Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Angela Merkel: Putinove prijetnje trebamo shvatiti ozbiljno​

----

Vjerovao sam joj i to mi je najveća greška. Dobro je poznavala Putina a nije učinila ništa. baš suprotno pod njenim vodstvom Njemačka je postala energetski zavisna a Bundeswehr nije moderniziran. Žao mi je frau Merkel ali tebe je Putin prevario kao nekada Hitler Neville Chamberlaina. Svi su ih upozoravali da se je Putin promijenio i da hitno mijenjaju politiku suradnje kada mostova više nema, pa čak i Trump.
Jednostavno nije mogla da razumije da bi ovo neko radio u sadašnje vrijeme i koliko je Rusija zaostala . (ideje o Ruskom svijetu itd) Velika greška, uvukla je Njemačku u velike probleme.

Ubijala ih je nasa srpska policija mnogo vise, rat je bio 2 godine pre bombardovanja, neobrazovani geaku. Prekini da lazes.
Nemoj nekome da lepis te epitete jer si sam takav.Ukupan broj poginulih siptara na KiM je negde oko 13000, ukljucujuci poginule ovk i civile. Od tog broja vise stotina siptara je pogubila ovk,cesto nakon otmica i mucenja. Na osnovu sudjenja u Hagu nikada se nije radilo o slucajevima sa stotinama civila,nego najvise etnicko ciscenje u koje su po komandi 1999. krenuli
Sada lepo odje8es i javis se tek kada ovladas informacijama

Poslednja izmena:
Ajmo ruskosrbski svete ...dobrovoljne donacije :D

1664529050589.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back