Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.399
У РФ или у Руском царству.Nema ništa od “padanja”, Ukropistanska propaganda non stop “oslobađa” Herson i Mariupolj.
Slede Ukropistancima teški dani i meseci, a posle decenije i vekovi u RF,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У РФ или у Руском царству.Nema ništa od “padanja”, Ukropistanska propaganda non stop “oslobađa” Herson i Mariupolj.
Slede Ukropistancima teški dani i meseci, a posle decenije i vekovi u RF,
Nećeš, samo se neki ovde junače, strah ljude od sloma države koja je nastala devedesetih.Osedećemo mi realno do njihovog odgovora. **** se njima za nas.
![]()
Može. Wikipedia.može link o tom neuspelom referendumu?
Легалисти. Нема зезанције.Sad sam cuo da ruski regruti nisu mogli po njihovom ustavu da idu van teritorije Rusije, Zato se zuri sa ovim pripajanjem Luganska i Donecka ,Od cetvrtka kada DUMA usvoji da je i to Rusjia mogu se ocekivati da te nove jedinice odu tamo
Opet ti kazem, nista od toga. Sarmat je Rusima samo garancija da ih Amerikanci vjerovatno nece napasti prvi nuklearno (Mada nije ni to iskljuceno sa obzirom na stanje ruske tehnike).Mitologija - to je ostalo od doba Hladnog Rata - ubeđivani su oni iz evropskog NATO da im ne preti opasnost, iako se znalo da je mnogo verovatniji nuklearni rat u Evropi nego da se U.S of A i SSSR međusobno unište.
Kako to misliš dobijaju bez problemaNemci to dobijaju bez problema, ali to ne ide bez povratka celokupne teritorije Istočne Pruske i jugoistoka Saksonije u Nemačku. Sve što je Poljska otela posle WW 2. Nikako bez toga.
Auuu, a jedra EU pred revolucijom zbog tih “80 godina truleži”.Znam ja dobro razloge, ne moraš se truditi. Pa napisao sam, neka slobodno ostane u sklopu Rusije jer nitko neće preuzeti 80 godina truleži.
Ови Украјинци никако да науче украјински. И даље користе матерњи руски језик.
Ne - RF ima mnogo više interesa da saseče Poljsku, i dobije saveznika za dalje mere prema ostatku Poljskice, nego da brine o udaljenoj enklavi.Kako to misliš dobijaju bez problemaMisliš ako Rusi izduvaju u UKR?
Za to vrijeme Rusi igraju tenis, kartaju, bave se društveno korisnim radom..Putevi severno od Hersona su zatrpani ukrajinskim mrtvim vojnicima, ranjenici se prevoze u grupama, a da bi ih spasli moraju ili da vratite kolone ili da se mole Bogu da se sve brzo osuši. Ali ko za kur krasni, kiša neprekidno pada
Bas evo gledam mrtve ruske kolone,osakaceni leze pored ceste,sprzeni,ranjeni moram vise izgleda verovati ruskim medijimaPutevi severno od Hersona su zatrpani ukrajinskim mrtvim vojnicima, ranjenici se prevoze u grupama, a da bi ih spasli moraju ili da vratite kolone ili da se mole Bogu da se sve brzo osuši. Ali ko za krasni kur, kiša neprekidno pada
Jednako su bila pitanja na referendumima u SFRJ, osim Slovenije koja je imala čisto pitanje o samostalnosti i Srbije koja nije ni održala referendum.Pre tog Act of Independence je bio neuspeli referendum - posle opsena - “da li ste za suverenu Ukrajinu sa pravom da uđe u državnu zajednicu sa RF”. Celo jedno pitanje.
A gle, ne da mi se razglabati o tome. Sam znaš da nećemo jedan drugome promijeniti mišljenje.Posle proterivanja Srba Tuđman im je poželeo srećan put, a Hrvati u Srbiji su imali probleme jedino sa idiotom Šešeljem, a ne i sa zvaničnom Srbijom. Šefica Vlade Srbije je polu Hrvatica, pa nije izbio nikakav ustanak zbog toga.
Jezik je nebitan. 95% Iraca ne govore Irski. Ali volio bi da te vidim da Ircu u oci kazes da je ustvari Englez. Pogotovo onim u Sjevernoj Irskoj.Ови Украјинци никако да науче украјински. И даље користе матерњи руски језик.
Očito je jedino da se bojiš sloma Ukropistanije, al’ vradžbine ne pomažu.Opet ti kazem, nista od toga. Sarmat je Rusima samo garancija da ih Amerikanci vjerovatno nece napasti prvi nuklearno (Mada nije ni to iskljuceno sa obzirom na stanje ruske tehnike).
Dakle Rusi strateske nuklearne opcije nemaju bez da rizkuju samounistenje. Dok konvencionalni rat ocito gube. Uskoro dolazi i do kraha ruske ekonomije posto vise od 80% plina ne mogu nigdje vise da plasiraju, dok im ostale sankcije unistavaju ono malo industrije sto je ostalo. Kapitulacija i povlacenje iz Ukrajine su blizu.
Napravili su Ukraše fenomenalnu trgovinu. Za prilično nebitan Liman dadoše za obranu Donjecka ključni Artemovsk. A ti i dalje ukrcavaj M777 u Mi-8.Za to vrijeme Rusi igraju tenis, kartaju, bave se društveno korisnim radom..
Ne brine njih nekakve izmišljene ukrajinske ofenzive.
Ako i ovde rusi poppuše na ovoj močvarnoj pustopoljini di se na 20 km vidi grana slučajnog stabla kad se zanjiše onda nek anektiraju i Eritreju.Putevi severno od Hersona su zatrpani ukrajinskim mrtvim vojnicima, ranjenici se prevoze u grupama, a da bi se spasli moraju ili da vratite kolone ili da se mole Bogu da se sve brzo osuši. Ali ko za krasni kur, kiša neprekidno pada
mane štaniMože. Wikipedia.
Opet ti da je Liman beznačajan skupa sa 5000 km2 oslobođene teritorije..Napravili su Ukraše fenomenalnu trgovinu. Za prilično nebitan Liman dadoše za obranu Donjecka ključni Artemovsk. A ti i dalje ukrcavaj M777 u Mi-8.
Da preduzmu nešto pod hitno inace prelazim na drugu stranu,čuo sam da zapad dobro plaća.Osedećemo mi realno do njihovog odgovora. **** se njima za nas.
![]()