Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CIA Satanisti ne staju sa ritualnim zrtvovanjem ljudi zarad false flagova...da bi medijski zasenili danas kad Putin oslobadja 20% Ukrajine

Markale, Vase Miskina, Račak, Njujork 2001. Buča...
I sad Zaporozje...

Znam da nemaju srama i stida da bi im se reklo Sram ih bilo...

Ali njihovo ZLO nece pobediti !!!

Smrt CIA satanistima i fašistima !

...
Ne zaboravi Korišu 99 te kada je Nato pobio albanske civile u koloni koju sam već pomenuo
. Doduše na kraju su priznali da su to oni iako su mesec dana krivili Srbe!!

Lažni referendumi, bombardiranja, aneksije teritorija, zločini, agresija, prisvajanje tuđeg teritorija, masovne grobnice, granatiranje civila, silovanja i mučenja civila, nakon čega je slijedio poraz od slabije vojske i bežanija epskih razmjera u kojoj smo vidjeli u kakvim su uvjetima ratovali i živili "profesionalni ratnici". - Svaka sličnost sa srbima devedesetih je slučajna.
Screenshot_20220930_113540_com.android.gallery3d_edit_774954360231750.jpg

Pa naravno da su nagadjanja jer je jedini nacin da se provjeri taj da se svaka od tih 4000 bojevih glava aktivira i testira da li ce eksplodirati pri prvom pokusaju. Ali samo idiot moze staviti ruku u vatru da su Rusi kompletan arsenal odrzavali propisno, sa obzirom na sve do sada vidjeno. Previse se tu novca vrti, u stvari radi se nekih 9 milijardi $ godisnje.

Moze se puno jahti kupiti za tu sumu.
Ne znam koliko je ovo relevantno:
https://www.brighteon.com/16efeed1-4e2d-45ca-907e-87532357bdc5
Ako je istina, šteta što nije jedna da potopi ostvo, zna se koje 😉

мислим да је крајње време за НАТО да крене да улази и запоседа макар западне делове Украјине иначе ће изгубити целу Украјину.
njihovi vojnici su vec tu...NATO ima drugi plan i to se izgleda ostvaruje...Ukrajincima je potrebno neko oopkoljavanje ruskih snaga i unistavanje bez milosti, bar hiljadu mrtvih ruskih vojnika...posle toga krecu protesti sirom Rusije, a mozda i neka pobuna na Kavkazu...sto se tice Limana, Rusi se povlace...ukri su usli u Jampol bez borbe.......to je neko moje vidjenje

Sasvim normalna Ukrajinka govori o djeci ubijenoj u masovnoj pucnjavi u školi u Iževsku:

- I veseli vas činjenica masovnog strijeljanja djece?

- da Jako mi je drago...što se prije likvidiraju u mlađim godinama, manja je šansa

Supermarket u Ukrajini u blizini poljske granice. Satima je zaglavljeno stotine Jevreja. Za njih nema hrane, nema vode.
Ne bre, nema tu nacizma, produžite...

Nemoj nekome da lepis te epitete jer si sam takav.Ukupan broj poginulih siptara na KiM je negde oko 13000, ukljucujuci poginule ovk i civile. Od tog broja vise stotina siptara je pogubila ovk,cesto nakon otmica i mucenja. Na osnovu sudjenja u Hagu nikada se nije radilo o slucajevima sa stotinama civila,nego najvise etnicko ciscenje u koje su po komandi 1999. krenuli
Sada lepo odje8es i javis se tek kada ovladas informacijama
И све оне који су убијени америчким бомбардовањем, колоне албанских избеглица итд.

Москва будет расценивать возможные удары Украины по территориям, которые войдут в состав РФ, как акт агрессии против России — Песков
Moskva će eventualne ukrajinske udare na teritorije koje će ući u sastav Ruske Federacije smatrati činom agresije na Rusiju - Peskov

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back