: posle kontraofanzive nisu Nemci imali snage ni da se zadrže na prvoj liniji Zigfridove linije, pa je odmah posle toga počeo njen proboj....
Mislim da ovo povlačenje ka Hersonu sem pesimistične može imati i optimističnu verziju...
Kao kad se voda uz plažu povuče pred nadolazeći cunami....
Možda se Rusi povlače da bi ceo prepušteni prostor poklopili nečim jakim...baš jakim...
Ako je to slučaj onda im i odgovara što veče gomilanje Ukra na toj čistini...
...
Projekat Blue Beam je jedan od najopasnijih tajnih programa, koji je osmislila NASA. Autori projekta Blue Beam će iskoristiti tehnologiju koja se čuva u tajnosti da stvore nebeski šou, uz pomoć 3D holografskih slika, koji će izgledati kao „Drugi dolazak“ ili pojavljivanje novog Mesije, kako bi u ljudima izazvali paniku i došli do željenog cilja.
Prirodni fenomen poznat kao light pillarNego...u vezi onih svetlosti nad Rusijom....
Prvo cu staviti ovaj Twit Elona Muska koji se svađa sa Kasparovom oko toga koliko se ko žrtvovao za Ukre...:
https://twitter.com/elonmusk/status/1577081450263769089
![]()
E sad da se vratimo na svetlost...
Ili se necim deluje sa satelita po Rusiji...ili možda psiho-prevarantski projakat Blue beam...
ILI...možda Rusi laserima prže američke i Muskove satelite koji pomazu Ukrima...
Nešto od to troje...
Naravno, ako je sve relevantno u vezi tih fotki...
BTW
Ko nije čuo za tzv projekat Blue beam, evo malo edukacije:
...
Možda, ko zna šta će se sve kasnije izdešavati. Možda je i naplata štete za Nord Stream? Videćemo već šta će Maxar da izjavi.Prirodni fenomen poznat kao light pillar
![]()
![]()
Pobiti sto vise Cecena i Dagestanaca moze dati dobre rezultate.ne bih rekao...kakve bi bile posledice toga...opsta mobilizacija i uvodjenje ratnog stanja, a time i mogucnost nemira na Kavkazu
Ja nisam, objasni.Ne lupetaj.
Da li si čuo i znaš li šta je egzoskelet?
Zelim mu da je ziv i zdrav, ne treba da na.ebe, radi samo sto i milioni drugih, kopanje rovova sa onim kratkim asovcicem bila bi mu dobra terapija.Bojim se da nece nazad u limenom kofercetu
U stvari sad mu je sansa da se naebe nane nanine ukrasama![]()
Siguran sam da u Ceceniji postoje mnogi koji bi kratili Kadirova za glavu, nema tu posla za Amere preduhitrice ih Ceceni.ajd malo hipotetike...zapadne sluzbe, bi mogle ponovo podici nivo provokacija...setomo se ubistva Darije Dugin, verovatno je meta bio njen otac Aleksandar...kakva je bila reakcija ruskih sluzbi, po starom obicaju, nisu nista uradili da kazne suprotnu stranu...ovo je neko moje predvidjanje, doci ce do pokusaja ubistva Kadirova i time izazvati krvoprolice u Ceceniji...to bi dovelo do sukoba klanova, a time i povlacenja cecenskih vojnika sa fronta, radi medjusobnih borbi...
Nema nade za to - Zeleni je u pregovorima vodenim preko Erdogana odbio sve ponude, a sad juriša bez obzira na gubitke koji nisu mali, i uspeće da dotera do totalnog rata - Ukropistan ni ovo ne može dugo da izdrži, a posle tek neće ni opstati kao država.Ne bih voleo ni da izgube Rusi ,ni da totalno razbucaju Ukrajinu. Moja zelja je status kvo ,ovakvo stanje zamrznuto. Da li kraj rata bila smrt ili atentat na nekog od dva lidera?
Vidi, vidi i Luki zna da protestuje a ne samo da klima glavom.Лукашенко: Украјина наставља са провокацијама на белоруској граници „Украјина врши оптичко, електронско и радио-техничко извиђање наше територије, трупа и објеката, својим дроном често нарушава белоруску државну границу“, рекао је Лукашенко.
![]()
putin zna da igranka traje dok se evropa i USA ne izmore a onaj narkoman u svemu ima samo sporednu ulogu ucjenjen zbog panama papira...****** su u biti izgubili svu opremu s početka rata uključivši i onu zarobljenu i sada koriste čitav arsenal iz evrope skupljen zbrda zdola a koji opet neće trajati vječno što vodi direktno prema upotrebi originalnih zapadnih sredstava kojih opet ovi nemaju dovoljno za poklanjanje jer je zapad živio zadnjih 30god. uspavan pod kišobranom USA koja je ipak samo pomorska i zračna velesila nedostižna za PVO bliskoistočnih zemalja...treba znati da su ****** zadnjih mjeseci izgubili vojske koliko čitava britanska armija i to govori o intenzitetu sukoba...i treba znati još jedan moment a kojeg pokazuju bogati poduzetnici...nastavi li se ovaj sukob pretrpjet će nenadoknadive gubitke uložene u evropsku industriu zadnjih više od pola stoljeća a ne vjerujem da će to dopustiti i kako kaže poslovica ne laje elon musk zbog sela (mira) već zbog sebe......Pusti se neprijatelj da se dobro izmori, pa onda udar kad se oseti da im popušta borbena sposobnost. Tako se i Hitler dobro opekao na Ardenima 44-te: posle kontraofanzive nisu Nemci imali snage ni da se zadrže na prvoj liniji Zigfridove linije, pa je odmah posle toga počeo njen proboj.
Glupo je upuštati se u neke ogromne defanzivne bitke - izgubiš i ti mnogo borbene sposobnosti, pa ti treba nekoliko meseci da organizuješ napad - neće ovo da se zavši u Hersonu, nego u Nikolajevu i Zaporožju.