Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
O kojoj revoluciji ti pričaš?Auuu, a jedra EU pred revolucijom zbog tih “80 godina truleži”.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O kojoj revoluciji ti pričaš?Auuu, a jedra EU pred revolucijom zbog tih “80 godina truleži”.
Uvjek neki novi izgovori. Koji zakon im je omogucio da uopce izvrse agresiju 24.02? A sad da im to bude prepreka. Ne, vec su jednostavno zakasnili.Masom jer pojačanja nisu još angažovana - u zakonu stoji da rezervisti i redovna vojska mogu da se angažuju jedino za vreme ratnog stanja ili ako je RF napadnuta - ovo dosad je bila samo vojna intervencija.
od taktičkih (2.5-10-20 kt) nikad nije bilo značajne radijacije.Pa osetljiv sam na laganje. Kao plašiš se da budeš meta nuklearnog napada, a znamo da ti je problem porez. Što manje budeš lagao, manje ćeš da dobijaš po repiću, što bi Frtajler rekao.
Inače, sad kao imamo nuklearni štit, pa ako dođe do globalnog nuklearnog rata, nama neće ni dlaka sa glave da fali. Radijacija ide samo u EU, i ne prelazi granicu. Ali ako uđemo u EU, e onda gubimo nuklearni štit, i nema granice za radijaciju.
Da, to vrlo brzo nestaneod taktičkih (2.5-10-20 kt) nikad nije bilo značajne radijacije.
Nisu JNA analiticari ti koji tvrde da se Rusi povlace vec i sami Rusi.To što te podučavaju JNAlitičari i folira te TV je tvoj problem - šta da ti kaže Plenki? Da ti trpiš zbog sankcija i kontra mera a da nije izvesno ni to da će Ukropistan opstati?
Napisao sam već da me zaboli k.rac za tuđmana i krajinu. Ne zamaram se nekim povijesnim glupostima iz jednostavnog razloga što se moram brinuti da svojoj obitelji pružam što bolji život jer mi ta mitomanska sranja ne omogućuju hranu i krov nad glavom dok se očito ljutim mitomanskim Srbima računi plaćaju sami od sebe.Lepo, kad se nema argumenata. Ne razumem kako se istorijski narod kao Hrvati - zavrnuli šiju Simeonu, identifikuje sa Tuđmanom - komunjarom kao i Zlobodan, a neki i sa Pavelićem. To je znak nepoštovanja sebe kao naroda. Šta je Tuđman u odnosu na Kralja Dmitra Zvonimira? Tuđmanu uspelo da pobedi šaku jada iz Krajine, a Kraj Zvonimir potukao prvu ili drugu silu tadašnje Evrope. Jedino je Karlo Veliki bio jači od Bugara tada.
A *******, zahladilo je malo pa malo međuljudske topline ne škodiHahaha ulovili gay ruske vojnike in flagranti

Nemoguće, radio Rusofil je javio da su uništeni.
Proverio si ti moj k. Da si ista proverio znao bi da je visina Putina drzavna tajna, sto jasno govori koji je kompleksas zapravo. No jos malo pa cemo urinirati na njegovo ime kao na Hitlera sto smo 45'.E'o provjerio sam samo za tebe i ispo si obični džegonja.
Pogledajte prilog 1232036
Pogledajte prilog 1232037
Za grijanje grla se inače uzima šal.A *******, zahladilo je malo pa malo međuljudske topline ne škodi![]()

Ја чекам да видим шта ће Аца да уради. Је л' се уједињујемо с Аустријом и Угарском?Još jedan dan ničeg novog na frontu. Čekamo da Putin proglasi rat, što verovatno neće učiniti do sutra. Možda će na rođendan jbg

živi bili pa vidjeliNemoj tebi da riknu Nikolajev i Zaporožje.
a možda čovjek neće šal nego malo toplog napitkaZa grijanje grla se inače uzima šal.![]()
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLRuski LGBT odred. R.I.P
znači li to da podržavaš muške izljeve ljubavi? Stvarno si me razočarao.To što gori Internet ne znači baš ništa. Baka, snovi i Co.
Ja ti lijepo postavim sa pojakog globoportala jer si napisao da provjerim.Ja provjerio i ti se sad bijesno propinješ na zadnje i nesto njištiš.Da sam znao da si tome sklon ne bi napisao nista jbg da se ne uvrijedis

a možda čovjek neće šal nego malo toplog napitka![]()