Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FdlOtzHWAAEhqh6.jpeg

Објективни и истинољубиви, патријота Емихс, нас обавештава да ускоро пада Одеса!
Не знам коме да верујем!
Па ништа ти онда прати само једну страну која прича све као напамет научено. :mrgreen:
Ја сам ту школу "објективности" одавно прошао.

Izgubis zivot u ukrajinskoj blatnjavoj lokvi. Putin radi genocid nad ruskim narodom koji ce ga skupo kostati.

Брате није те блам поставити човјека са америчком заставом како се слика са мртвим руским војником све са констатацијом шта ће он ту? лол
Шта ће Рус у Донбасу? :lol:

rat ima svoj momentum..a on uvijek počinje relativno nevino u odnosu na njegov krešendo...ukratko..više je ljudi poginulo u ww2 1944 - 45. nego za svih prethodnih godina rata...ni ovaj rat neće biti ništa drugačiji...kada je počeo rat 1939. nitko nije očekivao da će se završiti sa onolikim žrtvama niti da će toliko trajati...pa ni prethodni ww1...tako i ovaj počinje uspavano,metiljavo,malaksalo ali ja sam uvjeren da će na kraju nuklearke eksplodirati koliko,gdje ja to ne mogu znati ali da će evropa a ako ne i sje. amerika biti unakažene to da...
Исто ко са Босном. Више изгинуло '92. и '95. него оно између.

Брате није те блам поставити човјека са америчком заставом како се слика са мртвим руским војником све са констатацијом шта ће он ту? лол

Blam treba biti Putina. Da nije pokrenuo agresiju ovaj nesretnik bi danas bio ziv i sa svojom porodicom.

Сербия не может и не желает признать ни результаты референдумов в Донбассе, Херсонской и Запорожской областях, ни последующее решение об их приеме в состав России. Об этом 28 сентября заявил президент Сербии Александр Вучич.

omVi_g.gif

Blam treba biti Putina. Da nije pokrenuo agresiju ovaj nesretnik bi danas bio ziv i sa svojom porodicom.
Али лик је са америчком заставом?Оно шта ће Рус у Донбасу ово је САД територија. :think:
Када се ово захукта у наредном периоду а деф хоће, биће интересантно опет читати Путин полудио, болестан и сличне небулозе.

Da li gas tekao ili netekao. Nemacka mora da plati za taj gas po utvrdjenoj ceni a u kolicini od 40 Bcm/y sve do 2030.
Posle toga, neka ga vuce sa Meseca ako tako zeli.
Nema ništa od tog plaćanja! Kao što je Rusima, prekid gasovoda, izgovor tipa "viša sila", da nastave sa zamajavanjem "curi ulje iz vraćene turbine", kako ne bi isporučivali ugovoreni gas (a penali su visoki), tako se i Nijemci sada uvijek mogu pozvati na višu silu.

Али лик је са америчком заставом?Оно шта ће Рус у Донбасу ово је САД територија. :think:
Када се ово захукта у наредном периоду а деф хоће, биће интересантно опет читати Путин полудио, болестан и сличне небулозе.

Verovatno je pancir americka donacija, a i sve da je Amerikanac ne zna sta puno menja. Ionako kod kremljofila idu price o crncima koji pricaju engleski i stotinama hiljada Nato placenika.

Опет straw man fallacy spin and defamation!
Још један твој весели спин.
Наравно да не пратим само једну страну.
Па по чему си закључио да ја пратим само једну страну када ти данима постављамо снимке да техника пристиже у огромним количинама, јел мислиш да оволико технике долази само за одбрану већ заузетих територија?Шта је толико лоше у закључку да се спремају за Одесу, медији у Русији данима о томе причају, ирански камиказе дронови данима баш тај рејон засипају, плус ту је украјинска контраофанзива имала дебелих губитака.Видјећемо мени се чини да ће југ бити у фокусу, да немају план даље одавно би се повукли из Херсона.

Nema ništa od tog plaćanja! Kao što je Rusima, prekid gasovoda, izgovor tipa "viša sila", da nastave sa zamajavanjem "curi ulje iz vraćene turbine", kako ne bi isporučivali ugovoreni gas (a penali su visoki), tako se i Nijemci sada uvijek mogu pozvati na višu silu.

Stvar je vrlo prosta. Nece dobi nove kolicine dok ne plate dugove. Ko je tu u pravu ili nije, to Herr Miller-a u Gazpromu nece mnogo interesovati...
Pragmaticni je to Nemac. Rus bi se mozda i sazalio na "bracu" Nemce, ali Herr Miller ima sasvim drugaciji nervni kostim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back