Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лажу Руси.
Нису они Укрима баш ништа уништили, а Укри су њима све уништили и све их побили.
Зато Укри сад држе 1/3 Русије под својом контролом.
Руси кад произведу наредних 100 комада Ка52 ти примерци ће исте селунде након шта их направе да нестану, јер је документовано на твитеру да су уништени.
Kako god da okrenes ne ide da se 2 biju sa 8.

🇷🇺 Према анкети ВТсИОМ, 95% становника ДНР и ЛНР подржава улазак република у састав Русије. С обзиром на украјински тероризам, ове бројке никога не изненађују. Има разлога да се верује да ће у ЛДНР бројке премашити чак и врхунске бројке кримског референдума.
Samo 95%....kako to obzirom da su protjerali i pobili sve što ne voli Putina?

Sve što napišu zapadni mediji kao ''vest'' a u stvari nije vest nego propagandni materijal , desi se srećom skoro uvek baš suprotno.
Tako da nemam nimalo sumnje da specijalna operacija ide po Ruskom ''planu'' a ne verujem da iko van zna kakav je plan o kome svi mogu samo da nagadjaju proteklih pola godine .
I većina ljudi ne ''naseda'' na medijske poruke zapadnih predsednika.
......................................................................................................
Jednostavno ponižavali su Rusku federaciju i Ruse godinama, ako ne decenijama, i nema šta da se neko čudi
Mi smo se za Kosovo borili 7 vekova , borili se (nažalost) da stvorimo Jugoslaviju slobodu za sve narode Balkana koji su nam zabili ''nož u ledja '' , i niko nam ništa nije poklanjao .
I to je glavna razlika izmedju poredjenja situacije Srbije sa situacijom Ukrajine :
mapa
Ukraine-Map-01.jpeg

Ovo je glupost. Koji je odnos snaga na terenu od prvog dana?

Znaci Rusi bi onda da saka supermena zavrsi sve a njih da se nista ne pita.
начинали со 170 тыс группировкой... Что у противника, на начало СВО было 250 тыс штыков, сейчас 700 тыс...Ну что делать, в этой ситуации надо выравнивать математику..

Волео бих да неко из руских оружаних снага јавно образложи зашто се то дешава код њих. Зашто једна техничка сила, каква је Русија у војном смислу, може себи да дозволи да мора овакве ствари да увози. Зашто није покренута сопствена серијска производња оваквих ствари. Имали су неколико одличних модела али их нису увели у серијску производњу. Зашто споро иде ремонт авиона и млазних мотора у заводима широм Русије? Зашто нема велике употребе електронских активних ометача украјинског пво-а, па због тога авијација слабо дејствује у дубини форнта и и дубини територије Украјине? Зашто се слабо користе летећи електронски извиђачи? Зашто имају јако мали број прецизних бомби за дејства по већим удаљеостима? Зашто се готово и не користи високопрецизна артиљеријска муниција повећаног домета? Зашто, још увек, није неутралисана украјинска пво? Зашто се слабо користе искандери?
има још питања прилично
Jesi li ti svjestan da je Rusija bila na koljenima kada je VVP došao na vlast. Morali su se odrediti prioriteti, koji su (ispravno) usmjereni na obranu Ruske Federacije. Modernizirani su sustavi odvraćanja tzv "nuklearna trijada" i PZO (PVO). Morate da se odmaknete od USA doktrine koja se bazira na zračnoj premoći nad slabo naoružanim protivnikom, a i ta doktrina je polagano brušena nakon ogromnih gubitaka u Vijetnamu. Svoje slabosti najbolje je iskazala davne 1999 gdje čitav NATO nije uspio da eliminira zastarjeli i neodržavani PZO sistem jedne zemlje koja je deset puta manja od Ukrajine. Iskander je taktički raketni sustav koji se obično koristi protiv visoko vrijednih ciljeva, i to što vi ne vidite da se koristi ne znači da isti ne radi. LP.

начинали со 170 тыс группировкой... Что у противника, на начало СВО было 250 тыс штыков, сейчас 700 тыс...Ну что делать, в этой ситуации надо выравнивать математику..
Znademo da Rusi nijesu supermeni. I znademo da Ukr. mogu birati dje ce napasti dok Rusi izgleda ne mogu vise od jedne linije postaviti i kad ta pukne gotoov je kad ovi navale ko mravi.

Poslanici koji su se dobrovoljno javili iako nisu na spisku za mobilizaciju.

FdRwaeSXoAQZtny
Siguran sam da ce ovi vidjeti prvih redova.

:mrgreen:

Kao jedna moja bivsa svalerka, onako malo guzatija Njemica koja je aktivna vojnikinja u njemackoj vojsci.
Mislim si ja kako ima krasne guzice, ali br'te muka je to kada se treba negdje popeti ili nedajboze potrcati, gravitacija ipak prkosi.
Pitam ja nju koji je rod vojske, a ona zastavnica koja sjedi u nekom tajnom bunkeru i sluzi kao vezistica.

Siguran sam da ce ovi vidjeti prvih redova.

:mrgreen:

Kao jedna moja bivsa svalerka, onako malo guzatija Njemica koja je aktivna vojnikinja u njemackoj vojsci.
Mislim si ja kako ima krasne guzice, ali br'te muka je to kada se treba negdje popeti ili nedajboze potrcati, gravitacija ipak prkosi.
Pitam ja nju koji je rod vojske, a ona zastavnica koja sjedi u nekom tajnom bunkeru i sluzi kao vezistica.
mnogo sedi pa se malo razguzila

Sve što napišu zapadni mediji kao ''vest'' a u stvari nije vest nego propagandni materijal , desi se srećom skoro uvek baš suprotno.
Tako da nemam nimalo sumnje da specijalna operacija ide po Ruskom ''planu'' a ne verujem da iko van zna kakav je plan o kome svi mogu samo da nagadjaju proteklih pola godine .
I većina ljudi ne ''naseda'' na medijske poruke zapadnih predsednika.
......................................................................................................
Jednostavno ponižavali su Rusku federaciju i Ruse godinama, ako ne decenijama, i nema šta da se neko čudi
Mi smo se za Kosovo borili 7 vekova , borili se (nažalost) da stvorimo Jugoslaviju slobodu za sve narode Balkana koji su nam zabili ''nož u ledja '' , i niko nam ništa nije poklanjao .
I to je glavna razlika izmedju poredjenja situacije Srbije sa situacijom Ukrajine :
mapa
Ukraine-Map-01.jpeg

Vjerodostojan izvor podataka, kao što je prije deset dana pričao da se Rusi povlače i tako uvlače Ukrajince u džepove gdje ih uništavaju, sve na njegove oči, majke mi. Jedina je istina u svemu bila da se Rusi povlače.

Nego šta bi sa ruskom genijalnom taktikom. Ovdje su tvrdili rusofili prdili da ih Rusi puštaju. Spominjali su se neki kotlovi iz ere bitke za Staljingrad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back