Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam šta je u glavama putinove administracije od vlade pa prema dolje.ali ja osobno mislim da su konačno odustali od evrope...gubici će biti enormni ali čitajući informaciju da je talibanska vlada potpisala ugovor sa rusijom o isporuci nafte i ostalih energenata,žita i da se pravi planovi o plinovodu jasno je kuda smjer ide...a ide prema indiji...
Ako su im digli ovaj u Danskoj, šta im je problem dronom da im rasture taj gasovod u Avganistanu i to tek kada ga završe.

Cuj kupili Ukrajinci satelit!?

Ono, americke sluzbe, salju podatke Ukrima sa tacnim lokacijama ruskih haubica i teskog oruzja, a ovde hoce da nas ubede da oni tu nemaju nista sa direktnim mesanjem u ratna dejstva...
Nisam znao da su americki sateliti na prodaju. Koliko je komad?
To je finska privatna firma koja ima 18 satelita i iznajmljuje ih .
Screenshot_20220929-112138_Chrome.jpg

gledaj ja sam to negdje pročitao(ne za himalaje), ali da se oni okreću indiji to je konačno....da li će taj plinovod ići preko afganistana,pakistana ili će ići ispod kaspijskog mora irana do lučkih postrojenja LNG to mi je nepoznato...ali da nove okolnosti daju priliku da azija prosperira to da...
Preko Afganistana i Pakistana? To je već, kao onaj vic o mostu do Havaja. Možda je ipak lakše preko Himalaja? :roll:
Kaspijsko more su Rusi sami sebi odsjekli, kada su osporili gradnju gasovoda između Turkmenistana i Azerbejdžana.
I sam si svjestan, koliko je ta ideja na dugom štapu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back