Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Masom jer pojačanja nisu još angažovana - u zakonu stoji da rezervisti i redovna vojska mogu da se angažuju jedino za vreme ratnog stanja ili ako je RF napadnuta - ovo dosad je bila samo vojna intervencija.
Uvjek neki novi izgovori. Koji zakon im je omogucio da uopce izvrse agresiju 24.02? A sad da im to bude prepreka. Ne, vec su jednostavno zakasnili.

Pa osetljiv sam na laganje. Kao plašiš se da budeš meta nuklearnog napada, a znamo da ti je problem porez. Što manje budeš lagao, manje ćeš da dobijaš po repiću, što bi Frtajler rekao.

Inače, sad kao imamo nuklearni štit, pa ako dođe do globalnog nuklearnog rata, nama neće ni dlaka sa glave da fali. Radijacija ide samo u EU, i ne prelazi granicu. Ali ako uđemo u EU, e onda gubimo nuklearni štit, i nema granice za radijaciju.
od taktičkih (2.5-10-20 kt) nikad nije bilo značajne radijacije.

To što te podučavaju JNAlitičari i folira te TV je tvoj problem - šta da ti kaže Plenki? Da ti trpiš zbog sankcija i kontra mera a da nije izvesno ni to da će Ukropistan opstati?
Nisu JNA analiticari ti koji tvrde da se Rusi povlace vec i sami Rusi.
Defanziva jer je protivnik jaci. Kad to kazem ti me demantiras tako sto spomenes Plenkija, JNA i statijaznam
Bravo

Bez struje, ruski svijet tame
FeJs5liXkAM2q6y.jpeg

Lepo, kad se nema argumenata. Ne razumem kako se istorijski narod kao Hrvati - zavrnuli šiju Simeonu, identifikuje sa Tuđmanom - komunjarom kao i Zlobodan, a neki i sa Pavelićem. To je znak nepoštovanja sebe kao naroda. Šta je Tuđman u odnosu na Kralja Dmitra Zvonimira? Tuđmanu uspelo da pobedi šaku jada iz Krajine, a Kraj Zvonimir potukao prvu ili drugu silu tadašnje Evrope. Jedino je Karlo Veliki bio jači od Bugara tada.
Napisao sam već da me zaboli k.rac za tuđmana i krajinu. Ne zamaram se nekim povijesnim glupostima iz jednostavnog razloga što se moram brinuti da svojoj obitelji pružam što bolji život jer mi ta mitomanska sranja ne omogućuju hranu i krov nad glavom dok se očito ljutim mitomanskim Srbima računi plaćaju sami od sebe.
Assassins Creed Thank You GIF by Ubisoft Nederland

Prilozi

• D76605C2-2540-4511-B683-4D4B05F6B446.jpeg
    D76605C2-2540-4511-B683-4D4B05F6B446.jpeg
    46 KB · Pregleda: 16
eto
Bugari nisu se slozili i potpisali deklaraciju 9 istocno..ijjebanih drzava da se Ukrajina primi u nato.

"Rumen Radev does not agree with the full text of the declaration adopted by some countries of Eastern Europe regarding Ukraine's membership in NATO. The President supports other positions contained in the document," the statement says

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back