Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.666
Spamanjem teme neće učiniti oborene helikoptere neoborenima.Ево још један оборен данас, све документовано
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spamanjem teme neće učiniti oborene helikoptere neoborenima.Ево још један оборен данас, све документовано
Pa dobro,njihovi izvori su relevantni kao i govori Britanaca o ljudskim pravima.Грешиш. Толико их усташе твитером оборе сваки дан.
Све документовано.
I dalje ne slušaju, gledam danas neke analitičare na DW, oni i dalje misle da je ovo igra. Kaže jedna ćurka da je to što Putin kaže da ne blefira dokaz da zapravo blefira.JEL VI SLUSATE UOPSTE STA JA GOVORIM ? STA PUTIN GOVORI?
Hijena pripada Afrikancima,mada i Rusi imaju medjede,a imaju i najvece macke.Tj.Sibirske tigrovegrizli pripada indijancima. probudila se hijena dakle.
dobro. a kad hijena spava?
Све документовано.Spamanjem teme neće učiniti oborene helikoptere neoborenima.
Sakriji se tko može.Bokte, zovu sa Sahalina i Habarovska.
Ljudi sta je ovo? Ja mislim da Putin mobilise 3 miliona ljudi.

ma dobro,oni ce tako i tako dobiti neke pozadinske poslove.Fina samoreklamaPoslanici koji su se dobrovoljno javili iako nisu na spisku za mobilizaciju.
![]()

U nekom trenutku Ameri će imati građanski rat doma i to će biti poeteska pravda.U nekom trenutku čečeni ce se okrenuti protiv rusa a u nekom širem sukobu eto čajnamena u sibiru.
rusi![]()
Mi imamo antitela na osiromaseni uranijum,tako da se ne brinemo.Samo vi navijajte za vase SRuse i Amerikenjce kad krenu pecurke Putin ce yderati kavijar u Jamamoutskim planirama na Uralu a Bajden kikiriki butter u Koloradu, a vi cete gledati sta i kud.
Malo koji trecepozivac se more uvuci u tenk. Jesi bio nekad u tenku? Kod nas su znali ovaj od pedalj u pjesadiju a ovaj sa 2m u tenkiste.ako vidi dobro može u tenk...
imal neki dokaz za mobilizaciju ili je to farsa?
Кад се то догоди......број мртвих и количина ратних злочина ће бити до сад невиђена.U nekom trenutku Ameri će imati građanski rat doma i to će biti poeteska pravda.
Opet, ne citiraj ruska izvješća po kojima su ukrajinsku vojsku uništili već tri puta po brojevima i samo ih Duh Kijeva sprječava da zaključe rat.Све документовано.
Руси их више изхубили него шта су их произвели. Већ су дубоко у минусу
Ovo je glupost. Koji je odnos snaga na terenu od prvog dana?
Ako dignu i 50 000 (dobrovoljaca i poludobrovoljaca), dobro je.Rusija mobilise mnogo vise od 300000 vojnika. Mislim da je to mnogo vise. Moyda je mislio 300000 za Moskvu i Piter.
Лажу Руси.Opet, ne citiraj ruska izvješća po kojima su ukrajinsku vojsku uništili već tri puta po brojevima i samo ih Duh Kijeva sprječava da zaključe rat.![]()
Pogledajte prilog 1226096