Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne nadaj se bajci ove zime, sledi horor!

jedini zez rusije je sto nije zavrnula gas svabama, sad nema cime da ih ucenjuje, dok poljaci likuju - sa istog linka
Well, considering Poland celebrated the opening of a new pipeline to Norway only a few days ago, and a certain former Polish MP cryptically thanked the United States on Twitter, it is fair to make a few guesses.

The first lesson of doing crimes is not to brag about it on twitter
И што твој цар не сравни Пољску као казну и опомену онда?

Nakon sto je ruska vojska pokazala apsolutnu nemoc na bojnom polju, odredjene teritorije u samoj Ruskoj Federaciji su danas pod znakom upitnika. Jedino sto je sprijecavalo ruske susjede i kolonizirane narode da rovare po Rusije je mit o najjcoj kopnenoj sili na svijetu. A malo je reci da je on srusen tokom ove SVO.
zanimljivo povjest ili se istorija ponavlja u sličnim obrascima...poput tebe su vjerovatno govorili finci u zimskom ratu ili hrvati iz izv 369.pukovnije u staljingradu koji su dovikivali ...ivane uskoro buć buć u volgu...

nuklearnog rata će biti to je neizbježno samo pitanje kojeg intenziteta i na kojoj teritoriji...ja pretpostavljam na području između dnjepra i rajne a ne bih izuzeo ni udare po kanadi da malo radijacija osmudi i amere...izrael je itekako moguća meta kao najdraže čedo američkih hazara...

FeAEeV_XgAAoyf4

zanimljivo povjest ili se istorija ponavlja u sličnim obrascima...poput tebe su vjerovatno govorili finci u zimskom ratu ili hrvati iz izv 369.pukovnije u staljingradu koji su dovikivali ...ivane uskoro buć buć u volgu...
Проблем је што је тад читав запад био уз Русију, слао конвоје и конвоје тенкова, авиона, камиона, материјала, хране. Данас је обрнуто а Русија не да нема ни 20% снаге СССР-а него нема ни 20% мотивације и одлучности коју је СССР имао и то је најгоре. Мотивисаност и одлучност често надокнаде остале недостатке, као што видимо на примеру Украјине.

A i uvijek od boljeg ima bolje... i tako.

Sjecam se kolko puta u ratu kad smo biloi na nekom terenu kolko mi je zivaca otislo da nas ne napadnu samo dok se nijesmo nedje bolje smjestili.
Gde si služio? Varaždinske Pume ili IX Rafael vitez Boban bojna? A ne, grešim, ti kažeš da si Likota, verovatno iz Krivog Puta pa zasigurno 27. satnija iz Gospića
U 6. ličkoj (mislim na novu 6. ličku iz ratova 90.tih) sigurno nisi. Među njima nisam zapazio takvih plačipizdi.

Poslednja izmena:
nuklearnog rata će biti to je neizbježno samo pitanje kojeg intenziteta i na kojoj teritoriji...ja pretpostavljam na području između dnjepra i rajne a ne bih izuzeo ni udare po kanadi da malo radijacija osmudi i amere...izrael je itekako moguća meta kao najdraže čedo američkih hazara...
Не лупај, Рус је можда луд али не толико да нестане у атомској печурци.

Pa koliko vidimo,nije im unistio sve,a i ima ih i dalje dosta i napreduju.

Jesu stigli Rusi,prodje godina
Većina tehnike sa kojom trenutno raspolaže ukrajinska vojska dobili su iz donacija.
Aktivirali su nešto otpisanih t-64.
Trenutno Rusima prave probleme svojim brojkama, kao što su Kinezi napravili Amerima u Korejskom ratu.
Garant imaju instruktor iz Kine. Podli Kinezi.

Zanimljivo da je ovo vjerovatno i istina. Koliko god nestvarno i glupo izgledalo. Dao Zloba Krajinu i RS da sacuva Kosovu! E tako ce i ovo, jos bi se Ukr. mogla malo i prosiriti kako sve ide.

Naebali su sad je 1000000% jasno!!!

To su IGRE, TO JE SAH, POKER, GENIJALNI POTEZI. Bas sve isto ko i kod nas!
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Pa defetisto, što nisi život položio za Liku?

Jel ti neko branio da poput majora Tepića dočekaš ustaše i NATO sam ako treba?

Nego sad u službi NATO-a, usled Stokholmskog sindroma..., širiš dalje defetizam...slizavajući se ovde sa najcrnjim ustašama...:ceka:

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back