Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle komšije sam još jednog spamera oterao u ignore tor, pozdrav Mstislavu.

Mogu sa svakim da diskutujem ali kad neko krene bezumno da tovari neke gluposti na temu to je kraj mog strpljenja.
sam si kriv sta diskutujes sa takvim likovima ja sam to radio jedno mesec dana od pocetka ruske operacije u ukrajini a onda sam ih sve stavio na ignore i njih i sve ijedan njihov drugi nalog cim vidim retardirano lupetanje na temi ja odmah ignorisem

20220929_115719.jpg

sam si kriv sta diskutujes sa takvim likovima ja sam to radio jedno mesec dana od pocetka ruske operacije u ukrajini a onda sam ih sve stavio na ignore i njih i sve ijedan njihov drugi nalog cim vidim retardirano lupetanje na temi ja odmah ignorisem
Nije stvar u tome da li diskutujemsa njima, mogu uvek to, ali kad vidim da neko nema nikakvu želju da diskutuje ili da se nadmudruje forama nego spadne na autistično spamovanje teme najglupljom propagandom onda je to kraj.

Stvar je vrlo prosta. Nece dobi nove kolicine dok ne plate dugove. Ko je tu u pravu ili nije, to Herr Miller-a u Gazpromu nece mnogo interesovati...
Pragmaticni je to Nemac. Rus bi se mozda i sazalio na "bracu" Nemce, ali Herr Miller ima sasvim drugaciji nervni kostim.
Meni je svejedno.
Ako Rusi neće više prodati kubika gasa u EU, EU će nekako istrpiti nešto skuplji LNG, a Rusi moraju početi da vježbaju novi narativ - LNG se isplati... :hahaha:

Jer će, uskoro, njihovi gasovodi biti kao sex sedamdesetogodišnjaka.

Тај процес је кренуо раније, доласком пре свега Броза.

"Слаба Србија јака Југославија"- узвикну надахнуто и румено гласно "један" од истакнутих политичких комесара КПЈ док цијела сала са одушевљењем грокну и усплахирено са пјеном на устима пљешће: "доле срБски Краљ и СПЦ, доле Карађорђевићи".
Срби пролетери поскидаше иконе ставише Броза, нова икона нови српски црвени краљ.
daj link ka tom govoru i vreme desavanja
ali iz izvora koji nisu nacionalisticki obojenim.

Па по чему си закључио да ја пратим само једну страну .....
Опет straw man fallacy spin и замена теза!
Нисам закључио да пратиш само једну страну, него сам закључио да непрекидно спинујеш, обмањујеш и лажеш.
If it looks like a duck, walks like a duck and quacks like a duck, then it's a duck.
Тролујеш непрекидно.

Verovatno je pancir americka donacija, a i sve da je Amerikanac ne zna sta puno menja. Ionako kod kremljofila idu price o crncima koji pricaju engleski i stotinama hiljada Nato placenika.
Био или не био Американац , симболика са америчком заставом и твој коменатар за Украјину уз констатацију је нигдје везе.

Poslednja izmena:
Опет straw man fallacy spin и замена теза!
Нисам закључио да пратиш само једну страну, него сам закључио да непрекидно спинујеш, обмањујеш и лажеш.
If it looks like a duck, walks like a duck and quacks like a duck, then it's a duck.
Тролујеш непрекидно.

Нпр. шта тролујем?Обмањујем и лажем на овој теми гдје свака друга порука скика, вика и радост над мртвим војницима и величање потенцијалне нуклеарне апокалипсе? Ваљда си до сада сконтао да ја постављам у 90 посто случајева бар извор на основу којег дајем свој коментар.
Ја први за себе кажем да нисам објективан.

daj link ka tom govoru i vreme desavanja
ali iz izvora koji nisu nacionalisticki obojenim.
Знам Марси да си ти југоносталгичар и да си волио искрено ту државу али нећемо сада отварати те теме на овој.
Превише имам извора и података који би те изнервирали и потврдили тезу да је Србија више изгубила него добила уласком у ту заједницу младих нација.

Нпр. шта тролујем?Обмањујем и лажем на овој теми гдје свака друга порука скика, вика и радост над мртвим војницима и величање потенцијалне нуклеарне апокалипсе? Ваљда си до сада сконтао да ја постављам у 90 посто случајева бар извор на основу којег дајем свој коментар.
Ја први за себе кажем да нисам објективан.
Izvini, ali ti onda nisi za moderatora. Neutralnost i objektivnost je veoma vazna za moderisanje teme.

Нпр. шта тролујем?Обмањујем и лажем на овој теми гдје свака друга порука скика, вика и радост над мртвим војницима и величање потенцијалне нуклеарне апокалипсе?
То што се овде гаји глупост, злоба и лаж није оправдање за додавање још бесмислица, лажи и манипулација.
Оправдање ти је у оној:"Куд сви Турци ....
Посао трола је лов на душе и срца оштећених, озлојеђених, несрећних и неинформисаних.
Трол распамећује (по комесарском задатку), а не упамећује!

Албанија и Америка у Савету безбедности предложиле нацрт резолуције о референдумима у Донбасу​

„Радимо на томе. Текст је прослеђен. Да видимо шта ће се десити. Надамо се да ћемо добити подршку за текст, који јасно говори да треба поштовати међународно право и неприхватљивост руских акција у Украјини“, рекао је он.

https://srb.news-front.info/2022/09...e-nacrt-rezolucije-o-referendumima-u-donbasu/

Kaže Albanac 🤣 🤣 🤣

Jbt, koja sprdnja je postao ovaj svet :fdlan: Ovo je već duže vreme uvreda za zdrav razum...

Гасовод Сјеверни ток 2 омогућава Русији да шаље гас у западну Европу без плаћања транзитних такси ка Украјини и Пољској.
Русија је то управо завршила за вријеме масовног противљења Украјине, Пољске и САД.
Сада покушавају да вас убиједе да је Русија та која га је разнела.И ко је овдје луд онда и под медијском обманом?

Poslednja izmena:
gledaj ja sam to negdje pročitao(ne za himalaje), ali da se oni okreću indiji to je konačno....da li će taj plinovod ići preko afganistana,pakistana ili će ići ispod kaspijskog mora irana do lučkih postrojenja LNG to mi je nepoznato...ali da nove okolnosti daju priliku da azija prosperira to da...
Azija preuzima civilizaciju i vodi je dalje. Evropa je već odavno amerikanizovana i ostaće američki satelit u kome će poneko pokušavati da očuva svoju kulturu i tradiciju, ali većina će negovati novoameričke vrednosti i nekako taljigati dalje sa svojim nikakvim obrazovanjem i nestručnim ljudima. Ljudi će se razbežati na rad u Severnu Ameriku i Aziju... Ostarela je Evropa i to ne baš dostojanstveno.

Албанија и Америка у Савету безбедности предложиле нацрт резолуције о референдумима у Донбасу​

„Радимо на томе. Текст је прослеђен. Да видимо шта ће се десити. Надамо се да ћемо добити подршку за текст, који јасно говори да треба поштовати међународно право и неприхватљивост руских акција у Украјини“, рекао је он.

https://srb.news-front.info/2022/09...e-nacrt-rezolucije-o-referendumima-u-donbasu/

Kaže Albanac 🤣 🤣 🤣

Jbt, koja sprdnja je postao ovaj svet :fdlan: Ovo je već duže vreme uvreda za zdrav razum...
međunarodno pravo i neprihvatljivost ruskih akcija u istoj rečenici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back