Нешто сумњам да је иједан део сем можда пепељаре направљен у Русији.Prećiće na Aurusa - Made in Russia:
Pogledajte prilog 1231208Pogledajte prilog 1231209Pogledajte prilog 1231207
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нешто сумњам да је иједан део сем можда пепељаре направљен у Русији.Prećiće na Aurusa - Made in Russia:
Pogledajte prilog 1231208Pogledajte prilog 1231209Pogledajte prilog 1231207
to je zato sto ne znas da prepoznas infiniti i akuru, ali kako god, danas koliko para toliko i muzike, nisu svabe jedini, mislim voze se i ovde, ali nisu broj 1.Нешто нисам приметио руске ловаторе да возе Ладу, Волгу него само Мерцедес, БМВ, Ауди.
Oko spoljne politike NEMA nigde debate - to je svuda prerogativa izvršne vlasti.Vidim i tamo se Pretvaraju da postoji debata
Isti štos koristi i SNS
Ниједно ауто није руско, леп покушај.to je zato sto ne znas da prepoznas infiniti i akuru, ali kako god, danas koliko para toliko i muzike
Veci je problem sto u modernim ratovima brojnost ljudstva ne igra ni blizu toliku ulogu kao u ratovima koje je Rusija vodila u proslosti. Ali cak da igra, Rusija danas sa manje od 2% svjetske populacije, uz demografski nepovoljnu starosnu strukturu ni na tom planu ne moze ponuditi nista vise.Проблем је што је тад читав запад био уз Русију, слао конвоје и конвоје тенкова, авиона, камиона, материјала, хране. Данас је обрнуто а Русија не да нема ни 20% снаге СССР-а него нема ни 20% мотивације и одлучности коју је СССР имао и то је најгоре. Мотивисаност и одлучност често надокнаде остале недостатке, као што видимо на примеру Украјине.
Ne izmotavaj se - niti je bila neka gomila mrtvih, Rusi uhvatili bitno više Ukra nego Ukropistanci Rusa, gde su Ukropistancima trofeji? Gde su uništeni i zarobljeni tenkovi, transporteri, oružje?Rusi se povukli iz Limana?
Sigurno je po planu, opšte je poznato da je brzo povlačenje najbolja moralna priprema vojske za ofanzivu.
ni jedan auto, ali zasto bi bio, pa ceo svet pravi kola; zasto bi se rusi tu trtili, u autoindustriji, ako ne uvezu od svaba, uvesce iz bilo koje druge zemlje? pa nece ostati bez automobila valjdaНиједно ауто није руско, леп покушај.
I da to sve sto si nabrojao je danas dovelo do kolapsa fronta, kolapsa ruske vojske i na kraju pitanje je oce li ista ostati od ruskih etnickih prostora tamo.Fantastična im taktika. Za sedam meseci sukoba, pet puta malobrojniji neprijatelj, uništio im skoro sva sredstva koja su pre sukoba imali, izbacio iz stroja 100.000 boraca i anektirao petinu Ukrajine.
To se sigurno na West Pointu izučava.
Instruktori im verovatno Hrvati. Dele iskustva kako je njih tri godine jeb***** 30.000 krajiških čiča. U so da su se pretvorili ne bi Hrvatima ručak osolili.
Pa opet uredno i po naređenju, pokupili pinkle i otišli za Ledine.
Dobro, neki su se i Amerika dočepali.
Управо то, није ово корејски рат па да Кина убаци 2 милиона војника и потисне Американце. Друго време, другачији свет.Veci je problem sto u modernim ratovima brojnost ljudstva ne igra ni blizu toliku ulogu kao u ratovima koje je Rusija vodila u proslosti. Ali cak da igra, Rusija danas sa manje od 2% svjetske populacije, uz demografski nepovoljnu starosnu strukturu ni na tom planu ne moze ponuditi nista vise.
Prvo savladaju gramatiku i pravopis - “auto”, skraćenica od “automobil”, je muškog roda, i kaže se “jedan auto”, prvo to, pa se onda komentarišu ratovi koj se još vode, i koji će trajati možda još godinu - dve.Ниједно ауто није руско, леп покушај.
Можда зато што су суперсила и у свему су најбољи како нас русофили филују већ деценијама.ni jedan auto, ali zasto bi bio, pa ceo svet pravi kola; zasto bi se rusi tu trtili, u autoindustriji?
besmislica. od rusa kupuješ raketne motore pa zaključuješ da su ameri nula.Од Ирана који је под санкцијама 40 година набављаш дронове, толико о руској електронској индустрији.
Nije, nije, znači, pošto N1, Jutarnji i Večernji tako kažu, Rusi stvarno “ne mogu”.Управо то, није ово корејски рат па да Кина убаци 2 милиона војника и потисне Американце. Друго време, другачији свет.
Rasipanje ljudi i materijala, gubljenje vremena, birokratija, mekokite "vodje" koji misle da je rat igra itd.Imam ozbiljno pitanje: zašto je ruska vojska prije 4 ili 5 mjeseci mogla uništavati sve pred sobom a sad to više ne može?
Šta se točno i konkretno desilo da se to promijeni?
Hrvoje stajl klasika,glupost na izvolte takodje klasikaPrvo savladaju gramatiku i pravopis - “auto”, skraćenica od “automobil”, je muškog roda, i kaže se “jedan auto”, prvo to, pa se onda komentarišu ratovi koj se još vode, i koji će trajati možda još godinu - dve.
Dakle ti ne razumijes ono sto sam ja napisao?
Dao Zloba Liku za Kosovo. A ti mene onda pitas zasto nijesam pocinio samoubistvo koje ne bi nista promijenilo osim sto bi zaebalo moju familiju.
u autoindustriji nisu supersila, ne trebaju ni da budu, ali u raketnoj industriji jesuМожда зато што су суперсила и у свему су најбољи како нас русофили филују већ деценијама.
Austrija vodi pre svega nacionalnu politiku i ima odlicnu saradnju sa Rusijom. Austrija ima ogroman gasni hub u Baumgartenu koji se snabdeva iz Rusije.Има смисла само зашто би Аустрија била поштеђена?
Јасно ми је да су ипак стара нација која има историју и традицију и да ће паметно гледати само свој интерес, као и Мађари, али на који начин они могу да се извуку за разлику од Немаца који су све то исто?
Dakle ti ne razumijes ono sto sam ja napisao?
Dao Zloba Liku za Kosovo. A ti mene onda pitas zasto nijesam pocinio samoubistvo koje ne bi nista promijenilo osim sto bi zaebalo moju familiju.
Ovo gowno mozes sklepati u garazi za jedno popodne.Bombarderska avijacija, tajvanski borbeni dron koji nosi šest 82mm minobacačke granate. Ozbiljna stvar .
idi bre grome... od najveće ličke kukavice očekuješ da stane ispred ustaša.Nema tu ništa Sloba kriv, Putin kriv...ti si kriv...što nisi do poslednjeg metka, bajoneta, kundaka stao ispred nato ustaša...?

Izvini, nisam te razumeo. Naveo sam kao primer ofanzivu 300.000 kineskih dobrovoljaca, koja je pocepala tehnički superiorni Amerikance u paramparčad.kao prvo...kineski dobrovoljci su krenuli sa čitave kinesko korejske granice...možemo li sutra kada rusi proglase antiterorističku operaciju očekivati 300 000 vojnika kako ulaze u ex ukrajinu ne samo iz pravca novoproglašene rusije..
Значи Н1 ако каже да сунце излази на истоку ти ћеш тврдити супротно.Nije, nije, znači, pošto N1, Jutarnji i Večernji tako kažu, Rusi stvarno “ne mogu”.