Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idealiziraš Putina. On je sada očajni kockar, koji se pokušava vaditi, pa zalaže kola i kuću. Naravno da još i kaže "Ne blefiram" :mrgreen:
možeš li mi reči što je to izgubio putin...pa da se treba vaditi...ljubav zapadnjaka?...ne putin samo upozorava ako se već igra kocka a zapad izgubi kao što trenutno stanje govori on će tražiti naplatu pa ako zapad izvuče pištolj on će top...inače da ti pokažem stanje zapada...danas...
na godišnjoj razini funta izgubila -19.8%
euro -16%
1$ = 57 rublji...nije loše nakon nezapamćenih sankcija
inače njemačke firme neke pad na godišnjoj razini je...

Siemens
-31%
BASF -42%
Daimler -31%
Deutsche Post-44%
Adidas-53%
Deutsche Bank-31%
Continental-51%
itd...
ukratko njemčka burza je pala za -21.2% u odnosu na prošlu godinu...

da vrše koncentraciju trupa...
Neće ti ljudi iz Lymana da se izvlace izgleda ...Da su hteli to bi do sad sigirno uradili ..Mislim da nesto planiraju..Najlogicnije bi bilo da probaju rutom M03 prema Slavijansku ..Tamo imaju dosta ofanzivnih snaga koje bi mogle da forsiraju taj pravc i odseku ove na Lyman pravcu ..Treba jos malo vremena da popune rezerve da bi osigrurali dubinu ali videcemo brzo

Nema veceg zla od zapada - oni ostetili gasovode u teritorijalnim vodama Svedske i Danske i sad ce to da iskoriste kao povod da proglase Rusiju teroristickom drzavom

photo_2022-09-29_10-53-27.jpg

Znam da ti je tesko palo, ali sta da se radi. Pobedili ili ne pobedili, dobro se zlopatite, mnogo se oduzilo 48h...

A stize novi paket sankcija a Rusi i dalje kidisu iz drzave. Nije bas da vam ide sve po planu.
To "kidisanje" je za Rusiju dar Boziji.
Posle rata ostace Rusija dejudeizovana, o tome je cak i drug Staljin mogao samo da sanja.

A na te vase slikice zardjalih tenkica ni 5 para ne dajem.
Krenuli su sa "NEXTA" - pobedama. Sa njima ce i zavrsiti.

To "kidisanje" je za Rusiju dar Boziji.
Posle rata ostace Rusija dejudejizovana, o tome je cak i drug Staljin mogao samo da sanja.

A na te vase slikice zardjalih tenkica ni 5 para ne dajem.
Krenuli su sa "NEXTA" - pobedama. Sa njima ce i zavrsiti.

Da, za vas je sve dar bozji... kao i ono povlacenje... Iz svakog poraza vidite pobedu.

Tako je isto i u Srbiji. U NATO intervenciji ste videli vasu pobedu...

Neće ti ljudi iz Lymana da se izvlace izgleda ...Da su hteli to bi do sad sigirno uradili ..Mislim da nesto planiraju..Najlogicnije bi bilo da probaju rutom M03 prema Slavijansku ..Tamo imaju dosta ofanzivnih snaga koje bi mogle da forsiraju taj pravc i odseku ove na Lyman pravcu ..Treba jos malo vremena da popune rezerve da bi osigrurali dubinu ali videcemo brzo

Najvjerojatnije planiraju dizanje rukica :klap:

Preko Pamira, Karakoruma i Himalaja?

Reci da se šališ!
Патријоте се не шале, паметни су, образовани, не лажу, не шире мржњу, чврсто стоје на земљи, нису злобни, комшијама желе све најбоље, интелигентни су, нису превртљиви, поуздани су, заступају и бране истину, објективни су, не краду, не варају, способни су, .............

Poslednja izmena:
dobro, ali bili su nadomak Kijeva, ruske kolevke... To se ne radi ...
rat ima svoj momentum..a on uvijek počinje relativno nevino u odnosu na njegov krešendo...ukratko..više je ljudi poginulo u ww2 1944 - 45. nego za svih prethodnih godina rata...ni ovaj rat neće biti ništa drugačiji...kada je počeo rat 1939. nitko nije očekivao da će se završiti sa onolikim žrtvama niti da će toliko trajati...pa ni prethodni ww1...tako i ovaj počinje uspavano,metiljavo,malaksalo ali ja sam uvjeren da će na kraju nuklearke eksplodirati koliko,gdje ja to ne mogu znati ali da će evropa a ako ne i sje. amerika biti unakažene to da...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back